עדכון שבועי מס' 1 - חג שמח
מאירועי השבוע
לאהובון של סביב השעון היתה - י ו מ ו ל ד ת ושוב....
מ ז ל ט ו ב
מכל ה
רפסודה שמדי פעם מציצה, מבקרת ולא מתיישבת ממש, הביאה לנו סיפור – את סיפור חייה, מחשבותייה... היו שם, כאבי הפרידה, האובדן, הילד ועוד ....
יחד עם יונה לבנה, שאלנו: איך הקטנים שלנו שומעים דברים שלא קיימים בכלל?
בהמשך השבוע הביאה לנו יונה היקרה, מאמר מעניין על מצוינות ובינוניות... יותר מכל, אהבתי את המשפט.... הזה: "העשייה, ההתאמצות וההשתדלות מביאים להם שמחת חיים פשוטה ואוטנטית ששואבת את כוחה מענווה אמיתית, ציפיות נמוכות ומוכנות להתאמץ ולתת."
ועוד הוסיפה להקשות (מהמילה קושייה), יונה'לה כאשר סיפרה לנו על המתחולל בין בנה לאקס (פוי מילה גסה) חברתו... בתקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום
נשם של עלמה ומורכב, גם הוא היה בין המככבים אצלנו... J, כנראה שתהיה מורה אחת פחות במערכת החינוך...
ד.א. הנשם יודע שיש לו אמא משוגעת, וחסרת מעצורים... גם אנחנו
ילדה בת 4, בתו של האיש של גילה למדה את "כללי המשחק" וזאת כדי "שיחשבו שאני לא רוצה לבוא לאבא".... עולם של קטנטנים.... וגם... קצת קיטורים היו לה, לגילה... האם ככה זה כשיש ילדים? שיעבוד טוטאלי? אין לי יותר חיים עד שמגיעים למיטה ממוטטים מעייפות? מה אתם אומרים?
שער חדש לפורום, מקושט, מהודר, מעוצב... ביקשתי לשמוע דעתכם, כדי לקבל מכם חוות דעת, עצות, רעיונות ואולי יש מישהי/ו שמעוניינים להוסיף משלהם.
"לא רוצים ללכת לאבא,משעמם לנו אצלו".. כך פתחה יערית את הפוסט הכואב שלה.... "הגרירה הזו של הגוף...אותי קורעת,התלישה מהגוף שלי", גם לבנו נקרע, ניסינו לתמוך, לסייע, להיות... ועוד כאב שלחה אלינו יערית... כן...הריח הזה מציף את כל הביניין, אפשטר שייב לא נורמלי, הבוקר היה קשה לי בלעדיו, עוד אתמול הוא נגמר...וחשבתי נזמין מחר
ועוד יומולדת... הפעם זהו: גבר בדרכו שלו
מ ז ל ט ו ב
מכל ה
בפתח שנות ה 40 לחייו, מספר לנו הגבר.... מאתמול בגיל 41 אני עצוב אולי קצת דיכאון. אולי זה נובע מהסתכלות על רשימת המלאי ......לא יודע פשוט רע לי.
שחר של יום חדש שואלת... רוצים מפגש? כבר לא נפגשנו חודשיים ואני מתגעגעת.
ואני... ביקשתי לספר לכם, כמה גאה הייתי בעצמי... כך אמר לי הדוקטור.... אני רוצה שתדעי, מעולם לא עשינו מה שעשינו עם הסייחה, עד היום כל הבנות שהגיעו אלינו, אושפזו לזמן ממושך מאוד, זו הילדה הראשונה שאיתה לקחנו צ'אנס כזה גדול ושיחררנו אותה תוך שבועיים. כל זאת בזכות המשפחה שלה, הרגשנו שיש עם מי לעבוד.
בונוסית שאלה אותנו.... מה אתן מצפות מהאבא של הילדים שלכן?
חברים חדשים
yochay10 ששאל אותנו על גובה דמי המזונות שנדרש לשלם...
מיקימאוס43 שמרגישה חנוקה ואין לה עם מי לדבר.
ע נ ב ר inbar קצת לא יודעת איך ביקשה שנעזור לה להתחיל....
ענבל 2 ו ואמרה לנו שגם היא במורכבים וככולנו... מנסים לשחות בנהר החיים, למרות המורכבות וכל המכשולים
yogibear סיפר לנו שאחת מבנות הפורום גילתה את אוזנו בדבר קיומו של הפורום. והוסיף ואמר שהוא שמח שגילה אותו ... גם אנחנו שמחים על שגיליתם אותנו והגעתם אלינו
ברוכים הבאים
מאירועי השבוע