עדכון רשמי

GindisTeam

New member
עדכון רשמי

כמו שדווח שבוע שעבר, אתמול נכנסו לתוקף העדכונים הבאים: * מדינה חדשה מתחילה עם כח 5.1 מיליארד. * הזמן בין תקיפה לתקיפה ירד מ5 שניות ל3 שניות. * הגבלת הבניה במפעלים ירדה לגמרי. * התורים בתקיפות עודכנו והופחתו. (ניתן לראות לבד כמה תורים לוקח כל דבר) כמו כן, להזכיר לכולם, שב1.7 יכנס חוק האיפוס לתוקף, ב1.7 ההיכל יתחיל לספור גם אם המדינה היתה בהיכל פעם אחת, וכל מדינה שתיקח היכל אחרי התאריך הזה עם מעל ל50T, תגרום לאיפוס השרת.

GangLandx

New member
עדכונים טובים אך מאוחר מדיי

איחרתם את הרכבת , הגרעין של המשחק כבר לא יחזור .... חבל

GindisTeam

New member
קודם כל , תודה

קודם כל תודה , וזה טוב לשמוע שהעדכונים טובים, דבר שני, אולי הגרעין הנוכחי לא יחזור (למרות שהרבה אמרו לי שכן :)) אבל עם השיפורים שאנחנו רוצים להכניס, עיצוב, פרסום , שיווק, ובכלל ניהול משחק יציב יותר, אני מאמין שנייצר גרעין חדש, כמובן שעדיף שישארו כמה שיותר וותיקים וכאלה שיודעים לשחק את המשחק, והם כנראה גם ישלטו בשרת הבא, אבל אני בהחלט מבין אותכם, ומכבד כל החלטה שלכם. המשחק הזה לא היה אותו משחק בלי אנשים כמוכם! זה בטוח

ראשית יש באגים!!!!!!כרגיל,

מדינה תקפה אותי ואני לא יכול להחזיר כי היא נמוכה יותר ולא לא עברו יותר מ24 שעות. ודבר נוסף כמו שרובי אמר ,לא חוזרים!!!!!!!!ומי שאמר לך אם הוא מהאיחוד שיחזור אז הוא לא.(נשבור לו את הידיים):):)

GindisTeam

New member
היי שחר

קודם כל, למה אתה כועס? :) יש באגים תמיד, לכן אנחנו פה. אשמח לקבל בפרטי מספרי מדינות והכל תודה

GangLandx

New member
אף אחד אבל אף אחד מאיתנו

לא יחזור , מי שאמר לך שיחזור זה חן קטן , עמי ושאר ירקות שלא מעניינים אותנו

GangLandx

New member
בקיצור הצד המוכה והמושפל

ינסה לחזק לעצמו את האגו בעולם החדש ... אנחנו לא נהייה שם והערבים בטח יחסלו אותם דיי מהר אם לא נהייה שם

amith11

New member
אתה לא עסוק עם המשט?

תהיה בטוח שאין לי שום כוונה לחזור לשחק בשרת חדש, אישית אם הייתי רוצה לחזור למשחק אני לא צריך שום שרת חדש כדי לשחק ולא משנה לי מי שולט איפה למה וכמה כוח יש להם.

GangLandx

New member
חחחח שו משט ? הייתי דופק להם

כדור בראש אחד אחד .. ולא אמרתי שאתה חוזר יא חמאר

nitzan456

New member
אל תחרטט

אתה עכשיו עסוק באיך לתקן את הספינות שנפגעו מההתקפה שלנו

GindisTeam

New member
שוב,

אמרתי את זה הרבה פעמים, ואגיד את זה שוב בשמחה :) אני מבין אותכם, להיות מקום ראשון בלי תחרות קצת מוריד מהחשק למשחק, ולכן אני מבין ומקבל את זה שאתם לא רוצים לחזור, שיהיה לכם בהצלחה בדברים אחרים , ונשמח לראות אותכם בעתיד איתנו.

GangLandx

New member
זה לא העניין ידידי ..

אם השינויים האלו היו מגיעים לפני כשנה כשדרשנו אותם בכדי לשמר את קומץ השחקנים שעשה את המשחק הזה למה שהפך היינו נשארים , אך לאחר תקופה כל כך ארוכה שהשמחק היה כפי שהיה זה הוציא מאיתנו כל חשק עתידי

GindisTeam

New member
עדיף מאוחר מאשר בכלל לא

אם לא לך, אז לאחרים, או לשחקנים חדשים לפחות....

עמי1986

New member
חבל שאתה חושב ככה

במהלך כל המשחק לא הרגשתי ככה, מסתבר שאני ואתה תופסים את המשחק קצת אחרת, אם הייתי מרגיש ככה תאמין לי שלא הייתי מוותר בכזאת קלות, אני פשוט לא טיפוס שלוקח ללב משחקי מחשב, לעומת זאת לפי התגובות שלך מסתבר שאתה כן אחד כזה. אז א', הייתי ממליץ לך לשים את הרגשות בצד ב' הייתי ממליץ לך להפסיק להתעסק בעמי חן ושאר הירקות ג' אין לך איזה משט להתארגן אליו?

Yogev1982

New member
ח'ברה מה אתם רוצים מרוני

הוא מבחינתו מנסה לעזור ולשפר.... תאכלס. שכל אחד יעשה אחרי זה את השיקולים שלו

Yogev1982

New member
שאלה + באג

שאלה: האם בכוונה מדינה בכח 0 לא יכולה לתקוף עד כח 24.9999 כמו שהיה עד היום, או שזה סוג של באג שנפל בעדכון ?? באג: אין לי פרטים מדוייקים אבל שחר מהשף היום תקף עם מדינה חלשה מדינה חזקה, ושהחזקה ניסתה להחזיר, נאמר לו שאי אפשר כי מדובר במדינה חלשה.....כמובן שזה לא אמור לקרות אם פתחו עליו חלון (לפרטים מדוייקים של מספרים וכו' תפנה לשחר
)

GindisTeam

New member
הסבר

מדינה שחלשה מכח 25 ו200 תעשיה, יכולה לתקוף רק כפול מהכח שלה (מה שהיה עד עכשיו היה באג :)) מדינה שיש לה או 25 ומעלה כח, או 200 תעשיה ומעלה, היא יכולה לתקוף את כל מי שחזק ממנה (מי שחלש עדיין יש הגבלות כמובן) ----------------- לגבי הבאג של שחר, זה בטיפול, בקשתי פרטים בנושא בפרטי ממנו

למעלה