עדכון קצר ואני רצה לסידורים...

שרונס

New member
עדכון קצר ואני רצה לסידורים...

כמובן שלא יכולתי להתאפק ולפני שאני טסה מהדלת החוצה רק רציתי לספר לכם על הפגישה עם ההורים של ודים: נסענו לקחת אותם משדה התעופה ביום חמישי ומאז הם אצלנו. הם כאלו חמודים!!! אנשים עדינים ומקסימים. לא שאני מבינה מילה ממה שהם אומרים. מה לעשות, נעזרים הרבה בידיים, בפרצופים ובהרבה חיוכים. היום נשאר לקנות את המשקאות החריפים, לאסוף את הטבעת שלי מתיקון ולקנות מלתחת הלבשה תחתונה חדשה... ואחרי זה, הכל מוכן! אני לא מאמינה שהגענו למצב כזה טוב! ממחר בערב אני אהיה במלון עד ליום אחרי החתונה. אני בטוח אבקר כאן לפני כן, אז בינתיים יום טוב לכולם! שרון.

*שיר

New member
../images/Emo42.gif חדשות נהדרות על הבוקר!!

כיף לשמוע שאת מסתדרת עם ההורים של ודים. עם כל הלחץ שלפני, זה מאוד קשה להכיר ולארח אנשים חדשים. אבל, מנסיוני האישי, יש בזה גם משהו מאוד כיפי - לארח אנשים שבאו לחגוג את שמחתכם, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בהורי החתן! . אני חושבת שזה מתחיל את ההתרגשויות של החתונה קודם, וזה מאריך את החגיגה אז שיהיה לך יום טוב וסידורים מוצלחים!!

הילית*

New member
נשמע נפלא... ../images/Emo13.gif

איך אני שמחה לשמוע שלמרות הבדלי השפה יש תקשורת בינך לבין ההורים שלו... ושכל הסידורים הולכים טוב... תהני יקירתי מהיומיים הללו...ושיהיה לכם המון הצלחה !!!

היי, איזה חדשות טובות,

טוב לשמוע שאת מסתדרת עם ההורים של ודים למרות השפה השונה, מאחלת לך המון אושר,

מולדת.

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!!

בע"ה שתסדרו ככה כל החיים... מאחלת לכם המון שמחה וחיים מאושרים יום טוב! מולדת

tamar111

New member
נפלא, אני מאוד משחה בשבילך .../images/Emo24.gif

זאת בטח הקלה ושמחה גדולה להכיר את הורי החתן ככה לפני החתונה ולגלות שאתם מסתדרים למרות פער השפה. מחזיקה לך אצבעות גם בהמשך

רחלי1

New member
שרון, איזה יופי!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני נורא מאושרת לשמוע את השמחה והמרץ מכל מילה שלך, ושהכל הכל מסתדר על הצד המופלא ביותר!!! שימחת אותי מאוד, על הבוקר! מאחלת לך מכל הלב - המון שמחה, ריגושים ונחת מכל רגע בהכנות וביום הגדול. תאכלי טוב ותשתי המון, שיהיה לך כוח להתפרע על רחבת הריקודים!!!
מחכה לשמוע שהיה מדהים (ויהיה, על בטוח!!!)
נשיקות, רחלי

יעלי2

New member
שרונס אין לך מושג כמה

אני שמחה בשבילך, בשביל בעלך לעתיד ובשביל הוריו גם כן. הלוואי שימשיך בדרך השתחיל, רגל ימין. נ.ב. שיחקת אותה עם השהייה במלון. זה גם ייתן לך ראש שקט להתארגן וגם להוריו זמן לבד עם עצמם בלי להרגיש שהם נתקעים לך בין הרגליים (ככלה עסוקה ומתוחה כמובן). יהיה לכם הרבה זמן להיפגש, לבשל יחדיו ולתקשר בהמשך. המון מזל טוב וח.ח.

שרונס

New member
אני מאוד שמחה ששימחתי את כולכן...

היום נגררתי ברחבי קניון מלחה עם אמא שלי שנזכרה ברגע האחרון שאין לה בגדים לחתונה...
למעשה, תפקדתי ברחבי היום כמרכזיה מהלכת. עושה רושם שכל העולם ואישתו מתקשרים כדי לודא אם אנחנו מסודרים ורגועים, וכמובן לשאול אם אנחנו בריאים ושלמים אחרי הפיגוע. זה מאוד יפה מצידם של כולם אך מאוד מעייף! ביום אחד בלבד נגמרה לי הסוללה בפלאפון שהיתה מלאה לחלוטין בבוקר. אני מקווה שזה לא כך ביום החתונה כי אני פשוט אסגור את הפלאפון. כן, כן, הצלחתי "לפספס" את הפיגוע בצומת הגבעה הצרפתית, אשר נמצא ממש מתחת לבית שלנו. ודים וההורים שלו היו בבית ושמעו את היריות והאמבולנסים. ההורים שלו לגמרי בשוק, אך עושה רושם שהם מנסים להדחיק. כמה עצוב שישנם ארועים נוראיים כאלו וכמה כל הסידורים לחתונה נראים מטופשים ליד רשימת הקורבנות. ממש הרגשתי אשמה על כך שאני מסתובבת לי בקניון בעוד שמתחת לבית אנשים נהרגים. אז אני מאחלת לכולם לילה טוב ושיהיה מחר יום טוב יותר ורגוע!
שרון.

*שיר

New member
אני חייבת להודות שכמו פולנייה טובה

איך ששמעתי על הפיגוע, מיד חשבתי עליך וקיוויתי שהכל בסדר אצלך. אז אני שמחה לראות שהכל בסדר. לגבי הטלפונים - אני מזדהה איתך לחלוטין - כל העולם התקשר לוודא שהכל בסדר, כולל כמובן בעלי המקצוע השונים. לרגעים הרגשתי ממש כמו ORS - מעסיקה עשרות אנשים
.

הילית*

New member
שרונס, שהטלפון לא יפסיק לצלצל !!!

אבל כמובן מסיבות טובות. אצלי ביום החתונה ממש הסתננתי למקלחת בין מבול הטלפונים שהיו וזה כ"כ מרגש ומחמם את הלב...
וכן, אפשר להבין שרגעים עצובים כמו פיגוע נותנים מימד אחר לחיים והחיים ובתוכם החתונה מתגמדים...אוי, כמה שאני יכולה להבין את זה !!! שיהיו לך יומיים נפלאים... אני כ"כ מתרגשת בשבילך...ואם לא יצא לך כמעט להיכנס לפורום תדעי לך שאנחנו איתך ונחזיק לכם אצבעות מחר בערב

למעלה