עדכון שבועי מס' 1:

עדכון שבועי מס' 1:

חדש בפורום השבוע נוסף סקר חדש לפורום, והפעם - כיצד משפיע המצב הכלכלי בארצנו על חופשות הסקי/סנובורד שלכם? הצביעו והשפיעו! וכפי שכבר בטח הספקתם לשים לב – העדכון השבועי: כפי שהיה נהוג בימיו הראשונים של הפורום, מדי שבוע ביום שישי, תעלה לפורום הודעת העדכון השבועי ע"י אחד המנהלים בה יוצג מצבו של הפורום (לפי הקטגוריות שתראו בהמשך) וסיכום כללי של הדיונים והנושאים שהועלו בפורום באותו השבוע. *אנו ממליצים לכם לקרוא את העדכון מדי שבוע כדי להתעדכן בפרטים חשובים שמדי פעם יעלו בעדכון.
חברים חדשים בפורום השבוע, ב-16.7 הצטרפה אלינו במסתוריות lior297. אנו מאחלים לך השתלבות נעימה בפורום וברוכה הבאה!
עדכון תכנים עקב תקופת הבצורת (של ההודעות כמובן...) מתפנה זמן בניהול הפורום ולכן במשך תקופת הקיץ (שזה אומר עד סוף אוגוסט) יעשה עדכון תכנים יסודי בפורום, מה שאומר שהעדכון התכנים יכלול – מאמרים, גלריות, לוח אירועים, קישורים ומילון המונחים. עדכון התכנים יבוצע ויערך ברבו ע"י דור (Loppy) כך שלרעיונות או הצעות בנוגע לנושא יש לכתוב ל: [email protected] או ליצור קשר במערכת המסרים (רצוי דרך המייל). הרעיון הכללי הוא שהעדכון יתבצע ע"י כך שכל שבוע (בערך) יעלה דור הודעה המכריזה על שבוע עדכון ____ (מאמרים, קישורים וכו') ואליה ישרשרו חברי הפורום תכנים שאינם קיימים בפורום עדיין באותו הנושא. בכל סוף שבוע כזה דור יעבור על כל התכנים שהוצעו, יבדוק אם חזרו על עצמם ואם הם קיימים כבר בפורום או לא וסופ"הש יעלה לתכני הפורום. פתיחת עדכון התכנים היסודי תעשה ביום א' הקרוב ע"י הודעה שתפורסם בפורום ע"י דור.
אז מה היה לנו השבוע? – סיכום מסקנות ותוצאות
דניאל ווסטהיים – הביא אותנו לדיון על תחליפי הסקי למשך תקופת הקיץ ואילו אתרים סקי פעילים גם בתקופת הקיץ. חברי הפורום המליצו על אתרי סקי פעילים בחצי הכדור הדרומי:ניו זילנד, צ'ילה וארגנטינה או לחלופין בקרחונים שבאוסטריה או צרפת. כתחליפים לסקי/סנובורד הציעו חברי הפורום את סקי המים, הוויקבורד והרולר בליידס ו-lior297 העלתה בפנינו את רעיון סקי הרחוב.
Loppy - הציג לנו סקר חדש (כמו שנאמר לפני כן).
בועז ד - הביא לנו אתר ובו מידע על עומק השלג באתרי הסקי הפעילים היום ברחבי העולם וכמות השלג בהם. (לינק)
חידושים ואירועים בתפוז קהילות(סיכום לוח המודעות)
פורום חדש לאלביס פרסלי.
תפוז אצלכם בסלון - ערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד.
תמונת השבוע תחליפים לסקי בקיץ: סקי המים, נראה שאין עוד חוויה כזאת....
(התמונה בקובץ מצורף). עד כאן העדכון השבועי להפעם, נשמח אם תעבירו ביקורת, הערות והארות על העדכון הראשון שנדע מה לשפר, מה להוסיף ומה להשמיט. שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא ומושלג

lior297

New member
../images/Emo6.gif לא בדיוק מסתוריות../images/Emo8.gif

דווקא כתבתי כאן פעם...(פעם) אמממ... לא מוצאת את זה בחיפוש..... אגב תחליפים לסקי בקיץ - שכחת לכתוב מה שאני אמרתי, על הסקי רחוב, בכל אופן, אני מתכוונת לקנות את זה... אני אספר לכם איך זה, אם לא תחליף לסקי אז אולי בתור רולר משופר....

lior297

New member
באתר...

