עדכון תוכנה ושיפור מצבר

reuvenz

New member
עדכון תוכנה ושיפור מצבר

שלום! יש לי נגן MP3 של DIASONIC 310, שהוא פשוט מעולה מכל הבחינות - נמצא אצלי כבר 5 שנים ולא הייתה אפילו תקלה אחת. יש לו USB נשלף כזה שהופך אותו גם לדיסק-און-קיי וכו' וכו' ישנם רק 2 חסרונות שלגביהם רציתי להתיעץ עמכם: 1. לאחר כל השנים האלה המצבר החל להחלש וכעת הבטריה לא מחזיקה יותר מיום - משהו כמו 6 שעות 2. יש שם אפשרות להכניס כרטיס הרחבה SD, אך רק עד 1 גיגה. שאלה האם יש דרך להחיף/לשפר ביצועי מצבר? האם יש דרך לעדכן חומרה כך שיקרא SD בכל הגדלים? תודה רבה

יאיר B

New member
0 - לנגן שיש לך קוראים נגן מדבקה.

אם עבד 5 שנים אז יש לך הרבה מזל. כנראה נפלת על אחד תקין. ולמה זה חשוב שהוא נגן מדבקה? 1. לנגני מדבקה אין מפרט טכני ידוע ולכן לא ניתן לדעת איזו סוללה הוא צריך ומאיפה להשיג כזאת (אני בכלל חושב שזה לא כדאי כלכלית להחליף סוללה - נגן חדש יעלה פחות. כמובן שהסוללה לא נשלפת, היא מולחמת ללוח וצריך לפרק את הנגן ולהלחים את החדשה). 2. מאחר ומדובר בנגן מדבקה, אין אתר רשמי ואין מי שיוציא עדכונים לנגן (אנחנו אפילו לא יודעים מי היצרן שלו). לכן אין איך להגדיל את הקיבולת (אם כי לדעתי הוא יקבל גם 2GB, מעל לזה מדובר בחומרה חדשה בשם SDHC).

reuvenz

New member
לדעתי אתה טועה

כי יש אתר DIASONIC.COM ודווקא החברה הזו ידועה. אומנם אני לא מצאתי שם עדכוני תוכנה וכאלה, כמו שבזמנו מצאתי בפאלם תודה על התשובה בכל מקרה אולי יהיה איזה שינוי בעקבות מה שציינתי פה

יאיר B

New member
לפי האתר, החברה מיצרת בעיקר מקליטים

דיגיטליים. יש להם רק שני דגמים של נגנים שהם נגני וידיאו. באזור ההורדות יש קושחות רק למקליטים דיגיטליים שלהם (יש להם סדרה שנקראת 3100, הכי קרוב). אני עדיין חושב שמדובר במוצר מדבקה (שאולי לקחו את השם של החברה הזאת והדביקו בארץ על נגן סיני זול. יכול להיות שהנגן שלך נראה כך: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3286 אם כן - זה נגן מדבקה בוודאות.

למעלה