עדכון קטן לגבי 531 וצומת רעננה דרום

• פותח הנושא 3718
  • פורסם בתאריך

3718

Member
עדכון קטן לגבי 531 וצומת רעננה דרום

1. שמו שלטים על כביש 4 שמתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומציינים שסיום העבודות צפוי להיות באפריל 2016
2. גדעו עצים גבוהים שנמצאים בצמוד לצומת מצד מערב

זהו... נקווה שההמשך יהיה קצת יותר משמעותי וזריז...

CivilEng

New member
כן...גם אני נרגש ! ראיתי הבוקר

jp3raptor

Member
בנסיעה אתמול זיהיתי עבודה בצד המערבי [רעננה]

של מחלף רעננה דרום,

אני אנסה להתקרב כדי לצלם בקרוב

amithi1

New member
ראיתי גם את העבודות

אני חושב שזה גבעת חן ולא רעננה.

amithi1

New member
כשנוסעים על כביש 4 לכיוון צפון, כקילומטר לפני

צומת רעננה מרכז - ממש לפני היציאה לכיוון כפר סבא, צריך להסתכל שמאלה, כלומר מעבר למסלול הנגדי - יש שם עבודות חול נרחבות שניתן לראות. יתכן שרואים זאת גם בנסיעה דרומה על כביש 4, ויתכן שהפרשי גובה וגדרות הבטיחות חוסמים את שדה הראיה לנוסעים דרומה.

מעניין. טיילתי בשבת בשדות של גבעת חן

בין היתר כדי לראות בעצמי ולא ראיתי דבר. הגעתי עד לנתיב שמגיע מכפ"ס ומשתלב בכביש 4 לכיוון דרום. כנראה שפשוט הייתי צפונית יותר. בכל מקרה, בקטע שממערב לגבעת חן ועד לרחוב ירושלים, בצד המערבי של רעננה, אין עבודות כלל, למעט כמה תלויות חול באזור פרדס משותף פינת בן גוריון.

amithi1

New member
דווקא בחלק שממערב לרחוב ירושלים יש הרבה עבודה

אני מתכנן לצאת בתקופה הקרובה (כשמזג האוויר יהיה קצת יותר נעים) לסיור + צילום לאורך התוואי.
אגב, גם המחלף המיותר ביותר ב531 - מחלף ג'לג'וליה, מתחיל לקבל צורה של מחלף.

megashock

New member
האם יש גם עבודות על מסילת השרון ?

האם העבודות כוללות גם את מסילת השרון שתעבור בין מסלולי הכביש והיא חלק מהמכרז הנוכחי, או רק אופציה עתידית ?

amithi1

New member
אני חושב שהן כוללות רק את התשתית להנחת המסילה

ולא את הנחת המסילה עצמה. כלומר, העבודה תכלול את בניית הגשרים, המנהרות, מעבירי המים וכו' שישמשו את הרכבת, אבל לא את הנחת האדנים והפסים עצמם - אותם כנראה תבצע רכבת ישראל. זה לפחות מה שזכור לי.

jp3raptor

Member
התוכנית כוללת גם את בניית התחנות עצמם

כל העבודה תתבצע חוץ מהנחת המסילה עצמה

amithi1

New member
נכון

נקווה שבניית 10 ק"מ של מסילה ע"י רכבת ישראל תתבצע במהירות לאחר סיום העבודות על הכביש או אולי אף במקביל אליו, כך שקו השרון ייפתח בסמוך לפתיחת הכביש.

למעלה