עדכון קצר

מיצי2013

New member
עדכון קצר

כרגע בסה"כ רגוע. בשבוע שעבר היה לי שבוע יחסית טוב מבחינת מצב רוח ואנרגיות. בימים האחרונים זה דעך ואני מרגישה יותר עייפה ועצובה - יודעת שאי אפשר להרגיש טוב לנצח, אבל חשבתי שאולי הכדור יהיה תרופת קסמים. לא בטוחה מה אני מרגישה עם הכדור, נראה לי שהוא מוריד את העומק של דברים, לטוב ולרע. לא רוצה להיות זומבית

חוצמיזה, רגילה שתמיד בסוף מגיעה הנפילה, ומחכה כאילו כל רגע זה יכול לבוא. מפחדת ממה שמחכה מעבר לפינה. מפחדת שבאיזשהו שלב שוב יגמר לי הכוח לדאוג לעצמי ולתפעל את החיים שלי, שנכנסו עכשיו למסלול של שינוי. אני לא החלטית והתלבטתי רבות לגבי מה ללמוד בשנה הבאה, ובחרתי ואז התהפכתי ובבת אחת שיניתי ואחרי ששינית הרגשתי בהיי והתרגשות, ואחר כך שוב נכנסתי ללחץ שאולי זו לא הבחירה הנכונה, ומה אני אעשה עם זה אח"כ. הייתי כ"כ מעוררת היום מכל הקטע הזה שפשוט לא הצלחתי להתרכז בעבודה. האחראית עליי כ"כ מקסימה וכל כך טובה אליי כל הזמן, אני לא מאמינה שזה מגיע לי.
חוצמיזה אני צריכה למצוא דירה ועבודה ושוב להתחיל הכל מ-0 בלי לדעת איפה אהיה ומה אעשה. בינתיים נהיה לי משעמם בשגרה בית-עבודה-בית אבל התחושה היא עדיין שאני צריכה להגן על עצמי כל הזמן מסכנה שעוד שנייה תבוא.
אז כפשרה אני מנסה לחפש לעצמי חומר קריאה מעניין, בעיקר פסיכולוגיה ודברים שקשורים לטיפול התנהגותי, אבל לא חייב. אם למישהו פה יש חומר מעניין לקרוא על המחשב אשמח לקבל....

היי48

New member
שמחה לשמוע

שהמצב רגוע. אני מכירה את התחושה של "עוד רגע תגיע הנפילה", לצערי אין לי מה ליעץ לגבי איך להתמודד איתה, אבל נסי להתעודד מזה שבסך הכל הכללי יש שיפור במצב. ולגבי הלימודים - אני מאמינה שבגלל שאת באמת שוקלת את הדברים ברצינות ובגלל שאת אדם שמודע לעצמו וישר עם עצמו, בסופו של דבר את תדעי מהו הדבר הנכון עבורך. לפעמים זה קורה מהר, אבל הרבה פעמים צריך לשקול ולהתנסות בדברים שונים. בכל מקרה, אני באמת חושבת שבסוף תגיעי להחלטה הנכונה עבורך. ועד שתגיעי להחלטה הזו-אני ממליצה לך לשקול לעשות מופע סטנד-אפ, כי נראה לי שעם חוש ההומור שלך את תהיי מאוד מוצלחת בזה. את יכולה לקרוא לעצמך מיצי סיינפלד...

Lady Stark

New member
מיצוש

נשמע שאת בשלב בו החרדה מתמסמסת לה. אני יודעת כמה לא נעימה התחושה הזאת שאי אפשר להרגיש הרבה. יכול להיות שזה הכדור אבל מאוד יכול להיות שאת בשלב מעבר.
אצלי, אחרי אפיזודות יש שלב מעבר כזה שבו יש הקלה אבל גם סוג של שעמום וחוסר משמעות. וכשאני מבינה שזה קורה בגלל שהגוף והנפש עייפים מהחרדה וצריכים לנוח, ולא מייחסת לו משמעות, הוא עובר יחסית מהר.
וכמו שהפסיכולוג שלי אומר... ״אחרי כל הסבל שעברת, אני מעדיף שישעמם לך קצת״.

