עדכון + שאלה

שרינה1

New member
עדכון + שאלה ../images/Emo35.gif

טוב אז כידוע לכם (ולמי שזוכר) הבן שלי בכיתה קטנה בבי"ס רגיל אז אומנם הוא עדיין שואל לגבי החברים שלו מהכיתה הקודמת אבל נראה שהוא משתלב... רואים שהוא מנסה ויש לו מוטיבציה וכמובן שהוא חווה הצלחות (סוף סוף...) אז אני מקווה שיהיה בסדר למרות שהרמה קצת יותר נמוכה ממה שחשבתי הוא לומד בספרים שכבר למד בהם בעבר אבל אז זו היתה כיתה רגילה... בכל אופן יש לי שאלה, למי שיודע, אני יודעת שיש בבי"ס תרפיה במוזיקה וקלינאית תקשורת וכו´ והמנהלת אמרה שזה מיועיד לילדים המתקשים שבכיתות הרגילות ולאלה שבכיתה הקטנה לא נותנים מהשעות האלו האם אכן כך

Diana M

New member
ילדי כתות מקדמות מוגדרים כילדים

בעדיפות א´ ומסיבה זו זכאיים ראשונים לסיוע של מטפלים פרא רפואיים ומטפלים בהבעה ויצירה. לא יעלה על הדעת שילדי כתות מקדמות לא מקבלים שעות אלה בזמן שילדים בכתות רגילות , כן. או שהמנהלת אינה מכירה את הנהלים או שאינה נוהגת על פיהם.

שרינה1

New member
תודה דיאנה

אז למה היא אמרה שלא מגיע? באסיפה של ועד ההורים המרכזי היא אמרה שכל התרפיות הולכות לילדים שבכיתות הרגילות
עכשיו שאני יודעת שמגיע לו אני ארים אליה טלפון ואולי גם אהפוך איזה שולחן או שניים...

Diana M

New member
שרינה, אני מציעה לבוא למפגש מוכנה

עם חוזר מנכ"ל בנושא שילוב וסל שח"ם. העוסק בדיוק בסוגיה זו. לא יתכן ילדים בכתות מקדמות לא יהנו משרותים אלה במידה והם קיימים בבית הספר במסגרת סל שילוב או סל שח"ם. מצב זה יתכן רק אם מדובר בפעילות פרטית לא שייכת לחינוך המיוחד. כגון קרן קרב, או מימון חיצוני אחר. בהצלחה

למעלה