עדכון קטן על המצב שלי

user1717

New member
עדכון קטן על המצב שלי

היי,

רציתי לכתוב עדכון קטן בעקבות ההודעה שלי שבוע שעבר: [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=177751431[/URL]

אחרי שקראתי את כל התגובות שלכם, הייתי קצת מבולבל ועדיין לא ידעתי מה לעשות...
מאז היו עוד שני דייטים שמצד אחד לא מצאתי דרך טובה להעלות את הנושא ומצד שני נורא רציתי לייצר אינטימיות ולנשק אותה אבל פשוט לא הצלחתי לעשות גם את זה.
היה רגע אחד בסוף הדייט השני לפני שנפרדנו שהסתכלתי עליה וממש רציתי לנשק אותה והרגשתי את זה בא אבל משהו בתוכי עצר את עצמי ובסוף זה לא קרה...
למרות שהיה לנו מאוד כיף ביחדת דייט רביעי כבר לא יהיה בגלל שהבחורה אומרת שהיא לא מרגישה שיש משהו מעבר לידידות. כנראה בגלל שלא הצלחתי לייצר את האיטימיות הזו.

עכשיו אני נשאר עם תחושה מאוד קשה של החמצה, שאולי אם הייתי עושה משהו אז זה לא היה נגמר וממש כואב לי על זה כי בפעם הראשונה מזה שנים רבות שמצאתי מישהי שאני מרגיש חיבור אמיתי איתה.
מעבר לזה, אני ממש מפחד שגם אם אני אגיע לסיטואציה הזו בעתיד עם בחורה אחרת אז זה יהיה אותו דבר ואני שוב לא אצליח לעשות שום דבר.
אני חייב להודות שכל הסיפור הזה השאיר אותי דיי בדיכאון עם חששות מאוד גדולים לקראת העתיד, אני פשוט לא מצליח לדמיין תסריט שבו זה ייגמר אחרת...

2 דברים

1-מבקשים רשות לנשק ולא עושים זאת על דעת עצמך ראה ערך "חיים רמון והחיילת -נשיקה צרפתית"
2-נהנית בדייט אין שום סיבה שלא תזמין אותה אותה שוב לדייט..
טיפ==תהיה כנה אם אתה לא יודע לנשק פשוט תאמר לבחורה שאיתך בדייט
בחורות אוהבות כנים ולא שקרנים.

בהצלחה.

tzachy

New member
כנראה שאין שם התאמה

יש אפשרות - שאם הבחורה אמרה שהיא "לא מרגישה שיש משהו מעבר לידידות" ייתכן שאולי אתה נדלקת עליה, אבל זה לא היה ממש הדדי. קורה. התאמה בין גבר לאישה, זה עניין מורכב (אני מבין שאתה חושב שזה בגלל שלא יזמת נשיקה).

אם זה אכן כך (שהיא לא מרגישה וכו') , אז אני לא חושב שאתה צריך להאשים את עצמך שכאילו זה בגלל שלא נישקת אותה.
את הבחורה הראשונה שנישקתי, נישקתי אחרי לא מעט דייטים (אני כבר לא זוכר כמה, אבל נראה לי שאפילו 6 (או יותר) דייטים או משהו כזה) ואחרי זה בדייטים הבאים, לא היינו מפסיקים להתנשק...
זה כנראה מצא חן-בעינינו.. (אבל לא הגענו לסקס. בסופו של דבר, אחרי תקופה החלטנו שנינו שזה לא זה).

אין איזה "כלל ברזל" שאומר שבדייט מספר N צריך לנשק ובדייט N+M צריך ליזום סקס וכד'. אני דווקא אעריך יותר בחורה בתולה שלא ממהרת לשום מקום ורוצה לראות שהגבר באמת רציני ולא מחפש -רק- סקס. כמובן נשיקה היא לא סקס, אבל גם כאן זה משהו קצת אינטימי ושני הצדדים צריכים להרגיש שנוח להם עם זה. אני בעד לאט, אבל בטוח. easy come, easy go...

אתה גם יכול אגב לשאול את הבחורה ישירות האם ההרגשה שלה קשורה לחוסר יוזמה מצידך או שהיא מרגישה כך ללא קשר ואז אולי תהיה פחות בספק ולא תאשים את עצמך סתם.

בהצלחה במציאת זוגיות.

Matzeket

New member
תהיה כן איתה

דבר איתה, הסבר לה את הסיטואציה ואת הקושי ובקש צ'אנס נוסף וקצת סבלנות.

א. מה יש לך להפסיד!?...
ב. זה יפתח קצת משהו
ג. להבא- אם לא מצליחים שווה לשתף את הפרטנר במה קורה.
לפעמים השיתוף הזה משחרר את המחסום.
להגיד לדייט "אני ממש רוצה לנשק אותך עכשיו" יכול לשחרר הרבה מעצורים שלא ישתחררו לעולם אם תשמור הכל בפנים.

בהצלחה רבה!

user1717

New member
לצערי גם את האופציה הזו בזבזתי

ניסיתי להתקשר אלייה אחרי הדייט השלישי בשביל לנסות להיפגש שוב, התכוונתי לספר לה את כל הסיפור בדייט ולקוות שהיא תבין אותי. הסברתי לה טיפה על הסיטואציה שלי בלי להיכנס לפרטים ובצורה קצת אבסטרקטית, לא רציתי להיכנס לכל הפרטים בטלפון כי זה משהו שצריך להגיד פנים מול פנים. היא אמרה שהיא עדיין מעדיפה שלא להיפגש. אני לא חושב שיש טעם לנסות שוב אחרי השיחה הזו...
&nbsp

Matzeket

New member
אז עכשיו נשאר

להשתמש בנסיון הזה כדי ללמוד ממנו הלאה לפעם הבאה.

לפעמים האבסטרקט, הסחור-סחור, ה'לחכות לרגע המתאים' או ה'צריך' /'לא צריך' לא ממש משחקים לטובתנו ויש סיטואציות בהן צריך לנסות לשים את המחסומים בצד ו'לקפוץ ראש' .

עם הבחורה הזו אי אפשר לשנות,
אבל כשתהיה שוב בסיטואציה תדע כבר מה לעשות;
או להעז או להגיד שהיית רוצה להעז

עכשיו רק נשאר ללכת לבדוק אם זה עובד :)

בהצלחה!

jSb1

New member
זו נקודה חשובה.

חייבים לתייק את ה"חוסר ההצלחה" תחת "משהו ללמוד ממנו להמשך" ולא תחת "כשלונות".
תמיד קל יותר לומר את זה מאשר לעשות את זה בפועל, אבל זה אפשרי, וזה חיוני. זה יותר פרודוקטיבי מאשר להשאיר את זה ב"כשלונות". כי כל מקרה הוא משהו ללמוד ממנו. וברגע שחווים משהו מפחיד או לא נעים בפעם הראשונה, בפעם השניה כבר רואים אותו אחרת. ומכאן יש התפתחות טבעית. אמנם כל אחד בקצב שלו, אבל התפתחות תמיד יש.

למעלה