עדכון שבועי מס' 2 - שבת אחים גם יחד

rolan

New member
עדכון שבועי מס' 2 - שבת אחים גם יחד

מאירועי השבוע
לנשום עמוק, להירגע... כך ביקשתי - אני מתוסכלת ומיואשת, חייבת לחזור למסלול העבודה ולא מצליחה. כל זה לאחר דיווח על קשיי הסייחה עם אביה...
הצילו הבת שלי בסכנה וכך החרידה אותנו ממונט התותחית ועוד סיפרה על בתה הממתינה לגיוסה.
שאלה גדולה, שאלה אותנו ענבר - איך זה שהצלחתם להביא את עצמכם שוב לקשר זוגי שמתקבע במוסד שהפך להיות כל כך שנוי במחלוקת בליבי אחרי מאורעות תרפ"ט (פרק א').
טפיחה על השכם... נתנה לעצמה שחר של יום חדש ואנחנו החזרנו לה טפיחותיים... וכל זאת בשל עובדת קירוב הלבבות עם בנו הצעיר של רגיעון, וכך סיכמה שחר את סיפורה – זה עובד. הוא נפתח יותר. עונה בקול רם. משיב תשובות. שואל אותי אם אני צריכה עזרה במטבח...
ועוד סיפור על קירוב לבבותהפרי האסור שלנו, על התקרבותה אל אחותה התינוקת... היא משחקת לי בשיער ותופסת לי את האצבעות...
אנחנו בהריון, הכריזה יערית וכולנו החסרנו פעימה, פעם שניה השבוע...
היום אני מרגישה צורך לשתף אתכם... ב"ה אנחנו מתחילים לחיות את החיים עם שתי רגליים ולא הליכה מקרטעת.... הרבה בריאות - מעוף
סול שיתף אותנו ברגעים הקשים שעוברים עליו, ולסיכום הוסיף... תודה לך יונתי הצחורה ותבואי על הברכה
גם לחי היחידה שבאה והולכת, יש במה לשתף אותנו... היום ובכלל אני בקטע של לבד, המון לבד, מאלה שבוחרים לבד משעמם מאשר יחד משעמם יותר וחלול כל כך...
דיווחה של גילה על ביקור, ילדתו של בעלה, אצלם במהלך החג עורר בנו זעם לא קטן.... וזהו סיכומה.... רוב הזמן הכל היה בסדר חוץ מערב ובוקר שהיו לה התפרצויות זעם שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו והם הופנו כלפיי בערב העברתי את זה הלאה כי הנחתי שהילדה ממוטטת מעייפות....
ועוד דיווח על ביקורי אב אצל בתו, מסרה לנו ליזי שבנוסף ביקשה להתייעץ לגבי ההסכם שעומד להיקבע עם האקסית וכך סיכמה.... נראה לנו שזה איזשהוא תכסיס נוסף שלה על מנת לא להגיע לבית המשפט, הפחד שלה הוא שהוא יוריד את המזונות מנסיוני, "ההסכמים" שהיא עושה אף פעם לא מכובדים על ידה...
והנה גם הוא הגיע, לספר את סיפורו... ביפור עם סיפור מלא אופטימיות.... אמרתי לו שאני גאה בו, שאני שמח שיש לי את הכבוד להתגאות בו. הוא היה כל כך אמיתי, כל כך אצילי. אני כבר מצפה למפגש הבא שלנו... כל כך טוב לי, כל כך הוקל לי.
יום שישי את יודעת, יש בעיר מסיבה
רוצה לומר, שוב, למארחינו הנפלאים- רגיעון ויעלי
ת ו ד ה מכל הלב
נהנינו מאוד מאוד וכבר מחכים לפגוש את כולם אצל עלמה ומורכב, רק תגידו מתי... עוד רציתי לומר, ששמחתי לפגוש את...
גבר בדרכו שלו - אף שכעס, נעלב ממני, מצאתי איש שיחה מרתק ונפלא
עין ובעלה - (שיעלי הגדירה הכי יפה שבעולם) השקט ועיני הבמבי...
קרן ועזריה - שהיה נחמד להכיר את האנשים שמאחורי הניקים.
יוסי פינקלשטיין - שלמרות סבלו היה מעניין לשוחח איתו פנים אל פנים סוף סוף... ואת כל החברים שכבר פגשנו בעבר...
סול - היקר והחביב שלנו...
יערית ומעוף - שכדרכם הם האש והמים...
בלונדה עם בן זוגה (נעים מאוד ) - שברחה לנו לקראת הסוף כמעט כמו סינדרלה...
עלמה ומורכב - המקסימים כל כך...
יונה לבנה - הנהדרת שאף נסעה איתנו ובדרך חזרה ניווטה יחד איתי את ההפלגה הביתה כשאוהי מתפתל לו מאחור מכאבי הגב... חסרו לי... ממונט ובן זוגה... איפה נעלמתם?... התקשרנו... וכל השאר שלא יכלו/התפנו/העיזו... נשמח לראותכם במפגש הבא... להתראות במפגש הבא
שחר של יום חדש מצטערת, על מה
.... ושואלת אותנו.... בתי הגדולה, בת ה- 11.5 מכורה למחשב שלה. היא באינטרנט כל היום. היא מדברת עם כל הכיתה שלה, בנים ובנות, עד אמצע הלילה.... האם יש למישהו עצה הורית בשבילה?
ייסורי הפרידה של yogibear ובנו, תוארו על ידו בכאב רב... ואף הוא ביקש את עצתנו... איך ממזערים את הטראומה לילד. הילד כרוך אחרי (ואני אחריו), ובכל זאת, ההתנתקות שלו ממני אחרי שבת ביחד קשה לשני הצדדים.
היום אחה"צ קיבלתי הודעה במסר, על אסון שקרה לחברה שלי, שכרגע אני עדיין לא מפרטת..... כך סיפרה לנו בלונדה ולא יספה....
ב"זמן איכות" - מה עושים ....שאל אותנו י ו ס י פינקלשטיין , כל אחד, הזמן והאיכות שלו... תתכוננו, עוד מעט נישאל גם... איך נראה "זמן האיכות " שלכם עם בני הזוג...
חברים חדשים
סיגלורונן סיגל סיפרה לנו - לא האמנתי שזה יקרה לי ... אחרי שפרק ב' נגמר הבטחתי לבנות שלי שיותר לא אהיה עם אף אחד...
גרטרוד האומרת... מי אמר שלהיפרד ולהמשיך לרצות בטובתו של השני זה לא מורכב?
הילד בן 30 יש לו חום גבוה... והוא מתקשה לקבל את רצונותיה ותוכניותיה של האקסית...
עזריה חבר ישן חדש, האור של קרן שחזר לזרועותינו...
ברוכים הבאים
ולכל מי שהגיע, הציץ, נפגע ולא שב... שובו שובו לפרדס