סקי רחוב... אגב אני בקשר איתם כל יום בערך במיילים, מפוצצת אותם בשאלות (שבד"כ אני לא מבינה מה הם מגיבים אבל הרעיון מספיק) אמממ... הם יצאו במבצע 75 דולר הנחה... אז זה יוצא 310 דולר במקום 385. לדעתי שווה לנצל את זה, למרות שהמבצע כביכול נגמר אבל אני כתבתי להם שלא היה לי מספיק זמן כדי להחליט כי הם לא הגיבו למיילים שלי מספיק מהר, קיצור הם נתנו לי "הארכת זמן" ולדעתי משלוח לארץ עולה 65 דולר (יקר קצת לא?) בכל אופן הם (לפי מה שהם אומרים) היחידים שמוכרים את זה כי זה פטנט רשום, אם תרצה פרטים או שתשלח להם מייל או שתפנה אליי... (אם אתה רוצה מייל אני אתן לך את של זאת שאני כותבת לה כל הזמן, בעצם אולי היא היחידה, בכל אופן היא נחמדה) ותגיד, יש מקומות עם רמפות וכאלה בארץ? או פרקים לרולר? מקומות נטושים שיש בהם ירידות תלולות? אממ.. תפנה אליי באייסיקיו אם יש לך - #35369585, ביי ביי, ליאור.

AdriAnV

New member
טוב, תראי, תשמעי...

עכשיו שקראתי את ההודעה שלך אני רואה שזה באמת יקר מידי לארץ. (אפילו הפרי בורד עולה יותר זול) מה, זה בא עם המקלות?! למה אני אומר יקר?כיוון שאין מקומות בארץ להשתמש בזה... הרי זה לא כמו רולר, את צריכה כביש ארוך במגמת דאון היל, אין פארק רולר בארץ עם מסלול דאון היל פרטי (תקנו אותי אם אני טועה) תצטרכי לפלוש לאיזה כביש ראשי כמו ירידות סדום או משהו כזה ולחלוק אותו עם רוכבי האופנועים למשל
- לא מומלץ בלי תכנון ותאום ולבד לא תקבלי אישור מהמשטרה. גם לחברה שרוכבים כבר שנים ביום שלישי בתל אביב אין אישור רשמי מהמשטרה והכל מבוסס על הבטחות בעל פה ולפעמים המשטרה מפזרת את החבורה...

lior297

New member
טוב, תשמע, תראה, תבין...

אני זוממת על זה כבר די הרבה זמן, אותי זה יכול לשמש גם כרולר, כי רולר טוב עולה בסביבות ה1000 שקל ואפילו יותר (הייתי קונה של סלומון או משו...) כל הקטע בזה זה שההדמיה כאן יותר אמיתי מברולר בגלל שזה עם נעלי סקי ויותר ארוך יש לך את האפשרות להישען קדימה (ברולר בטח דופקים סלטה אם עושים את זה...) הכבישים אצלי באיזור שוממים, ויש שביל (אומנם צר אבל זה טוב לאימונים על סיבובים קטנים) לאופניים\הולכי רגל \ וכו', חוצמזה הכבישים שוממיפ אצלנו, אני לא גרה בעיר, ואם אני עושה על זה בצד ימין של הכביש (כמו שהאופניים כל הזמן...)אז יש לי ירידות נחמדות. מקסימום אני אחזור
ה הביתה... לא נורא... סתם. אמממ.... בכל אופן, ב310 דולר (בדולר של היום זה יוצא 1350-1400 ש"ח) זה כולל לך גם את הבינדינגס, ועוד איזה שני דברים שלא הבנתי בדיוק מה הם, אבל הם די הכרחיים לשמירה על הציוד. נעליים כבר יש לי, ככה שאני לא אקנה במיוחד ואני מעדיפה את זה על רולר שבעיני לא מדמה כמעט חוצמזה - איפה שאפשר לעשות ברולר אפשר גם בזה... עכשיו הכל תלוי באמא אם היא תתן ת'כרטיס אשראי (ואני אחזיר לה) כי היא לא מתה על הרעיון...

Loppy

New member
דווקא לי לא נראה ששכחתי...

לי נראה שפשוט לא שמת לב או שלא קראת עד הסוף...

lior297

New member
באיזה הקשר לא קראתי עד הסוף?

