עדכון שבועי מס' 1 - חג שמח

rolan

New member
עדכון שבועי מס' 1 - חג שמח

מאירועי השבוע
לאהובון של סביב השעון היתה - י ו מ ו ל ד ת ושוב....
מ ז ל ט ו ב
מכל ה
רפסודה שמדי פעם מציצה, מבקרת ולא מתיישבת ממש, הביאה לנו סיפור – את סיפור חייה, מחשבותייה... היו שם, כאבי הפרידה, האובדן, הילד ועוד ....
יחד עם יונה לבנה, שאלנו: איך הקטנים שלנו שומעים דברים שלא קיימים בכלל?
בהמשך השבוע הביאה לנו יונה היקרה, מאמר מעניין על מצוינות ובינוניות... יותר מכל, אהבתי את המשפט.... הזה: "העשייה, ההתאמצות וההשתדלות מביאים להם שמחת חיים פשוטה ואוטנטית ששואבת את כוחה מענווה אמיתית, ציפיות נמוכות ומוכנות להתאמץ ולתת."
ועוד הוסיפה להקשות (מהמילה קושייה), יונה'לה כאשר סיפרה לנו על המתחולל בין בנה לאקס (פוי מילה גסה) חברתו... בתקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום
נשם של עלמה ומורכב, גם הוא היה בין המככבים אצלנו... J, כנראה שתהיה מורה אחת פחות במערכת החינוך...
ד.א. הנשם יודע שיש לו אמא משוגעת, וחסרת מעצורים... גם אנחנו
ילדה בת 4, בתו של האיש של גילה למדה את "כללי המשחק" וזאת כדי "שיחשבו שאני לא רוצה לבוא לאבא".... עולם של קטנטנים.... וגם... קצת קיטורים היו לה, לגילה... האם ככה זה כשיש ילדים? שיעבוד טוטאלי? אין לי יותר חיים עד שמגיעים למיטה ממוטטים מעייפות? מה אתם אומרים?
שער חדש לפורום, מקושט, מהודר, מעוצב... ביקשתי לשמוע דעתכם, כדי לקבל מכם חוות דעת, עצות, רעיונות ואולי יש מישהי/ו שמעוניינים להוסיף משלהם.
"לא רוצים ללכת לאבא,משעמם לנו אצלו".. כך פתחה יערית את הפוסט הכואב שלה.... "הגרירה הזו של הגוף...אותי קורעת,התלישה מהגוף שלי", גם לבנו נקרע, ניסינו לתמוך, לסייע, להיות... ועוד כאב שלחה אלינו יערית... כן...הריח הזה מציף את כל הביניין, אפשטר שייב לא נורמלי, הבוקר היה קשה לי בלעדיו, עוד אתמול הוא נגמר...וחשבתי נזמין מחר
ועוד יומולדת... הפעם זהו: גבר בדרכו שלו
מ ז ל ט ו ב
מכל ה
בפתח שנות ה 40 לחייו, מספר לנו הגבר.... מאתמול בגיל 41 אני עצוב אולי קצת דיכאון. אולי זה נובע מהסתכלות על רשימת המלאי ......לא יודע פשוט רע לי.
שחר של יום חדש שואלת... רוצים מפגש? כבר לא נפגשנו חודשיים ואני מתגעגעת.
ואני... ביקשתי לספר לכם, כמה גאה הייתי בעצמי... כך אמר לי הדוקטור.... אני רוצה שתדעי, מעולם לא עשינו מה שעשינו עם הסייחה, עד היום כל הבנות שהגיעו אלינו, אושפזו לזמן ממושך מאוד, זו הילדה הראשונה שאיתה לקחנו צ'אנס כזה גדול ושיחררנו אותה תוך שבועיים. כל זאת בזכות המשפחה שלה, הרגשנו שיש עם מי לעבוד.
בונוסית שאלה אותנו.... מה אתן מצפות מהאבא של הילדים שלכן?
חברים חדשים
yochay10 ששאל אותנו על גובה דמי המזונות שנדרש לשלם...
מיקימאוס43 שמרגישה חנוקה ואין לה עם מי לדבר.
ע נ ב ר inbar קצת לא יודעת איך ביקשה שנעזור לה להתחיל....
ענבל 2 ו ואמרה לנו שגם היא במורכבים וככולנו... מנסים לשחות בנהר החיים, למרות המורכבות וכל המכשולים
yogibear סיפר לנו שאחת מבנות הפורום גילתה את אוזנו בדבר קיומו של הפורום. והוסיף ואמר שהוא שמח שגילה אותו ... גם אנחנו שמחים על שגיליתם אותנו והגעתם אלינו
ברוכים הבאים

סול11

New member
חג שמח ערב טוב ../images/Emo39.gif

חג שמח וערב טוב. לאן נעלמו כולם.סוף סוף אני מצליח לגנוב זמן מחשב,ונדה גורנישט.תתעוררו ואם לא חלומות פז.

