עדכון קטן, בלי עין הרע

פרלמנים

New member
עדכון קטן, בלי עין הרע../images/Emo57.gif

יש לי חברה שאומרת שלא תמיד כדאי לספר הכל...נגד עין הרע... אני מהססת מאתמול אם לספר או לא, אבל אני חייבת טיפונת... לפני יומיים דניאל נעמד במיטה שלו (בלי הדניס), הוא משך את עצמו למעלה ופשוט נעמד!!!
אתמול והיום מנסה לעשות את אותו הדבר עם הדניס ולא כ"כ מצליח.
יש לו המון כוח ורצון, באופן כללי יש קפיצה משמעותית בניסיונות של דניאל לזחול, לזוז ממקום למקום ולעמוד- הדניס מפריע. לשמחתי, מחר יש לנו ביקורת אחרי כמעט חצי שנה (חמישה וחצי חודשים) עם הדניס (לפי הרופא שלנו עדיין 23 שעות )... אני מקווה שיורידו לנו בשעות ! שבת שלום ואעדכן מחר, ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזה יופי

איך שהזמן טס כשנהנים.... כייף לקרוא. בהצלחה מחר בביקורת. אנג'לה

אינה ו

New member
איזה כיף!!!!!!! המון מזל טוב!!!!!!!

איזה כיף לשמוע בשורות טובות על כל המתןקים שלנו!!!! הפישפש שלי מתהפך רק מהגב לבטן ולא מסכים לחזור בחזרה. הוא עולה לישיבה רק בעגלה כאשר יש לו תמיכה משני הכיוונים אבל יושב יציב. הוא עומד כאשר מעמידים אותו אבל אפילו לא מנסה להזדקף לבד. אני רואה שההתפתחות שלו קצת מתעכבת אבל לא מודאגת מזה. מה שכן הוא מאוד ווירבלי ולומד מאוד מהר (למד לעשות כפיים וביי ביי ביום אחד) נקווה שההתפתחות המטורית לא תאחר יותר מדי. בהצלחה בהמשך!!!!!!! אינה

פרלמנים

New member
הי אינה!

בן כמה הקטן?(מותר להגיד את השם?) אם אני לא טועה 10 חודשים, נכון? כמה שעות אתם עם הנעליים? איזה כיף לך שהוא כבר עושה כפיים וביי ביי... מתי הוא התחיל? איזה חמוד
אגב, דניאל גם מתהפך רק לכיוון אחד ולא חוזר, בדיוק כמו אצלך. הוא התהפך בחזרה פעם פעמיים אבל לא בכוונה ...
אני בטוחה שהם משלימים את החוסר המוטורי בתחומים אחרים. בטוחה! לילה טוב, ג'סיקה

אינה ו

New member
היי ג'סיקה

קודם כל, כל הכבוד על היוזמות והתרומות שלך לפעילות של הפורום!!!!!!!!!
אני ממש מקנאה באנרגיות ובכח שלך!!!! המון מזל טוב על הביקורת הטובה. תמשיכו כך!!!! תום כמעט בן 10 חודשים. היום החלפנו נעליים למידה יותר גדולה. הוא עם נעליים 18 שעות ואני מאוד מקפידה על זה. ב-29/3 יש לנו ביקורת, נקווה שיורידו לנו עוד שעתיים. הוא התחיל לעשות כפיים עם אגרופים בגיל 8 חודשים ואחרי שבועיים בערך פתח את כפות הידיים והתחיל גם לעשות ביי ביי. עכשיו הוא התחיל גם לעשות תנועות של "תן" (פותח וסוגר את כף היד) מאוד חמוד!!!!!!!!! באופן כללי הוא מאוד חברותי ומאוד ווירבלי. הוא אומר "אמא", "אבא", "סבתא" (ברוסית כמובן). כל היום הוא מפטפט ורוצה שישחקו איתו. אתמול צילמתי בווידאו איך הוא ואבא שלו משחקים בכדור. כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נהנת מכל רגע איתו וכל יום בא לי לבכות מחדש כשאני יוצאת לעבודה. לא יכולה לחכות עד שהוא יתחיל ללכת. טוב שיש מקום שאפשר לשפוך בו את כל השמחות והכאב!!!!! ביי לכולם אינה

נהדר, נפלא.

גם אני מקווה שיורידו לכם את הנעליים. אנחנו היינו בקשר עם שלושה רופאים- פוזטי, הרצנברג ובור- שאמרו שזה השלב להוריד שעות... תהנו (-:

פרלמנים

New member
אז מה היה בביקורת שלנו הבוקר?

ערב טוב! הביקורת הבוקר הייתה מצוינת. דר' וייגל מאוד מרוצה מהרגליים של דניאל.
הגמישות והתיקון טובים בכל המישורים וקיבלנו זריקת עידוד להמשיך ולהתמיד כי זה משתלם! טפו טפו טפו! אגב, ביקשתי מדר' וייגל לחלק להורים טריים את הדפים של הפורום והבאתי לו עותקים. מקווה שנעזור ככל האפשר לקלאברים חדשים! שבוע מקסים,
ג'סיקה

ליבי א

New member
איזה יופי לשמוע שהכל בסדר

ממש כיף לשמוע שהכל מצוין. שנשמע רק בשורות טובות הרופא הוריד לכם שעות? ומתי הביקורת הבאה? שיהיה אחלה יום. ליבי

פרלמנים

New member
../images/Emo24.gifליבי, איזו מותק את!

הביקורת הבאה בחודש יוני, עוד שלושה חודשים! הוריד לנו רק שעתיים (עכשיו אנחנו נהיה על 22 שעות ביממה) קצת התבאסתי אבל מקווה שלקראת הקיץ יוריד עוד... מה שלום נוגה המתוקה
? שבוע טוב, ג'סיקה

ליבי א

New member
הכל יעבור לאט לאט

תמשיכו ככה והכל יהיה בסדר אל תתבאסי זה רק לטובת דניאל. אצלנו גם הכל היה לאט לאט. נוגה בסדר גמור היא לא עושה לי בעיות על הנעליים בלילה היא ישנה כל הלילה ובבוקר היא קמה וקוראת לי שאני אבוא להוריד לה את הנעליים. תישמרי על קשר ושיהיה אחלה יום. ביי ליבי

למעלה