כתבתי כאן לפני מספר חודשים, עוד בעונה, אולי יום יומיים, אפילו העלתי תמונה (או תמונות) מיום סקי בחרמון... אחרי "חיפוש מתקדם" לא מצאתי את מה שכתבתי.. זה כותב לי שיש טעות - תנסה לחפש, בין ה30.3 עד חודש אחרי...

AdriAnV

New member
לא עדיף רולר?

למה לקפוץ מעל הפופיק - בטח עולה יותר מרולר ברולר יש את אותן תנועות כמו בסקי פלוס כמה שיפורים אפשר להצטרף לקבוצה שנוסעת ברולר כל יום שלישי ברחובות תל אביב (נפגשים ליד הבימה ב22:00) =שווה!= בכל אופן אם את קונה בהחלט להעלות רשמים לפורום אולי אני גם אצטרף
בינתיים אני ברולר תל אביב

liran87s

New member
ווייק אנשים, ווייק ../images/Emo13.gif עם אופנוע ים

ניסיתם ? וואי, זה כיף !! הרבה יותר מכבלים, זה היה פיצוץ !!

lior297

New member
וייקבורד לא ניסיתי...

אבל סקי מים כן, למרות שזה ממש לא דומה... (ניסיתי ועליתי פעם ראשונה) זה לא דומה, זה להישען אחורה במקום קדימה, זה צורה אחרת של הגוף, לדעתי מי שמתרגל לזה יותר מידי דופק לעצמו את הסטייל של הסקי כי זה בעצם הפוך, אולי אם גולשים בדיפסנוו אז זה כמו סקי מים, אחרת - זה לא תורם לסגנון. אממ.. בעיקרון כל יום שבת אני יכולה לארגן אופנוע עם סקי\וייק\ניבורד\מגלש אחד וכל החרטא הזה, אבל יש מדוזות, לא נעים (ביחוד לא שרחוקים מהים.)

liran87s

New member
יש איזה אגם מזה נקי... נו.. עם מים

כאלה שאפשר לשתות.... אני חושב שקוראים לזה "הכינרת"

lior297

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר לשתות, יש שתינה של ילדים (וגם לא ילדים) ופיכסה של הדלק.... אממ... חוצמזה לנסוע לשם כל יום שבת, זה סיוט, נסיעה של שעתיים כשאני יכולה לנסוע 10 דקות,15 מקסימום ולהוריד את האופנוע ישר לים. לכינרת זאת נסיעה של שעה וחצי - שעתיים, ויותר חם שם... מה עוד? משטרות חופשי. לך תחפש חוף שתוכל להוריד את האופנוע בלי בעיה. חוצמזה שים יותר כיף גם אח"כ לנסוע באופנוע.

liran87s

New member
מים מלוחים, מחסור בשיטור ימי זה

גם חיסרון... יכולים להיכנס בך במהירות או לגרום לך לאיבוד שליטה ולאף אחד זה לא יזיז, אל תשכח שאתה לא רק עם אפנוע, אלא גם עם סקי מים מאחורה אם אין מישהו שידאג לסדר זה יכול להיות מאד מסוכן....

lior297

New member
מים מלוחים לא מפריעים,

ושוב זה 10 דקות ירידה מערבה מהבית... ודי שומם מבחינת אופנועי ים, יש רק כמה קטמרנים, אבל זה ממש רחוק רחוק מהחוף, וגם בקטע קטן מהחוף. בקיצור אין כמעט אופנועי ים... אולי עוד 1-2 וגם הם קבועים שם ונזהרים. אני בת, והאופנוע לא שלי...

liran87s

New member
אז זה נשמע סבבה ../images/Emo13.gif

אני בכל אופן שונא מים מלוחים שנכנסים לי לאף, אבל למי שלא מפריע.... לא מפריע
יאלה, תעשי חיים, בת כמה את דרך אגב ? לא הצגת את עצמך....

lior297

New member
חחחח, למה שיכנסו לאף?

וגם אם כן - שטויות... מה שכן מעצבן זה המדוזות. אני אפתח שרשור הכרות?

liran87s

New member
השובל הזה זה פשוט פיצוץ ../images/Emo13.gif

עכשיו הפסקה של בערך שבועיים מספורט, ההורים בחו"ל והם אמרו לי לא להדאיג את סבתא שלי, והם דיי צודקים
בעסה.... נראה לי יהיה משעמם רצח...

למעלה