עדכון DVD: בינתיים לא מייבאים אותו.

mbsgf

New member
עדכון DVD: בינתיים לא מייבאים אותו.

שלום חברים, שני דברים, הראשון הוא די מבאס, והוא שלא מתכננים בינתיים לייבא הDVD לארץ. הייתי מוקדם יותר ב Tower Records, והמוכרת הייתה ממש חמודה דווקא, שאלתי אותה אם היא יודעת אם מתכניים לייבא את הדי.וי.די בקרוב, והיא אמרה שלא. לא לבינתיים. שאלתי אם יש דבר לברר, והיא אמרה שהחבר'ה מלמעלה מפקססים להם כל כמה זמן פקס עם הרשימה של הדיסקים והDVD שהם אמורים לקבל. היא אמרה לי ליצור קשר איתה עוד חודש + - ולראות אם יש חדש מבחינתם. הדבר השני, ודווקא יצא די מוזר, אבל ממש נחמד, הוא שכששאלתי על מלאני, המוכרת אמרה שהיא יודעת מי היא, ושאפילו אמא שלה שומעת אותה. חח, די הופתעתי, והיא אמרה לי שיש להם בבית את האלבום הראשון שלה (ובאותה הזדמנות היא טרחה לציין שבחנות בב"ש אין שום דיסק של מלאני) ושאמא שלה מאזינה קבועה שלו.. חיחי, משעשע! המלצתי לה שתאזין לשני השירים האחרונים (closer, feel the sun) ושלפי דעתי הם ה-שירים בnorthern star. אז זהו לבינתיים~

britmel

New member
../images/Emo51.gif על העידכון ../images/Emo13.gif

מושיקוו

שני השירים האלה גורמים לי לבכות כל

פעם שאני שומעת אותם. שירים משגעים. המועדף עלי מבין שניהם זה Closer. איזה יופי לדעת שעוד אנשים שומעים את מלאני. ומצד שני.... באסה עם הדי וי די.

נכון, עדיין השיר הכי יפה ב../images/Emo220.gifזה:

"If That Were Me"- זה רק מראה איזה
רחב יש למלאנוש שלנו...

actimel

New member
כל הכבוד על היחצ"נות ../images/Emo13.gif

לדעתי בלי יוצא מן הכלל כולנו כאן בפורום עושים עבודת יחצ"נות מעולה למלאני חחחחחחחחחח

mbsgf

New member
עדכון נוסף [לא להתרגש]

אז שלחתי לפני כמה ימים מייל לצוות האתר musicaneto שמוכרים אלבומים ודי.וי.די אונליין. שאלתי אותם אם הם מתכננים ליבא את הDVD של מל, והם החזירו לי את התשובה הבאה: "שלום מושיק, אנו עדיין לא יודעים ואנו מחכים לתשובה מ"הד ארצי". אם נקבל מידע או אם הוא יגיע, נוסיף אותו מייד לאתר."

למעלה