עדכון Firmware ל-MP3

bar820

New member
עדכון Firmware ל-MP3

שלום! יש לי נגן של DEEJAY, מצאתי באיזה אתר עדכון שיהפוך אותו לעיברית. (ראו קישורים) מה שאני שואל זה האם בטוח להוריד את זה משם (כי אני לא מכיר את האתר), וזה יכול לגרום לנזק בילתי הפיך לנגן לא? עוד שאלה: כתוב בהוראות עדכון שזה לנגני DEEJAY של בנדא (שם האתר) בלבד. לא קניתי מהם אז אני עדיין יכול להוריד משם ללא חשש? תודה רבה למי שעוזר!!!

tcb1

New member
בקשר לעידכון

עידכנתי וזה עובד המכשיר אכן בעברית , אבל אני כן קניתי מבנדא בכל מקרה ההתקנה על אחריותך וזה כתוב אפילו באתר שלהם בכל מקרה אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה עדיף שלא תגע בזה וגם אם אתה מבין ויודע לפעמים יכולות להיות תקלות כי הנגנים האלו הם קצת "רגישים"

יאיר B

New member
האתר בסדר (זה האתר של בנדא).

בנדא היא יבואנית גדולה של נגנים ג'נריים. אני מניח שהעדכון יעבוד על הנגנים שהם מיבאים. לא יודע אם זה יעבוד על הנגן שלך, וזה הסיכון שלך. אתה צריך לדעת שכמעט כל שבוע יש מישהו שעידכן נגן ג'נרי ויש לו בעיות (חלקם מתו לאחר העדכון). כך שאם אתה רוצה ללכת על בטוח - אל תעדכן. אגב, גם טופ מיבאים נגנים של DEEJAY, יכול להיות שהנגן שלך הוא מיבוא שלהם? אם כן, הם עושים שידרוג כזה בעלות של 29 ש"ח במעבדה שלהם (יש פרטים בתאגליין). במקרה הזה השידרוג הוא על אחריותם. לשיקולך.

למעלה