היי סולינקה

הנה גם אני כאן ,בדיוק הצצתי. רולן איזה שבוע עמוס היה לנו ,הלואי שיהיה קצת שקט שלווה והמון המון שמחה כאן בבית משפ. המורכבים. ולך סולינקה אושר,אושר אושר והרבה יותר

סול11

New member
היי יונתי

בדיוק חשבתי לוודא איתך עם מתאים לך יום ג'. תודה על האיחולים.משום מה אני מרגיש כאילו המנוחה והאושר בהשג יד ולא יברחו. מוזר אבל עובדה.

../images/Emo24.gifהנה גם אני כאן

אחרי צעדה של 50 דקות יומיות על ההליכון החשמלי שלי. אני בדרך למקלחת הנפלאה ולא רוצה לפספס את הפרק של היום בסדרה האלמותית "24". לא מחמיצה אפילו פרק אחד. סולק'ה, מחכה כבר לראות אותך עם פשטידת הבצל שלך ביום ו'. אתה כבר מומחה בהן. יונתי התמה, ערב נעים שיהיה לך ורולן, תיסלם על הסיכום השבועי. עשיתי ממש עבודה רצינית בנבירה שלך בדפי הפורום. כל הכבוד. נשיקות לכולם גם לנמים את שנתם, מקווה שאבא של מעוף בסדר, כי יערית לא נמצאת כאן היום בכלל, אם אני לא טועה. לא ראיתי שום תגובה שלה, נדמה לי. יערושקה, השמיעי קול. יאללה, 'תראות, עפה למקלחתתתתתתתתתתת.

סול11

New member
יעל לאור השחר../images/Emo160.gif

אגיע בטיסה עם בקשתך ואולי עוד אחת שגם בה אני מוערך.מתאים לך?

סול, אחת תספיק, בחר לך איזה מהן

אתה מעדיף. פשוט יש כבר מספיק, לא צריך שתיים וחבל על העבודה שלך. בחר אחת מהשתיים והבא איתך עם חיוך ומצברוח. בכל מקרה, תודה על ההצעה

*יערית

New member
כאן...../images/Emo25.gif

ולא ממש כאן...קצת קשה לי ,עוברת משברון בעצמי{גם לי מותר איזה כייף} אביו של מעוף משתקם בבית,עדיין לא התחילו עם הטיפולים כי עכשיו חול המועד,אבל הוא במסירות ואהבה שלו נמצא לצידו בכל יום כמה שיצטרך ימים לא קלים...ותודה גדולה ענקית לכולכם שדואגים לו..הוא בקושי פותח מחשב..רק לצורכי עבודה.
לגבי המפגש...אני אתקשר אלייך ונתאם מה נביא איתנו בינתיים

יעריתק'ס, תרגישי טוב, חמודה../images/Emo140.gif

האוזן שלנו כרויה, רק אם תרצי לספר כמובן. מסרי את חיזוקיי למעוף המסור. איך אני אוהבת בנים ובנות שמסורים להורים שלהם. זה תמיד מחמם לי את הלב. יש בזה משהו כל כך עצוב ויפה בו-זמנית. נשיקות, אני.

סול11

New member
גיברת מנהלת ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

הדיווח ממש לענין בפרט לאחד כמוני שמתאים לו השם מבקר לפעמים,(מה לעשות אילוצים) המשיכי בניהולך המוצלח, ועוררי את כלל המורכבים. ד"ש לאוהי,VGרב אני כאן.

עלמה 3

New member
יפה לך הסיכום ../images/Emo70.gif כחלחלה שלנו../images/Emo23.gif

אכן , שבוע עמוס עובר על כוחותינו... מאחלת ימים יותר שקטים ורגועים.. אני גם עוברת ימים לא קלים..טרודה ועסוקה, אני מול כוחות בי"ס.. הנשם לא יודע כלום כמובן (עדין), מקווה שזה יעבוד מול כוחות הרשע = מערכת החינוך. ואת יערית נעביבאשק, מה עובר עליך , היום התקשרתי אליך הבנתי שאת עובדת ולא רציתי להטרידך בעבודה... מה עובר עליך ...למה אנחנו כאן
ד"ש חמה למעוף
ולכולם ערב טוב ונפלא
עלמה

*יערית

New member
עלמה../images/Emo24.gif

אמרה לי פיצי שלי שאחת בשם...התקשרה..אבל נשמה יש לי שלוש חברות בשם הזה..איך אני אדע מי זאת שהתקשרה?
עכשיו אני יודעת...מחר בבוקר אני בבית נשוחח...יש דברים שטוב להשאיר אותם מאחורי המסך.. אבל תודה ענקית על הדאגה, אני יודעת בוודאות שאתם כאן ושם תמיד אחד עבור השני..

עלמה 3

New member
רולנית - מגיע לך פינוק...../images/Emo24.gif

יאלללללללללללללה אוהי לעבודה...... וזה לכבוד אהבתך לחתולים

ענבל 2

New member
כל הכבוד על העדכון../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

איזו השקעה...ממש כיף לקרוא. מזל טוב לכל החוגגים ...להם ולכולם שבוע טוב
ותודה על קבלת הפנים

rolan

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שפידבק....