עדכון 2

עדכון 2

היי לכולם אחרי שלל העצות שלכם הגעתי למסקנה המתבקשת כולכם (פשוט קונצנזוס) אמרתם לי להתקשר אז התקשרתי והנה מה שקרה אנא מכם תעזרו לי (שוב) בהתחלה השיחה הייתה נימוסית וככשאלתי אותה למה היא לא ענתה לי היא אמרה שלדעתה אין טעם להיפגש ולכן היא לא ענתה שאלתי למה אין טעם אז היא אמרה ששום דבר לא השתנה מלפני חודשיים ולכן אין טעם שאלתי למה היא לא אומרת לי את זה בפנים אז שוב פעם אין טעם (לדעתה) אמרתי שזו לא הדרך הנכונה לעשות את זה והיא לא ענתה היא הייתה בקניון עסוקה אז השיחה לא הסתיימה וצפוי סיבוב שני אני שואל אותכם מה לעזאזל קורה פה? יכול ליהיות שפשוט אני לא שווה את זמנה? למה היא פוחדת לדבר איתי פנים אל פנים? איפה הנימוס שלה? למה היא קבעה שדברים לא השתנו בלי לשאול אותי מה אני חושב על זה? הרי היינו ידידים לפני כל זה, היא לא רוצה אותי גם בתור ידיד? ומה עם בחודשיים האלה (באורח פלא) התגברתי עליה? בשביל שתוכלו לעזור לי יותר טוב אתן לכם עוד קצת אינפורמציה על ה נערה ועל טיב מערכת היחסים בינינו לפני כל זה: קודם כל והכי חשוב (אולי) היא דתייה ואני חילוני, העניין הוא שהיא דתיה מאוד ליברלית אבל עדיין דתיה עם כל מה שמתשמע, שזה אומר גם נימוס!!! נהנו מאוד ביחד עד שכל זה קרה היא גם הודתה בפניי באותו ערב מקולל שעם הייתי עושה את הצעד הזה לפניכן היום היינו ביחד, אבל כעת זה עבר לה, גם כשהיה לה חבר היא עדיפה להתראות איתי ואמרה לי לא פעם שאני יותר טוב ממנו ועכשיו שהוא נעלם כל זה קורה... בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום...

אמממממ

הרבה משתנים יש בהודעה הזו, מצטערת אם זה ייצא קצת כמו רשימה אבל אני אנסה להכיל את הכל בקריאה שורה אחר שורה. נתחיל מזה, שאני חושבת שיש פה קצת חוסר כבוד במידה ואכן היא אמרה 'אין טעם' להגיד לך בפנים, אבל אולי זו רק אני. מצד שני, לפעמים קשה להגיד דברים לא נעימים לאנשים בפנים... השיחה הסתיימה. זה שהיא הייתה עסוקה ותפסה על זה טרמפ בכדי לנתק בלי ממש לסיים את השיחה, לא ממש משאיר מקום לתקוות.. [מצטערת על החדות] זה לא שאתה לא שווה את זמנה. עובדה, כשהייתם ידידים, היית שווה את זמנה. אבל כרגע אתם במצב דיי מתוח ואולי היא לא מצליחה להתמודד עם זה ומעדיפה להימנע מכך. למה היא פוחדת לדבר איתך פנים מול פנים? כבר ציינתי למעלה שקשה להגיד דברים שכאלה במיוחד לאנשים שיש לנו סימפטיה אליהם. היא קבע שדברים לא השתנו, כי הם לא השתנו. מבחינתה. הייתם ידידים, לשון עבר. יכול להיות שתהיה לשון עתיד אבל כרגע, כנראה, מבחינתה, אין לשון הווה. אפשר להרגיש [אני לפחות מצליחה] כשבחור מתגבר עלייך. אולי היא לא מרגישה את ממך. עכשיו לפרטים עליה ולהקשרם - דבר ראשון, מאוד צרם לי כשכתבת שהיא "דתייה עם כל מה שמתשמע, שזה אומר גם נימוס!!!". גם אצל החילונים קיימת חובת הנימוס. נימוס לא פוסח על פי אמונה או, לחלופין, חוסר בה. כמה אתה חילוני בדיוק? דתייה, ליברלית ככל שתהיה, לא תהיה מסוגלת להיות עם בן זוג אנטי דת, לא מבין חצי דבר בדת וכו'.. [כמובן, באם הבחורה באמת דתייה] יכול להיות באמת שאתה הרבה יותר טוב מהחבר שלה לשעבר, אבל עדיין זה לא אומר שהיא תתאהב בך. אני מכירה הרבה גברים שאם הייתי מאוהבת בהם הייתי הכי מאושרת בעולם אבל מה לעשות? רגש לא תמיד בא יחד עם הערכה. בכל אופן, וותר על זה בשלב הזה. אולי באמת תתגבר עליה בקרוב ואז תוכלו לשוב ולהיות ידידים. [כמובן כל הנ"ל בגדר דיעה בלבד]

