עדכון שבועי מס' 6 רק בריאות ../images/Emo57.gif
מאירועי השבוע ראשית, התנצלות על העדכון שהתאחר לו ביום... אני מקווה שאתם מבינים את מצבי...
בלונדה שואלת אותנו על בגידות בן הזוג, אם בכלל... והיא-לא עשתה כלום... זה סימן שהוא בוגד בה? שעל ראש הגנב בוער הכובע? או שאולי...
פרסומות בטלויזיה, גם הן מעניני הפורום פרי מביאה את דעתה - זה צובט בלב א. שהגבינה נאכלת על ידי משפחה בלבד ב. שההורים חוזרים להיות יחד עקב מניפולציה של הילדה שנראית כה קלה לביצוע ויכולה להפיח רעיונות יצירתיים במוחם של ילדים קטנים.... כאן מצטרפים הרבה חברים, ואף נכתב מכתב ע"י יעלי שנשלח אל תנובה.
חשבתם שקיבלתי תגובה
בתנובה לא ממש מעניין אותם מה חושבים הצרכנים...
ליזי מספרת לנו על "תרגיל" חדש של האקסית לסחיטת בן זוגה - אני צריכה שתחתום לי ערב על הלוואה... כשבן זוגה של ליזי מסרב, מונעת ממנו האקסית לפגוש את ביתם... עוד אחד מהתרגילים לרשימה...
חי היחידה שוב משתפת אותנו בדברים מתוך הלב.... אולי זה הגיל, אולי זו התקופה, אולי זה בעקבות גורמים אחרים שמביאים אותה לחשבון נפש נוקב בכל פעם מחדש. אנחנו כאן, מקשיבים ומגיבים, והנה משפט הסיום שלה - סעו לאט – הדרך תמיד יכולה להפתיעה גם מזג האויר לעולם לא בטוח ... וכל השאר נכתב בדברי הימים של פורום משפחות מורכבות....
בשורות טובות מבשרת לנו יערית חברתי זו שחוגגת בר מצווה לבנה אריאל זכתה בזכות רבים מכם בבר מצווה על חשבון האולם.... שיהיה במזל טוב – אושר ובריאות, הצלחה ושגשוג ואם אפשר גם בהמשך להוסיף עושר... מה טוב
גילה מדווחת על ההתקדמות בהסכמים בין בעלה לאקסית שלו - השבוע בעלי וגרושתו היו אמורים להפגש לשיחה עם פק"ס ולהגיע לכמה הסכמות ,כצפוי לא הגיעו לשום הסכמה לגבי שום דבר היום היא הודיעה שהיא לא יכולה להביא את הילדה היא לא קולטת שהיא לא מענישה בזה את האב אלא את הילדה!!!
פרי שוב מתקשה עם המערכת המורכבת בתוך משפחתה המורכבת, הנה שאלתה - בקצרה, לשאלתי. איך אני מעירה לה יפה ובעדינות מכיוון שכאשר היא רוצה לעזור לאבי בצורת הגידול שלו עקב חוסר הסכמתה עם דבר מה או אחר שהוא עושה או רוצה להסב את צומת ליבו למשהוא לא בסדר שהוא עשה שלא תעיר בפני אחי ותתן לאבי לטפל בכל העניין הזה "לבד".
מיקי שבה מחופשתה באיטליה, אין ספק שניכר עליה שנחה וחזרה רעננה, היא כבר אצה רצה לפתור את הבעיה הדחופה שלפניה
האיש שלי רוצה לחזור הביתה
לחזור לחיות איתי ואני
מתה מפחד ולא יודעת מה לעשות
בלונדה מתגאה באקס שלה, כן גם זה קורה... תמיד ידעתי שהוא מוכשר תמיד יעדתי שיש לו כושר אבחנה מעולה תמיד ידעתי שהוא טוב במקצוע שלו
עלמה מצאה את הכללים למשפחות מורכבות – כדי שלא תתקשו במציאת הרשימה, הבאתי אותה אליכם גם לכאן... להדפיס ולתלות על המקרר, או על לוח ליבכם, או סתם לשמור במגירה לעת צורך...
