עדכון !! פרק 9 של האנטרפרייז

^hunter^

New member
עדכון !! פרק 9 של האנטרפרייז

טוב, כדי לעורר קצת שיחות בפורום החלטתי לנסות לאחר כל פרק שאני רואה לספר קצת על מה שאני מחזיק ממנו. בקיצר, אני חייב להודות שהפרק הזה ממש מתחיל להשתוות לדור הבא. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל האנטרפרייז מתחילה להראות כמו הדור הבא, ביופי ובתחכום. המתח על הגשר כשטאקר כמעט מורד בט´אפול, וכל הקטע עם הגזעים שלא מומלץ לפחות ע"פ הוולקנים להפריע להם, עד שהם ממציאים הנעת חלל... זהו בעצם על היווצרות הפריים דירקטיב בצורה מסויימת... פרק יפה וממש ממש אהבתי אותו, בניגוד לכל ה 8 האחרים... נ.ב. לדעתי צריך למצוא מישהו עם ADSL, ולסדר לנו, הפורום כולו, אתר\שרת שממנו נוכל להוריד פרקי סטאר טרק מכל הסדרות האפשריות. אני מציע למנהלי אתר האנטרפרייז להעלות באתרם גם פרקים אחרים של סדרות סטאר טרק שונות, וכמובן למצוא מישהו עם שרת של ADSL ושיפתח שרת נורמלי של FTP ולא באי סי קיו על 56KB. אני בטוח שכל משתתפי הפורום יאהדו את הרעיון.

DDN

New member
זה לא כ"כ פשוט

צריך שרת של מישהו עם אינטרנט כבלים. הADSL הכי מהיר בארץ מעלה 128K, שזה יפה אבל 64K או96K יהיו עמוסים לעייפה. . .. .

כאן מנהל אנטרפרייז

ובכן: הייתי שמח לו היה לי חיבור מהיר אך אין לי עדיין ואני שוקל את זה ברצינות, אני אשכרה צריך רק כדי להיות בקשר איתכם כל הזמן כרגע לא לי ולא לצמי יש חיבור מהיר אני מניח שזה יבוא בספו של דבר שנית אני מסכים שצריך איזה שרת שיעשה את העבודה ובקשר לאנטרפרייז- סוף סוף אתם ( מי שלא צפה עדיין) מתחילים לראות את הפרקים הטובים אני אומר כבר חודשים שזה ההמשך המיוחל לדור הבא ואף אחד לא מגיב, שתיקה. תקראו באתר שלי כדאי

Ka Dargo

New member
בהחלט פרק טוב

יחסית ל-8 האחרים... הכי נהנתתי ממנו עד עכשיו אבל דבר אחד שמאד הציק לי - למה כל פרק הם רואים עצמם כמושיעי היקום??? למה לא לחקור עם התערבות הכי מזערית שניתן, במקום לרדת לכוכב ולהתחיל לירות ולפרוץ... ט´פול נראית נהדר עם שיער ארוך

Milk Shake

New member
פרק 9....

פרק חביב למדי,חוץ מכמה דברים: למה ארצ´ר טרח לקרוא לעצמו "ג´ון",ואת ט´פול הוא הציג בתור ט´פול?הוא לא ידע באיזה שמות הם משתמשים!אין כזה הבדל בין ג´ון לג´ונתן!ואם כבר שם כל כך ´קלאסי´ כמו ג´ון,אז שישנה גם את השם של ט´פול!ט´פול אמור להשמע נורמלי?! כמו שאמרו פה,למה הם היו צריכים לרדת לכוכב כל כך מהר?בכלל לא מזיז להם שהאנשים האלו מעולם לא ראו חייזרים ושהם עלולים לקלקל להם את החיים?אלוהים,שמישהו יקשיב שם לט´פול פעם אחת! מערות,המון המון טכנולוגיה מוסתרת מתחת לאדמה,מוכר למישהו?!הם לא ראו אותו דבר לפני שבועיים? ולסיום,הפחד שלהם מהמשגר ממש מעצבן אותי.אני מבינה שהם "פוחדים שהמולקולות שלהם יתפזרו בחלל",אבל כל פרק הם חייבים לקחת את החללית המטופשת הזאת??ואיך בדיוק הם ישנו שם???(במעבורת) אבל,בסך הכל פרק חמוד והיה נחמד לראות את ט´פול נראת נורמלי.

למעלה