עדכון ראשון בקשר למפגש העתידי

קסנדרה*

New member
עדכון ראשון בקשר למפגש העתידי../images/Emo73.gif

חלק מחברי הפורום מעוניינים שהמפגש יתקיים במרכז "אמצע הדרך" לבאים מצפון ומדרום, וכאן בשרשור הזה אני אעלה את מה שהצלחתי לברר עד כה. קאיה הציעה את ביתה כמקום המפגש ובשיחה שקיימנו התברר: א. אין מקום חנייה ברדיוס די גדול ממקום מגוריה. ב. אין לה מקום בבית אלא ליותר מ- 20 קרואים. עד היום הביעו הסכמתם כבר 23 חברים ועדיין לא כולם נכנסו ומן הסתם יצטרפו עוד. כך שיש בעיה להתארח אצל קאיה. אני בדקתי אפשרות להיפגש במקום שייסגר עבורנו לאותו ערב בת"א - יש כמה אופציות. ללא מוסיקה וכולל כיבוד, אך זה כרוך בעלות כספית. האפשרות הנוספת היא הצעתה של פרח תרבותי שעדיין לא נבדקה , אבל יש לקחת בחשבון שמדובר בצפון. ואם אין התנגדות להגיע לצפון גם אני מוכנה לארח בביתי. לדעתי יש לקבוע את מקום המפגש כצעד ראשון בדרך למפגש. ציטוט: "הומה נפשי לקראת מפגש....." (אלון אולארצ'יק). דעתכם ?

femme

New member
לילה טוב קסנדרה ../images/Emo141.gif

דעתי כלהלן : 1. מפגש בצפון לא נראה לי ריאלי. יהווה קושי לגבי מרבית החברים. 2. קיימת סבירות לא קטנה, שיהיו חברים אשר נתנו את הסכמתכם העקרונית למפגש אולם בסופו של דבר לא יגיעו. לכן יתכן, שמספר המשתתפים בפועל יהיה קטן מן מהערכה הראשונית. 3. בכל מקרה, אם אכן נצטרך לשכור מקום לצורך המפגש, אולי זה מוקדם מידי ויש לבדוק שנית מי אכן מוכן להגיע ולהשתתף באירוע.

מר בד

New member
לגבי מיקום ונוכחות.

אני כאמור בעד אזור המרכז. כפי ש Femme אמרה, לא ברור שכולם יגיעו. זה נכון שצריך מיקום אבל מועד הוא לא פחות חשוב. אלו שהביעו הסכמה עקרונית (ואני ביניהם) יתכן ותתעורר בעיה לגבי תאריך מסויים. מעניין יהיה לראות תהליך קביעת מועד בין 20+ איש... אולי כשנדע את המועד תעודכן רשימת הנוכחות ואז נהיה חכמים יותר. הצעות?

קסנדרה*

New member
ההצעה על חנוכה- באמצע שבוע, אמנם לא

סיכום סופי, אבל זו ההצעה שעלתה ועל פניו מתקבלת על הדעת. אבל אם 20 משתתפים כל אחד יבחר את התאריך הנוח לו ואת המקום הנוח לו, זה יקשה על כולנו לסגור תאריך ומקום. femme - לגבי המיקום. חיפה רחוקה מת"א כמו שת"א רחוקה מחיפה, כלומר המרחק שווה. את אותו הטיעון יכולים להשמיע גם הצפוניים, כך שהטיעון הזה לא ממש טיעון מקובל, עליי לפחות.

femme

New member
לא מדובר רק בי

יש אנשים מירושלים ומהדרום שאולי רוצים להגיע למפגש. צריך לבדוק מי באמת רציני ומעוניין להיפגש ולפי זה להמשיך לגשש. בסופו של דבר הרוב יחליט . דבר נוסף : את יכולה בבקשה להעביר את השרשור של סודית מהפורום היצירתי לפורום החברתי ? לדעתי יכול להיות וויכוח נחמד בנדון. תודה

femme

New member
אינני היחידה שחושבת כי מרכז הארץ

מתאים יותר למפגש עם מיגוון אנשים מכל קצות הארץ, כך שאנא לא להתנפל עלי. אין לי שום דבר אישי נגד אירוח בביתה של פרח, כמו שאין לי שום דבר נגד העיר חיפה, שאגב אני מאד אוהבת אותה. בזמנו שירתתי שם בצבא (בבסיס חיל האוויר על הכרמל). יש לי הרבה נוסטלגיה לעיר הציורית הזאת עם הנוף המשגע שלה ביום ובלילה. אז אנא, אני לא אוסיף יותר דבר או הערה בקשר לכל הנושא. תחליטו מה שתחליטו ואם מישהו לא מתאים לו, אז שהוא יקום וידבר (ז"א שיכתוב)!

