עדכון שוטף מאתר הבניה של האצטדיון החדש בנתניה

אלכסיי03

New member
עדכון שוטף מאתר הבניה של האצטדיון החדש בנתניה

שלום לכולם. היום ערכתי סיבוב נוסף של הצילומים באתר (הקודם היה באמצע יולי). רואים שם התקדמות די מרשימה ויש יסוד להניח שאכן יספיקו לגמור את הבניה לפני עונת הכדורגל הבאה.

אלכסיי03

New member
תמונה 10

התמונה הזאת והבאה אחריה הן של הפועלים שממש התלהבו מתשומת הלב של התקשורת האלקטרונית (בהנחה שמותר לקרוא כך לפורום שלנו). אני מתנצל על האיכות הגרועה של התמונות האלה, הן צולמו מרחוק עם עדשה לא מתאימה ואחת גם צולמה מול השמש.

megashock

New member
תודה

תודה על התמונות. אפשר בבקשה נתונים על האצטדיון, כמה מקומות יהיו בו, מתי הבניה תסתיים, פרטים על המבנה עצמו.

אלכסיי03

New member
יהיו באצטדיון 20000 מקומות ישיבה

מתוכם 12000 כבר בשלב הראשון. הרבה נתונים אין לי, אבל צירפתי תמונת המחשה (אם כי לא בטוח שהיא מעודכנת)

o m e g a m bip

New member
אותו קונספט כמו של טדי

גם טדי נבנה בהתחלה עם שני יציעים מקבילים, ב99 הוסיפו את היציע הצפוני וכנראה שאם ביתר תמשיך לעוד אליפות וכנראה שלליגת האלופות אז ישלימו גם את היציע הדרומי.

Roobie

New member
ממש לא בטוח...

אנחנו כבר כמה שנים מפנטזים על היציע הדרומי, אבל יש המון בעיות בדרך. זה לא רק אישורים לבניית היציע, וזהו, אפשר להתחיל לבנות. מאחורי הקיר המכוער שעומד מאחורי השער הדרומי באיצטדיון טדי יש מתקן גדול של חברת החשמל (תחנת ממסר אם אני לא טועה), שכרגע לא ניתן להעביר, וגם אם יוחלט להעבירו למקום אחר בדרום העיר - זה לא עניין של מה בכך. ככה שקשה להאמין שבשנתיים הקרובות יהיה יציע דרומי בטדי, גם אם בית"ר תעלה לליגת האלופות וגם אם היא תצליח שם. למרות שאין ספק שזה עשוי לזרז את קבלת התהליכים בנושא בעיריית ירושלים (שהיא אגב הבעלים של האיצטדיון).

אלכסיי03

New member
להרוס עוד לא התחילו, ייבנו שם מגדלי דירות

מקודם סוכם כי את העונה הזאת מכבי נתניה תשחק באיזשהו אצטדיון אחר (דובר על הרצליה או וינטר ברמת גן), ואת הקופסה יהרסו כבר ב 2007. אבל למזלנו ראש העיר פיירברג השיגה הסדר עם הקבלנים שאמורים לבנות מגדלי דירות במקום הקופסה ולפיו האצטדיון הישן ימשיך לתפקד עד סוף העונה ועד אז האצטדיון החדש כבר אמור להיות מוכן.

fireman

New member
בהחלט יופי של התקדמות

רואים בשטח.... נראה שיש עוד המון עבודה... מתי מתחילה העונה הבאה?

Roobie

New member
אוגוסט 2008

וכנראה לקראת סוף יולי, אם יהיו לנתניה משחקי בית בגביע הטוטו.

למעלה