עדכון קצר + דיון קטן

עדכון קצר + דיון קטן

נוספה אופציית הוספת תגובה באתר הרשמי של קין, ולדעתי זה כלי מצוין להגיב שם הרבה ולכתוב בשם משתמש שאנחנו מישראל וככה יראו שיש הרבה מעריצים. עכשיו, באתר העלו תמונה של מרצ'נדייז חדש (יקר להחריד הרוב! מה הקטע? ועוד המשלוח בכלל מייקר) והם שואלים איזה רעיונות יש למרצ'נדייז חדש שהם יעשו. יש לכם רעיונות? אני אומרת סט מיטה של באד דרים, לא רק ציפית

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וגם-

סט מתנפחים לים (מצופים + גלגל) של אטלנטיק
ושעון עליו כתוב "She has no time".....

../images/Emo6.gifמעולה../images/Emo70.gif

תכתבי בפורום הרשמי ואל תשכחי לכתוב Sary, Israel. או Sherry כמו שאני קוראת לך..! וזה יזכיר להם את שרי קין

בסטיאן

New member
רעיון

אדיר
הפוסטר החדש ממש נחמד. הם כמעט נראים כמו הביטלס בעטיפה של סרג'נט פפר

חחח יש בזה משהו... ומי שהיה במפגש יודע שיש

לי שרשרת מההופעה בitunes עם התמונה הזאת

למרות שעכשיו שאני חושבת על זה,

אם מישהו הוא מעריץ של קין עד כדי כך שהוא יקנה את המצופים וגלגל הים של אטלנטיק, אז הוא בטח גם ראה את הקליפ, ואז קשה לי להאמין שהוא יקנה את גלגל הים
ספוקי.....

justin9

New member
אני חשבתי על

שלט ביציאה מהחדר/בית/עיר שיהיה כתוב עליו Leaving So Soon? או ברוח ההתמכרות של טום, הוא יכול לפתוח מכון גמילה בשם This Is The Last Time או לחילופין Can't Stop Now במידה והוא לא ממש מצליח... ודרך אגב אני ממש ממש ממש רוצה את מה שיש בצד

הLSS זה גם בהשראת מה שהיה במפגש...../images/Emo9.gif

שנראה לי שאת הלכת באמצע,לא?!
בכל מקרה, מה שקרה זה שאחרי שהדבקנו את כל המדבקות על הרצפה, שמנו אותם עלינו באקראיות כשעברנו מקום. ואז לפני שעזבנו, רצינו להשאיר שם משהו שיראה ש"פורום קין ה
היה כאן", אז סתם הוצאתי את המדבקה שהייתה עלי, בלי לדעת מהי בכלל- וכמה מפתיע היא הייתה LEAVING SO SOON?.... וממש ממש אהבתי את ההצעות למכוני גמילה!
יש לך את זה, ללא ספק!

justin9

New member
Thnks ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

כן, אני זוכרת את הקטע עם המדבקות. ולא הלכתי ממש באמצע, את לא זוכרת שהספקנו לנהל שיחת בנות מעמיקה שהביאה אותנו למסקנה שאנחנו כנראה הבנות היחידות שלא מבינות למה בנות המין הנשי כולן כל כך מתלהבות מהשחקן מ"יש לה ביצים" ו- "סטפ אפ"?

../images/Emo6.gifאני זוכרת את זה../images/Emo3.gif

איזה נחמד, המדבקות האלה היו אלתור שהוכיח את עצמו יפה

למעלה