אז ככה

קודם כל אני מודה לך מאוד על עזרתך ומנצל הזדמנות זו בשביל לענות לך גם השיחה הסתיימה כי היא אמרה לי חכה רגע על הקו ולי לא היה עצבים אז לחכות שתסיים לדבר עם חברה שלה, אז ניתקתי... מבחינת מצב היחסים בינינו אני לא מבין איך היא יכולה לקבוע בשבילי עם משהוא השתנה או לא, תאמיני לי השיחה לא ארכה מספיק זמן, ולא רמזתי כלום מפליא אותי העניין שהיא זרקה אותי קיבינימט בלי לשמוע מה יש לי להגיד עלינו...(אולי מצאתי חברה לבינתיים?) וכן, אני מאוד חילוני אבל יש לי כבוד לדת, אליה ולאמונות שלה, ועם זה עוזר במשהוא גם האקס שלה היה חילוני... אשמח לשמוע ממך ואת דעתך שוב תודה רבה רבה רבה

האמת, אני לא מבינה למה לא חיכית

על הקו. תראה, אני לא יודעת איזו מין בחורה היא, אבל יש בחורים ]כמובן במידה ויש לי קצת ידע מוקדם עליהם] שבצורה שהם יגידו לי 'היי' אני אדע אם הם התגברו עליי או לא. אם היית מוצא חברה בינתיים, מן הסתם לא היית מתקשר אליה ו/או שולח הודעה לגבי ארוחת ערב. ואותי מעניין לדעת, למה הוא באמת 'אקס'? אתה יודע למה הם נפרדו?

למה לא חיכיתי

כי אני לא הסמרטוט שלה, כשאני מדבר עם מישהוא בטלפון אני לא עושה עוד מיליון דברים אחרים ועם היא לא יכולה להתפנות אליי אז לא צריך מה הקשר לזה שעם הייתי מוצא חברה לא הייתי מתקשר? היא עדיין ידידה שלי (על הנייר) אחרי חודשיים להשתמע זה לגיטימי... הסיפור עם האקס הוא די ארוך הוא בגד בה, היא ראתה אחרים תוך כדי, לבסוף, היא הייתה בתולה, שכבה איתו, הבינה שטעתה לגמרי לגביו ולא יכולה לראות אותו יותר. למען ההגינות ואת זה גם היא יודעת, המטרה שלי מעולם לא הייתה לזיין אותה

Vdrums

New member
אם היא אמרה לך אין טעם להיפגש

אז תרד מזה. מצטער אבל היא כנה איתך ומגיע לה קרדיט, היא אפילו לו מושכת אותך מטר באף. היא אמרה את דבריה חד וחלק. אין פה שתי משמעויות. הוא נעלם וכו' זה לא משנה. היא לא מעוניינת. יש מלא בחורות אחרות. היא לא מראה עניין, שלום ולהתראות. למה לך לבזבז את הזמן? ששני אנשים לא אמורים להיות הם לא יהיו. ואם כן אז זה יבוא. אבל אל תרדוף אם אין בשביל מה.

בזוז

New member
עכשיו גם אני לא מבינה

למה אתה מתעקש כל כך על להיות ידיד של מישהי שאינה מעוניינת??? למיטב הבנתי ממה שקראתי הבחורה...איך לומר... לא סגורה עם עצמה - דתיה אבל ליברלית, מנומסת אבל לא ממש, שמרה על בתוליה אבל התראתה עם אחרים כשהיה לה חבר, כשבסוף נכנעה לעצמה או לו ושכבה עימו - התחרטה ואז הוא נעלם... ואתה - סליחה על הבוטות - תקוע לה באמצע - לא ידיד, לא מאהב/חבר, אתה מהווה עבורה בעייה! מה שכן - הבעיה היא שלה ולא שלך בקטע הזה. הבעיה שלך היא ההתעקשות על משהו שלא צריך (לדעתי וטעמי כמובן) להתעקש עליו. אם היית אחי, הייתי אומרת לך, סגור את העניין ותמשיך הלאה...ללא נקיפות מצפון, ועד כמה שאפשר לא לנתח שוב ושוב, פשוט להניח לגמרי לגמרי לנושא

niva99

New member
כאן פשוט צריך להפעיל את הבנת הנשמע

ישנם מקרים שמוגדרים כאיזור הדמדומים בהם פרטנר אחד מתעתע בשני... כאן האמת מוגשת לך על הצלחת. אין מה להתחבט -היא אמרה את דברה.

למעלה