עדכון שבועי...../images/Emo36.gif
היי חבר'ה! מה שלומכם? לא יצא לי כ"כ להיות בימים האחרונים, כמו שצריך, אבל אני משלים את כל מה שהחסרתי. כמו שאתם מתארים לכם, גם אני בבסיס עם כל נושא ההתנתקות ויש לי תפקידים. זו ההזדמנות להגיד לדרור שהוא שיחק אותה עם המשחק החדש! אחלה משחק...ממכר, ונראה לי שגם זה יהיה השרשור הכי גדול שהיה עד עכשיו...
חוץ מזה, שלום לכל החדשים שהצטרפו אלינו, הגעתם למקום שבו תוכלו לפרגן יחד ולהחליף חוויות על הנושא המרכזי - הסטאר שלנו. בלי קשר, כולם מוזמנים להביא עוד אנשים לפורום, ובקשר ליומן - תחפשו אותו אל תתייאשו!!!
שוב פורסמה רשימת הסניפים. אני חושב שלא נשארו המון עותקים, אז תזדרזו. דרך אגב, דיברתי עם יוסי! הוא כרגע בניו יורק, והוא מאוד מאוד מתגעגע לארץ ולכולם. מי יודע, אולי הוא יפתיע ויחזור לפני שייגמר החופש הגדול. אז שתהיה לכם שבת שלום! ואל תשכחו היום, "מת להיות" בערב עם ניקי הגדול. אוהב את כוווולכם - אריאל. נ.ב - ניקולימינל - ראי הוזהרת. חזרי מהר הביתה!!! עידן - אין כמוך.
היי חבר'ה! מה שלומכם? לא יצא לי כ"כ להיות בימים האחרונים, כמו שצריך, אבל אני משלים את כל מה שהחסרתי. כמו שאתם מתארים לכם, גם אני בבסיס עם כל נושא ההתנתקות ויש לי תפקידים. זו ההזדמנות להגיד לדרור שהוא שיחק אותה עם המשחק החדש! אחלה משחק...ממכר, ונראה לי שגם זה יהיה השרשור הכי גדול שהיה עד עכשיו...