צל"ש מגיע לך נשמה אחת....שתיים

וואו את ענקית ,מעכשיו אני נכנסת פעם בשבוע ,קוראת תקציר וממשיכה הלאה.....סתם,מי יכול לעזוב אתכם ליותר מזמן עשיית פיפי. נשיקות הההההההההההה מנהלת

rolan

New member
מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif.... ../images/Emo28.gif

מתנדב להכין את העדכון לשבוע הבא
.... ממש קל ונחמד... יש מקום ליצירתיות... פתוח ומזמין... יאללה המתנדבים בע"מ...

rolan

New member
אהמממממממ ?.....

לא להידחף, יש מקום לכולם... כל אחד בתורו... אז מי מתנדב ראשון
....

הלו רולן

כל כך מצטערת שלא יכולנו לבוא ורצינו מאוד. אבל קרה משהו שלצערי לא הוכל לפרט כרגע . בכל מקרה קראתי שמאוד נהנתם והיתה לי צביטה קלה בלב כי רציתי לפגוש שוב את כולם ולהעמיק את ההכרות אתכם. לא נורא בפעם הבאה בעזרת השם. ותודה שחשבתם עלינו..

*יערית

New member
מנהלת כחולה וחביבה ואהובה../images/Emo25.gif

אני מתנדבת לועדת קישוט...בכל פעם שתירצי אני יעזור ליסכומון הניפלא שלך עם בחירת אייקונים
את נ ה ד ר ת
אנחנו נ ה ד ר י ם

למעלה