עדכון שידורים חם חם של בראד
כנסו|

ה אורחת

New member
עדכון שידורים חם חם של בראד../images/Emo70.gifכנסו|

טוב יש כמה דברים ממש חשובים שלירונילה היחידה שכחה להוסיף (אבל תודה בכל מקרה
): לוח השידורים (העמוס) של HOT: רומן על אמת (True Romance) שישודר ביום ד' ה25.8.04 בערוץ HOT ACTION בשעה 22:40 אני רוצה פרצוף מפורסם - בראד פיט שישודר גם כן ביום ד' בMTV אירופה בשעה 01:00 בלילה, שידור חוזר ביום שבת ה28.8.04 בשעה 00:00 אושן 11 (Ocean's 11) שישודר ב HOT ACTION בימים ה' ה26.8.04 בשעה 20:00 וביום ו' ה27.8.04 בשעות 07:50 ו13:10 הוליווד והפשע ישודר בשבת ה28.8.04 בערוץ REALITY TV בשעות: 12:50, 12:15 ו 13:40 ו..... הדובדבן שבקצפת: אופרה ווינפרי - בראד פיט (ראיון מלא עם בראד פיט באורך שעה בנוגע לטרויה, ייתראינו גם אריק באנה וגם אורלנדו בלום ייקח חלק בתוכנית, מומלץץץץץץץ)!!!!!. ישודר ב STAR WORLD ביום א' ה29.8.04 בשעות:15:00, 18:30 ו 21:30 תהנווווווו!... חיכיתי שנים שזה ישודר והנה הגיע הרגע!!!!!!
לוח השידורים של YES: אני רוצה פרצוף מפורסם - בראד פיט (ראו הרחבה בלוח השידורים של HOT) שבעה חטאים (Seven) ישודר ביום ה' ה26.8.04 בערוץ yes 4 בשעות: 22:15 ו 05:03 אופרה ווינפרי - בראד פיט (ראו הרחבה, מורחבת, בלוח השידורים של HOT) זה עומד להיות שבוע חם ומהנה...

תודה רבה + מנצלת שירשור

קודם כל, תודה רבה רבה על העידכון! סוף סוף! אני מתה לראות שוב 'שבעב חטאים'! אחד האהובים עליי! ועכשיו, תצביעו לבראד בקישור למטה כשהגבר הכי מושך - חודשי..בינתיים הוא מקום שני... ולאוהבי ווסטלייף שבינינו(שכוללים גם אותי), להצביע גם לניקי ביירן בגבר הכי מושך - שבועי..

karin byrne

New member
הצבעתי!!!

וברור שהצבעתי גם לניקי השאוווה שליייייי
...(מי שלא יודעת בגלל זה הכינוי שלי הוא קארין ביירן
)

אוו יופי ידעתי שיש עוד!!! זה נראה

לי מוזר שיש קצת סרטים ודברים איתו!! ואיי תודה רבה!!!
יווו ראיתי את הראיון של אופרה ווינפרי...והוא מזה חמוד שם! כולם חייבים לראות!!

ה אורחת

New member
וואו באמת איפה?

ראית את הראיון? הביאו אופרה לסטאר וורלד ממש לא מזמן ועד אז לא ידוע לי שהיה איפשהוא אופרה, אולי ביס אבל גם לא שמעתי על זה כלום, אופרה כזאת מצחיקה היא תמיד כל כך מביכה את בראד בקטע של המראה שלו וכל זה, והוא גם רקד שם כזה עם התחת וכל הקהל צרח......

ה אורחת

New member
יו, בדיוק עכשיו ראיתי את הפרסומת...

ישבתי עם אח שלי בסלון וראיתי סימפסונס בסטאר וורלד ואז היה את הפרסומת הרגילה של אופרה שדרך אגב בראד מופיע בה טונה פעמים ואז... הם כזה אומרים "And this Sunday the star of Troy Brad Pitt!" ואז היו כזה מלא קטעים, ואני מרגישה איך אני מפסיקה לנשום ומתמוססת על הספה, אההההה אני כבר מתה שזה יהיה, אה ובקשר לשעות אז במשך השבוע זה ב 8:00 בבוקר ו4:00 בבוקר אבל ביום ראשון שיש Primetime זה בשעות נורמליות, ביום ראשון הקרוב זה יהיה בשעות: 15:00 , 18:30 ו 21:30 אוווווווו אני כבר לא יכולה לחכות

יש באמצע היום??? חשבתי רק ב4..

אז מתי ישודר השידור עם בראד.?. אני רואה אופרה כל יום ב4 בבוקר כי אין מה לראות חחחח

ה אורחת

New member
אמממ השידור יהיה ביום ראשון בשעות:

15:00 בצהריים ו 18:30 בצהריים ואחרי זה ב 21:30 בערב

יוווו אפשר להצביע לבראד כמה שרוצים

אז תצביעו מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
(למרות שאי אפשר להצביע 3000 פעם כדי שבראד ינצח אבל בכל זאת להצביעעעעעעעעעעעעעע)

ה אורחת

New member
אפשר להצביע פעם ברבע שעה.......

אז ביממה אפשר להצביע 96 פעמים ועם הרבה אנשים יצביעו כל הזמן כל יום עוד יש סיכוי, אבל רק עם הרבה אנשים יצביעו, כל הזמן

שחרצי

New member
טוב אמנם...

אי אפשר להצביע 96 פעם ביום (כי אף אחד לא באמת יבוא להצביע כל 1/4 שעה... וגם ישנים...) אבל מנסיון של פורום מאוד אובססיבי לכך שמושא שהערצתו (לא אפרט מטעמי טקט) יגיע לכל המקומות הראשונים... פשוט תשלחו את זה לכל העולם!

שחרצי

New member
טוב אמנם...

אי אפשר להצביע 96 פעם ביום (כי אף אחד לא באמת יבוא להצביע כל 1/4 שעה... וגם ישנים...) אבל מנסיון של פורום מאוד אובססיבי לכך שמושא שהערצתו (לא אפרט מטעמי טקט) יגיע לכל המקומות הראשונים... פשוט תשלחו את זה לכל העולם!

שחרצי

New member
שאלה חשובה!!

רומן על אמת (True Romance) שישודר ביום ד' ה25.8.04 בערוץ HOT ACTION בשעה 22:40---- זה בטוח???? כי זה לא מופיע בלוח שידורים של HOT.. איזה סרט זה?

ה אורחת

New member
כזן זה בטוח, אני לא יודעת איפה את..

מחפשת אבל אני מצאתי שיש ועוד איך! תבדקי אפילו בעיתון או משו................ אבל רק שתדעי, יש לי את זה מוקלט וזה אחד הסרטים המשעממים עליי האדמות, הזמן מסך שם של בראד כל כך קצר שכמעט התפגרתי אבל הוא משחק שם כזה מסטול וזה כל כך מצחיק אז שווה לראות אותו גם בשביל השלוש דקות האלה... כמו שאמרתי כבר פעם, שלוש דקות אבל שלוש דקות של יופי

למעלה