עדכון תוכנת currency

fiona

New member
עדכון תוכנת currency

אורחת מהפורום של אי או אל קודם כל רעיון מעולה לצרף את גיל. לא מכירה לחלוטין את הפורום שלכם, אבל את כל אשר ידעתי על הפאלם שלי מהפורום של גיל ואתי למדתי. לא הצלחתי להכנס הנה בשמי האמיתי . שאלה לי ונראה אתכם עוזרים התוכנה currency שאמרוה להתעדכן מדי סנכרון, אניה מתעדכנת בימים האחרונים. למה ומדוע???

נסי להתקינה מחדש...

ייתכן גם שיש בעייה באתר שלהם ולכן לא מתבצע סנכרון... מתוך תפריט הסנכרון בחרי ב custom ותבדקי אם ה conduit המתאים עדיין שם.

fiona

New member
תודה גיל

שוב הזדמנות לתודות לך. שמחה לראות אותך כאן מצטערת על ההתנהגות של מנהלי הפורום הקודם, יוכי אפנה במייל למפתחים של הcurrency כנראה הבעיה אצלם

אורי ג.

New member
את יכולה להכנס לאתר ולהוריד קובץ

עדכון משם. את הקובץ (PDB) מתקינים כמו בכל התקנה רגילה של הפאלם. את כתובת האתר של התוכנה תמצאי ע``י כניסה לתוכנה וכניסה ל - Help/About. גם אצלי כבר לא התעדכן מה - 6/7. גם אין עדכונים של השקל כבר כמה חודשים. אורי

אל תפנו למפתחים כי הבעיה לא אצלהם

אני מעדכן כל כמה ימים והכל יופי, הבעייה - לפעמים את קובץ ה-PDB אצלהם באתר הם שוחכים לעדכן, לכן צריך להתחבר לאינטרנט מהפאלם דרך מודם נייד או דרך וכנה מחברת את הפאלם לאינטרנט דרך העריסה - לדוגמה, Mocha PPP עומר המאירי

fiona

New member
currency

ניכנסתי לאתר ובדקתי!! יש להם בעיה ידועה עם השרת ולכן שערי החליפין לא תמיד מתעדכנים. בגללל אותה בעיה הם גם לא יכולים לענות לכל המיילים שנשלחים אליהם השרת שלהם בשיפוצים - עבודות תחזוקה

fiona

New member
התעדכן לך בסינכרון???

ניסיתי שוב ונאדה!!!!!!!!

למעלה