עדכון קטן...

עדכון קטן...

נפרדתי מהחבר!! אני מרגישה קצת רע אולי לא נתתי הזדמנות אבל נשבר לי! ואני חושבת שהוא מניאק!! קיצר, אם ידגדג לו אחרי הפרידה הוא יודע איפה למצוא אותי..
וגם אם לא, לא כזה משנה לי כבר... ממשיכה הלאה!! דרך אגב, הכרתי מישהו חדש..חחח ומרגישה מעולה עם זה!! רוצה רק להנות

מיטללל

New member
מרגישים

שאת שלמה עם הפרידה הזו. שלמה ואף שמחה. כנראה בגלל שהתבשלת וחשבת על זה המון המון זמן. אז שיהיה אביב שמח, מלא פריחות, התחלות ואהבות חדשות

לא מבין את כל הבנות פה..

שרושמות לך בהצלחה.. מה בהצלחה.. ומה עם החבר שלה..???...... ולא מבין למה נפרדתם.. נראה לי בגלל שהכרת מישהוא חדש ולא בגלל שהקשר שלכם היה בעייתי.. אני חושב שאת צריכה עוד לחשוב על זה.. וזה כן משנה לך אם רשמת שלא..

כנסו.. גם אתה דל פיירו :)

קודם תודה לכולם אכן אני מאושרת וכיף לי עם המצב. דל פיירו- הייתי עם החבר שלושה חודשים כל מה שיכולתי עשיתי בשבילו אם זה לבוא ולדבר ולהשקיע בקשר, בהתחלה גם הוא השקיע אין ספק, אבל עם הזמן זה פשוט "עבר" לו והתחילו תירוצים וסתירות הייתי סבלנית וילדה טובה, בחודש האחרון היה לי חבר רוחני לא שמעתי ממנו בכלל גם אז הייתי סבלנית אבל זהו נשבר יש לי שלושה חודשים לפני צבא לא צריכה שטויות כאלה לשבור את הראש מהתסבוכים שלו. אז נכון הלכתי קיצוני ונפרדתי ואולי זה מה שכואב לי שזה לא כזה מזיז לו כי הוא הרי "עובד" המון אז זהו נ-ג-מ-ר. הפרידה הזאת רק עשתה לי טוב להמשיך הלאה, נכון זה שהכרתי מישהו אחר עזר לי לראות שיש אחרים, טובים יותר. שיהיה אחלה מימונההההה!!! קולולולו!!!! תחייכוווווווווו!!! אגב, למי שרוצה האייסיקיו שלי 302497204

jdpworld

New member
קודם כל

בהצלחה.יחד לחוד ובכל צורה שתבחרי.כשזו היא מילת הקמים, לבחור בראש נקי את מה שעושה לנו טוב.לא רק לרגע אלא ביחוד לאורך זמן...אישית לא מתחבר לניתוחי מערכות יחים של שלושה חודשים, לא חושב שיש לזה משקל אמיתי,משהו שניתן עליו או על עצמינו ללמוד. אני מתקלח לפעמים ארוך יותר מזה, אבל למדתי לקבל שיש אנשים אחרים על פני הכדור הזה, שחיים על פי מיקצבים שונים ממני...רק טוב, נראה לי במקום. אהבה איננה עונש,ולכאב לב הולכים לראות רופא.

למעלה