עדכון שבועי

עדכון שבועי

סקרים
תוצאות הסקר הקודם - במידה ויתקקים מפגש פורום, האם תגיע/י?
63.64%, שהם 7 חברי פורום, יגיעו למפגש באם יתקיים.
27.27%, שהם 3 חברי פורום, לא יגיעו למפגש.
9.09%, שהם קול אחד בלבד, טענו 'אחר' ועדיין לא הציגו את האחר שלהם. אם כן, זהו הזמן לצרף פירוט. והסקר הקודם, שלא ניתנה לא הזדמנות, צף ועולה
הגבר שלך פוזל למקומות אחרים, את בתגובה -
- לוקחת אותו לשיחת `יחסינו לאן?`. גברים שונאים את זה, ככה שגם אם הוא לא באמת מתכוון לזה, הוא יפסיק.
- עושה לו פרצופים כל הערב ולא מדברת איתו שבוע, או עד שהוא מגיש התנצלות בכתב.
- מעניקה לו טיפול אישי בשוק חשמלי.
- מכבסת את כל הלבנים שלו עם כמות נדיבה של עמילן.
- נפרדת ממנו.
מאירועי השבוע, לידע כללי
צאת סיפורו החדש של Leper, 'הם חיים בסרט, שניהם...'. popp מבקש [ומקבל?
] עיצות להימנעות מהשתיקה המעיקה. AVI0012 מעלה שוב את הדיון הישן [המצוי לפנינו בטאגליינס] - בחור מפרגן או ערס מזלזל? לואיכפתלי תוהה על סוגיית ה'אוהבת אבל לא מאוהבת'. Vdrums, הלא הוא תומר, רק רצה לציין בפנינו עד כמה הוא שונא את הדייט הראשון. MIKO21 מבקש לדעת למה נשים באמת משתוקקות ומקבל כמה תשובות וכמה התחכמויות. ק ו ק ט י י ל תוהה על קנקנה של האהבה הנצחית. ש ק ר נ י ת במחמאה על ירידת מורל הנשים. אור-לי, הידועה בכינויה - הזהב הלבן, חוגגת 36 וקמה לבוקר יומולדת מבעס. PWM טוען כי הנשים עצמן אינן יודעות מה הן רוצות כלל וכלל. ו- swinging on the moon מפרסמת סקר בנוגע לגבר החלומות שלנו.
ברוכים הבאים
זה המקום לברך את כל החדשים שלא יצא לי לברך עד כה - מורן החטובה pep פשוט איתן דוVשה [שהרבה זמן לא ביקרה בחלקה שלנו בפרדס] נו גילי אלה102 popp לואיכפתלי ילדה של אור MIKO21 baby girl1 קונכייה PWM mr היחיד אלפגין1 GraspOfAir swinging on the moon judjudjud באם שכחתי מישהו/י, עימו/ה הסליחה, ועדיין, ברוכ/ה את/ה בבואך
.
פורומים חדשים
לרשימת הפורומים החדשים + מספרם, יש להיכנס לקישור. שבוע טוב לכולנו.
יצירת קשר דן צ אי מייל [email protected] מסנג'ר [email protected] סקארלט אוהארה אי מייל [email protected] מסנג'ר [email protected]

טוב, אז קמתי אתמול בבעאסה כי...

החליטו לחגוג לי יום-הולדת עם אנשים, שאני בכלל לא מכירה... הבעאסה עבר ברגע שהם התחילו להגיע, וגיליתי, להפתעתי הרבה, שמדובר בשמות גדולים במיסטיקה בארץ... ובנוסף, גם מארגני אירועים מיסטיים (ירידים וכו')... ולא יצאתי בידיים ריקות, כשאני עוברת לירושלים, אני מתחילה לעבוד בתחום שלי בצורה מאורגנת. במילים אחרות: היה נהדר להכיר, לפגוש ולגלות, שהם עצמם רואים בי, כבעלת שם במיסטיקה בעצמי. זה היה כיף אמיתי.

Sefy

New member
שלא תאמרי שלא הזהירו אותך... ../images/Emo8.gif

אבל במסנג'ר יכולים גם לקרקע לך את המחשב, אחרי הכל, זה עוד תופעת לוואי של מיקרוסופט

leper

New member
וחוץ מזה לגבי הסקר

אז הבטתי לצדדים, אז מה? כאילו את לא מפנטזת כשאת נהנת עם עצמך. (חוץ מחסרות הדימיון שאני לי מושג איך הן מסתדרות...) גם לי מותר

למעלה