מורכב נישק אותנו בשבוע שעבר
השבוע הוא שואל שאלות קשות... מי מזוג ההורים האמא או האבא האקס או האקסית מסית יותר את הילדים אטום יותר בנושא הילדים גורם נזק לילדים בעקבות ההתנהגות שלו לצד השני משתמש בילדים ככלי לפגוע בצד השני
שחר סיפרה על שיחתו של רגיעון עם בנו הבוגר, החייל, על הריחוק שלו ממשפחתו החדשה, וכך השיב לו הבחור: הנער השיב שלא טוב לו במחיצת המשפחה הזו... הוא אמר שהוא לא מרגיש בנוח שיש פה עוד משפחה מלבד אבא שלו.... מה לעשות, השיב רגיעון, זו עובדה מוגמרת. אני חי עם אישה שאני אוהבת, היא אמא של הבן שלי, שהוא אח שלך ושל אחיך, וכך זה יהיה עד קץ כל הימים, בעזרת השם... ואתה, במקום להוציא את הטוב מזה, רק מתחפר בכעסים ישנים
בלונדה פתחה שאלה, שהלכה והתפתחה לעוד שרשורים – "המכשפה" למה בעצם אתם חושבים שהאשה השנייה נתפסת כך....
חדשה היא דינה השואלת.... הילדות לא רוצות ללכת לאבא שגר עם אשה אחרת ושני ידים קטנים אלא אם כן אני דוחפת , האבא דורש ממני - מבקש שאעשה את זה
סול דלת נסגרה ודלת חדשה נפתחת הצלחה ואושר מכל הלב אמן ואמן
דינה מרגישה שעדיין אין לה כוחות להתמודדות עם הלבד במטלות היומיום ו.... והשנה יש לבת הצעירה, שנת בת מצווה בישוב אני אף פעם לא הייתי מעורבת ותמיד זה עבר יפה בבית וגם בישוב אתמול היא התחילה לבכות ואמרה שלא אכפת לי ממנה כי אני לא משתתפת בשום דבר
מה אתם אומרים
....אני שואלת בעקבות הדיונים בנושא ה"מכשפה"... ואולי אולי זה העניין, שאין לאן להוציא את הכעס והתסכול ולכן מתנהגים כך איש אל אהובתו לשעבר...
כך ריגשה אותנו שילה בכנותה - עכשיו זה על אמת עוד מעט ילד חדש ייולד. אח לביתי בן לאביה וילדה של אימו. הגרוש וזוגתו בבית חולים ואני,אני ברגשות מעורבים. מחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום שמחה ומתרגשת וגם משתפת אתכם בשקט בסוד שיש גם צביטה ודמעה שנופלת והכל ביחד קיים בתוכי. שיהיה במזל טוב....
הוא ממשיך...יוסי ומבקש את תשובות החברים - האומנם יש לנו כלים לתכנן – רגשית – כניסה למערכת זוגית חדשה ... זה קשה אבל אפשרי ומתי ???
היא עדיין מתלבטת.... ושואלת... וחוקרת.... חי היחידה ומסיימת כך - אבל זאת רק אני- שרוצה לעצמה ולא יודעת לדרוש או אולי לבחור את המסלול מהתחלה..
הנה הם – הילדים שלי, שלך, שלנו...יניב מביא בשמם ומנקודת מבטם דברים שנוגעים עמוק עמוק ללבנו.... אנחנו מגיבים – עונים, נעזרים ולומדים הרבה.... וזאת השאלה הראשונה - יש מצב, שלצערי חוזר על עצמו הרבה פעמים אצל ילדים להורים שהתחתנו בשנית: ריבים עם בן/בת הזוג החדש/ה של ההורה. הילדים מסרבים לקבל את ה"הורה" החדש, מסרבים לקבל בסמכותו, לא רוצים לראות בו כמי ש"משלים את החסר"
תמיד שניה שואלת.... איך הייתם מגיבים אם הבן/בת היו מזמינים אתכם לסוף שבוע בחו"ל אחד על אחד
.... גם חגגנו ימי הולדת לחי היחידה, לסול, לבונבוניירה של קרן ועזריה
מ ז ל ט ו ב
חברים חדשים הגיעו אלינו ומקווה שלא פיספסתי מישהי/מישהו.... דינה יניב עדי ליידי בל
ב ר ו כ י ם ה ב א י ם
את מי שכחתי
.... תזכירו לי..... הערות, הארות, בקשות, הצעות, הרהורים, תהיות ובעצם מה לא.... אלי במסרים... ו....... מתנצלת אם פיספסתי מישהו או משהו..... שלכם באהבה
מאירועי השבוע ראשית, התנצלות על העדכון שהתאחר לו ביום... אני מקווה שאתם מבינים את מצבי...