ובקשר לחיפה

10 שיקולים התומכים בקיום המפגש בחיפה: א. חיפה היא עיר ואם בישראל, לא צריך דרכון. ב. בתחומי הקו הירוק. ג. אחת מ-3 או 4 הערים הגדולות בארץ. ד. נמצאת על כביש חיפה-ת"א, בדיוק כפי שת"א. ה. אין בעיות חניה. ו. יש כרמל וים. ז. אם האלטרנטיבה הסבירה היא "מקום ציבורי" - זה נראה לי פקשוש. אנחנו לא מכירים, כך שהאינטימיות היא דבר רגיש ופגיע. אפשר להרוס אותה במחי יד בלובי של בית מלון. ח. בנסיעה הלוך וחזור, הפקק הוא בכיוון ההפוך. ט. אם נכנסים לאוטו ונוהגים - מה זה כבר משנה 30 דקות או שעה? י. מה זה הלוקאל פטריוטיות הזז? יללה תגידו כן וזהו. מדובר בערב אחד, ואתם מוזמנים בכייף לביתי. שלכם,

קסנדרה*

New member
פרח אני מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo13.gif

פרח האם את ערוכה לארח 20-25 חבר'ה ??? מקום חניה, כן אני יודעת זו לא בעיה וכל מה שציינת אני תומכת
לגבי מקום ציבורי - לא חשבתי על לובי בבית מלון אלא על מקום אינטימי וסגור רק עבורנו, הבעיה היא העלות.

בוצאטי

New member
אם במקום ציבורי עסקינן

מובן שלובי בית מלון לא בא בחשבון... אבל גן לואי בפינות החשוכות והצמחיות שלו עשוי להיות מעורר השראה. הבעיה היא: א. נהיה תלויים במזג האויר כי המדובר במקום תפוח. ב. כמו שאמרה, בצדק רב, פרח - הפרטיות והאינטימיות יהיו בסכנה. ובכל זאת... לשיקולכם. (פרח, שום דבר אישי נגד מבצרך... אם אכן בכוחו להכיל עשרים - עשרים וחמישה אנשים ושאר החברים לא יתנגדו - זה נשמע לי כמו הפתרון האידיאלי). בוצאטי.

שאלה של גודל

אני חושבת שאפשר לארח בביתי קבוצה כזו. אם יהיה מזג אויר טוב - נוכל לשבת בגינה שלי שתארח בקלות ובכייף את הקבוצה. ואם לא - אני מאמינה שנסתדר. (אם נשב גם על שטיח + כריות, ולא נהיה מפונקים מידיי).

בוצאטי

New member
../images/Emo127.gif

אני כבר באוטו מוכן לנסיעה. שכנעת אותי. אני חושב שהקטע עם הקו הירוק גרם למפנה... :) בוצאטי.

bali

New member
מנהל
אההההה... 30 דקות או שעה למי שגר

במרכז הארץ... ומה לגבי מי שגר בירושלים למשל? שעתיים נסיעה לכל כיוון זה כבר לא עניין של מה בכך... בגלל זה גם אני מעדיםה מפגש במרכז הארץ כי הוא אמצע הדרך גם למדרימים מתל אביב. מה לעשות שהארץ לא מסתיימת בתל אביב

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif קסנדרה יקרה!

בואי נקבע שנחצה את הגשר כשנגיע אליו
אני מאד אעריך כל עזרה כשזה יהיה רלוונטי יותר.

מר בד

New member
לגבי חיפה והקריות

בתור אחד שחצי משפחתו באה מקיבוץ עין המפרץ אין לי שום בעיה עם הצפון. כאחד שגדל באזור הדרום (עד גיל 18) ומשפחתי עדיין שם, אין לי בעיה עם אזור הדרום. כאחד שגר בין ת"א לירושלים אין לי בעייה לכאן או לכאן. השאלה מה עם הדרומיים שעדיין גרים בדרום... זה הכל. אבל, שידברו בשם עצמם (אם יש כאלו). מה שיוחלט טוב לי. (אגב אני כרגע במשפחתי שבדרום ...) שבוע טוב! מר בד.

למעלה