שולחת זר פרחים ובונבוניירה!

מיצמיצ

את עם הכדור חודש בערך, נכון? אם את מרגישה שתחושת העומק ממשיכה להיעלם לך, אולי כדאי שתיפני לפסיכיאטר, להתייעצות. אולי הכדור לא מתאים וצריך לנסות אחד אחר.
זה טבעי להתלבט ולשנות את הבחירות שלך. ואת יודעת מה? גם אם תחליטי לשנות את מסלול הלימודים שלך או לעבור ללמוד במקום אחר, זה גם לא נורא בכלל. הרבה אנשים עושים את זה בשנה הראשונה שלהם וגם בשנה השניה.
מיצ, כשתרגישי שנגמר לך הכוח לתפעל את החיים שלך, אנחנו נהיה פה לצידך, נשב איתך ונזכיר לך שעברה עלייך שנה קשה וזה בסדר לקחת הפסקה לפעמים.

בנוגע לחומר קריאה, יש כמה מאמרים מאוד מעניינים באתר של סה"ר (חלקם עלולים להיות קצת טריגריים, אז שימי לב ותישמרי על עצמך, אוקיי?)
http://www.sahar.org.il/?categoryId=63113

מיצי2013

New member
תודה בננות

מתה עליכן

אני יושבת בעבודה ואין לי יותר מידי מה לעשות, צריכה להשלים שעות.
קצת חזרה לה ההרגשה הפנימית הזאת של הסטרס והדאגה, מכירים את זה? משהו בפנים לא שקט ולא רגוע. קשיים בריכוז. חוסר סבלנות. סטייט אוף מיינד כזה שאני לא יודעת איך לכבות.
לגבי הלימודים - כבר שנתיים שאני מתלבטת ובסופו של דבר השאלה הזאת יורדת די עמוק למי אני ומה אני רוצה לעשות עם החיים שלי.
ואז באה השנה הזאת וטלטלה את הכל, טרפה את כל הקלפים מחדש.... וההחלטות שקיבלתי עכשיו הן לגיטימיות וטובות. ועדיין קשה.
לא בטוחה מה חסר.
גם במקום העבודה שלי, למרות שאני באופן אישי לא סובלת מלחץ בעבודה, כולם מאוד לחוצים וזה מקרין.
השגרה קלה יותר כשאני יודעת שהיא תימשך רק עד תחילת השנה.
גם לגבי הכדור, שומעת כל מיני דעות לפה ולפה ומפחדת לעשות לעצמי נזק. כאמור השנה בלעתי כ"כ הרבה סוגים של כדורים שאני כבר לא בטוחה איך אני מרגישה בלעדיהם....
קיצר, מיצי סיינפלד צריכה חיבוק...

Lady Stark

New member
קחי חיבוק מועך במיוחד

מתה עליך בחזרה מיצוש.
התחושה הלא נוחה שאת מתארת נשמעת לי די כמו היומיום שלי

אבל מניסיוני יש ימים עם הקלה משמעותית, ובכלל, ככל שעובר הזמן יש הקלה כללית.

הלוואי שכולנו נוכל לקחת חופש ולטוס לאי הבודד של היי. או ללונדון.

מיצי2013

New member

אף פעם לא הייתי בלונדון, סיכוי טוב שזה היעד הבא (עד שיסדרו טיסות לאי).
ולי נדמה שככל שעובר הזמן יש הקאה כללית, אבל הקלה עדיף.
עוד חצי שעה הביתה....

היי48

New member
יש לי רעיון מצויין

מה אם אני אסדר לכם טיסה לאי, אבל היא תהיה עם נחיתת ביניים בלונדון??????? שתי ציפורים במכה אחת

למעלה