עדכון קושחה לiRiver H320

Master Boo

New member
עדכון קושחה לiRiver H320

קניתי אחד היום
הוא כרגע נמצא בטעינה ושירים מועברים אליו. א. האם ניתן להטעין אותו כשהוא כבוי? ב. האם כל השירים ימחקו לאחר שאעדכן קושחה?
ג. האם שווה בכלל לעדכן? אם כן, להוריד את העדכון הרשמי מהאתר שלIRIVER, או שיש משהו אחר? ד. האם הפיקס של העברית הוא במקום הקושחה?

אוראל 21

New member
תשובות

א. ניתן להטעין אותו כשהוא כבוי וגם כשהוא דלוק ב. שום שיר לא ימחק לאחר עדכון קושחה ג. בהחלט שוה לעדכן לפי מה שידוע לי מקבלים את המכשיר עם גרסה ישנה של 1.08 ובגירסה החדשה של 1.28 שיפרו כמה דברים שרק הועילו והוסיפו גם אופציה לוידיאו ד.תוריד מהאתר המקורי של איריבר את ה1.28 אבל אם תרצה עם עברית אתה צריך להוריד עדכון של אוהד שזה לא מקורי וניתן למצוא אותו בקישורי הפורום.. בהצלחה אחי! ותתחדש!

Master Boo

New member
תודה רבהעל כל התשובות ../images/Emo9.gif

בקשר לעברית- האם צריך לעדכן גם מהאתר המקורי וגם את העברית? או רק את העברית?

אוראל 21

New member
מה שהוא עשה זה..

פשוט הוא לקח את העדכון המקורי ובאמצעות תוכנה הוא הוסיף בו פונט עברי אז זה ממש כמו העדכון המקורי רק עם עברית ואין צורך להתקין את המקורי מספיק את העברית בלבד..

Master Boo

New member
ועוד שאלה אחרונה

כל פעם שאני מעביר שירים אני מקבל הודעה שSome data might be lost. אך כשאני מעביר את השיר אני לא שם לב שהוא בעיה והID3 עובר כמו שצריך. מישהו נתקל?

stardust19

New member
אז ככה או שאתה מעדכן רק את העברית

או רק מהאתר הרשמי- לא צריך וזה גם לא יעבוד, את שתי העדכונים. ההודעה שהמחשב מראה לך נובעת כנראה מחיבור רופף של כבל ה USB או שאתה צריך לעדכן את הקושחה ליותר חדשה- מומלץ ביותר

Master Boo

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

עדכנתי את העברית. באמת עכשיו אין את הודעת השגיאה
ולמען האמת, לא שמתי לב ממש להבדלים
חוץ מהשעון שאני מציג עכשיו
(יש דרך להציג גם את התאריך?) ומשום מה אני לא מצליח לסרוק DB מהנגן עצמו, רק אם אני עושה את זה מהמחשב בעזרת התוכנה. מישהו נתקל בבעיה? אני עושה Scan DB, מאשר, וזה נעלם תוך שנייה ולא סורק כלום...

למעלה