עדכון רשימת ההרקדות

עדכון רשימת ההרקדות

הגיע הזמן שמי שאחראי לפירסום ההרקדות באתר רוקדים יעדכן את הרשימה... כבר קרה לי לא פעם אחת,שנעזרתי בלוח הזה, הגעתי,ולא היתה הרקדה. הפעם האחרונה היתה אתמול בגבעת ברנר... מבאס לאללה...קחו לתשומת ליבכם!!!!

עדכון ההרקדות ברוקדים

הנשואה מהמרכזת,שלןם לך.את צודקת שרישמת ההרקדות לא מעודכנת וזה מטעה.אז אני אסביר לך מה קורה ואעזור לך שלא יקרה לך שנית בעיה.כאשר אני שואל את ירון מישר מדוע הוא לא מעדכן הרקדות שחלק מהן כבר שנים שהן לא קיימות,תשובתו היא שהמדריכים לא מעדכנים אותו,אז הוא לא שובר את הראש לא מתאמץ לעדכן ומסמן בטור של העידכונים ברשימה את הסימן ((-),זה אומר שההרקדה לא מעודכנת.אם הוא כותב ((+) אז כן מעודכן.המדריכים לעומת זאת אומרים שהם כן מעדכנים אותו והוא לא מתקן והם אפילו שכחו כבר מאותו חוג ששנים לא קיים.דרך אגב חבל שבהרבה מקרים לא רושמים כתובת,אלא רק את שם המתנ"ס או מרכז ספורט ,אז לך תדע היכן המקום ואיך מגיעים.לכן עצתי לכל מי שמחפש חוג ברשימת רוקדים,לפני שהוא הולך שיתקשר לפני כן.לפעמים משהו אחר ממשפחת המדריך יתן הסבר גם אם המדריך לא פנוי.מספר הטלפון מצורף ברשימת רוקדים.

הרקדת נוסטלגיה בגבעת-ברנר

ההרקדה בניהולו של שמעון מרדכי עברה למועדון בריזה(גולדה) בחולון שבת אחרונה בכל חודש בשעה 21:00 ברחוב ברקת 9 .

מעגלית

New member
כרגע ההרקדה לא פעילה

לכל המתעניינים בהרקדת הנוסטלגיה של שמעון מרדכי - שימו לב! שמעון לא מרקיד כבר חדשיים בגולדה, כי דרשו ממנו סכומים מאד גבוהים. כרגע הוא מחפש מקום אחר להרקיד בו.

ריקודי נוסטלגיה- שמעון מרדכי

כאשר עזב שמעון מרדכי את גבעת-ברנר הוא עשה טעות גדולה.הוא מרקיד במרכז הארץ וכאשר התקרב עוד יותר למרכז הוא היה צריך להחליף את השבת האחרונה בשבת הראשונה בריקודי הנוסטלגיה,כיוון שבשבת האחרונה מרכיד במרכז הארץ גם שוכר שמעון בקיבוץ העוגן ורוקדים רבים הולכים לרקוד בהרקדה הנפלאה שלו ולכן לא באו הרבה רוקדים למרדכי ואז הוא לא יכול לכסות את שכר המקום שביקשו ממנו לשלם.כידוע מספר רוקדי הנוסטלגיה קטן מאד בסך הכל כמה מאות.רוקדי הנוסטלגיה פשוט עוברים מהרקדה להרקדה אחרת במשך החודש ואפילו אם זה קצת רחוק והעיקר לרקוד נוסטלגיה.כידוע מישאל ברזילי מרקיד או בשבוע השני או בשבוע השלישי בחודש וזה לא באשמתו ,פשוט ככה הנהלת כפר המכביה קובעת לו את שבוע ההרקדה כי לפעמים הם צריכים את האולם לכנסים.אני מקוה שאם שמעון מרדכי ירקיד נוסטלגיה אז רק בימים שאין באותו יום עוד חוג נוסטלגיה באותו אזור ושיבחר לו אולם צנוע יותר מהאולם היוקרתי גולדה שבחולון.

למעלה