עדכון קבוצות גיל בישראמן אילת 06

omerB

New member
עדכון קבוצות גיל בישראמן אילת 06

בעקבות פנייה מצד המשתתפים ולאחר בדיקה נוספת, הוחלט כי קטגוריות הגיל יחולקו לקבוצות של חמש שנים, כנהוג בתחרויות טריאתלון. כל מנצח בקטגוריית גיל יקבל פרס גביע ופרס כספי (או שווה ערך). בקטגוריה בה יהיו למעלה מ- 5 משתתפים,גם מקומות 2 ו-3 יקבלו גביעים. עדכונים וחדשות - באתר התחרות

עמרקרפ

New member
זה ממש מגוחך

תבדקו כמה אנשים רשומים לאיש ברזל. האם לדעתכם קבוצת גיל של שני אנשים מצדיקה חלוקת פרסים? מישהו ממשתתפי איש הברזל מתאמן כמות אסטרונומית של שעות כל שבוע רק בגלל הפרס? קבוצת הגיל היחידה שמגיע לה פרסים נפרדים למרות שהיא מונה רק שני אנשים היא 60+. ובכלל, גם קבוצות הגיל בטריאתלון מגוחכות. עד עצם היום לא הצלחתי להבין האם יש קבוצת גיל 20-24 כי הם לא יכולים להתחרות מבחינה פיזיולוגית עם גילאי 25-29, או שזה הפוך. השיא היה באילת השנה כשזוכי קבוצות הגיל הללו, היו בעצם אילו שלא היו מספיק טובים להתחרות בעילית. אני מציע שתבדקו כמה קבוצות גיל היו במרתון פאריס שבו מתחרים רק 35000 איש.

eladdi

New member
הכוונה היא למשוך אנשים, לא לצריך ..

לתת דעה אישית בכל דבר אלעד דינר

עמרקרפ

New member
אדון דינר הנכבד

אני מודה לך על עצתך המועילה. אני אמשיך להביע את דעתי בכל נושא שאמצא לנכון. יש לך שתי אפשרויות, להביע דעה מנוגדת לשלי או להתעלם מהשטויות שאני כותב. ולעצם תשובתך, אתה חושב שמישהו יחליט לעשות איש ברזל בגלל פרס כזה או אחר? ודבר נוסף, גרוצ'ו מרקס אמר פעם שלא היה רוצה להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותו. על אותו משקל אפשר להגיד שלא הייתי רוצה להיות חבר במועדון מקבלי פרסים חסרי כל ערך.

מלווים ??? לא ברור העניין...

גם לי לא מובן ענין המלווים, אגב, מצד אחד נרשם באותיות קידוש לבנה בפלייר שחל איסור ללוות (כתוב גם ברגל ..), מצד שני יש רישום רשמי לעניין ?? מה הרעיון ? אם הבנתי נכון, מדובר על לווי רק בריצה ? כלומר רץ שמלווה רץ ?? כמה צריך לשלם למשהוא שירוץ איתי מרתון בקצב 7 + ... ?? (או אולי הכוונה שרק "יפרפר" איתי את ה 7 קמ האחרונים ???) חבר'ה זה לא רציני, תוציאו הודעת ביטול ... ותחשבו על זה ...

למעלה