עדכון FOTA לגלקסי S2

Eytan Ivri

New member
היי איל,

ייתכן וזה עוד לא הגיע לכלל המכשירים. נסה שוב במהלך היום, אתה אמור לקבל אותו. *שים לב, אתה לא תוכל לבצע FOTA ללא חשבון של סמסונג.

Eytan Ivri

New member
היי VR

במידה ופתחת את מכשירך להרשאות מנהל, או במילים אחרות המכשיר rooted - באופן עקרוני לא תוכל להתקין את הגירסא מהאוויר. מעבר לזה, ברגע שאתה משיג הרשאות ROOT, אתה יכול להתקין עצמאית רומים, כמובן שהתהליך יכול לגרום להשבתת המכשיר ובעקבות כך תהליך הROOT מבטל אחריות של המכשיר. *באופן עקרוני, משתמשים לעיתים מפרסמים גירסאות רשמיות של חברות סלולר להורדה בפורומים, ובמידה ויש את הגירסא הנ"ל - תוכל להתקין אותה עצמאית על אחריותך.

Eytan Ivri

New member
ביטול ROOT

ביטול רוט מתבצע ע"י שחזור IMAGE של המכשיר בגירסא שהיא unrooted מחיקת ריקוברי מקוסטם(מותאם אישית).

Eytan Ivri

New member
היי דובי,

אני מבין שאתה פחות עוסק בפן הטכני, ולכן לא אציע לך לבצע פעולות אלו מכיוון שהן יכולות לגרום להשבתת המכשיר. מה שכן אוכל להציע לך, הוא לפנות לחנות הפרטית ממנה רכשת את המכשיר ולבקש מכשיר ללא רוט או שיבטלו לך אותו

Eytan Ivri

New member
שתי תשובות

1. לכך יש מספר דרכים. הראשונה, אם יש לך אפליקציה בשם superuser השנייה, להוריד אפליקציה שדורשת root כמו adfree. 2. ע"י כניסה להגדרות סנכרון ומידע, הוספת חשבון- חשבון סמסונג.

Eytan Ivri

New member
מה שהיא מבקשת

הוא ROOT. BOOT הינו תהליך איתחול המכשיר(בדומה לריסטארט במחשב). במידה והאפליקציה מבקשת ממך רוט, ואין לך אפליקציה בשם סופריוזר - אין לך רוט ולא צריכה להיות בעיה. נסה שוב ועדכן אותנו.

Muly Levy1

New member
ישנה תקלה כעת בשרתי סמסונג

בגלל זה אתה נתקל בקושי לעדכן אני מקווה שמחר זה יסתדר

Eytan Ivri

New member
הפרדה

תעשה הפרדה בין בוט לרוט. הראשון הוא איתחול, השני הוא הרשאות מנהל. כפי שמולי דיווח לאחר בדיקה, ישנה תקלה בשרתי סמסונג, עליהם יושבת הגירסא ולכן היא איננה זמינה. בוא ננסה במהלך המחר(שלישי) וניהיה חכמים יותר Emo13.gif

Eytan Ivri

New member
היי רונן,

עקב אותה תקלה בשרתי סמסונג עליהם יושב הרום, לא ניתן כעת להוריד אותה. נסה במהלך היום-יומיים הקרובים, ועדכן אותנו כמובן.

Eytan Ivri

New member
היי מירב

עדכון גירסא עצמאי הוא תהליך לא מומלץ, ואני הייתי ממליץ להיוועץ בנקודת הרכישה שלך. במידה ותרצי לבצע זאת עצמאית-אשמח להפנות אותך למדריכים

Eytan Ivri

New member
היי איתי

אין מניעה שתצליח לבצע זאת במידה והגירסה נצרבה אצלנו. עדכן אותנו בסיום .

Eytan Ivri

New member
כאן

השינויים העיקריים בעדכון הם: שיפור מצב חיסכון סוללה שיפור ב- Exchange שינויים ויזואליים וכמובן שדרוג לגרסת Android 2.3.5

Eytan Ivri

New member
היי מירב

ראשית, עליי להזהיר אותך, אני אישית השבתתי את המכשיר האישי שלי ליומיים עד שהצלחתי לתקן את המצב, והתנסיתי בעשרות צריבות גירסה עצמאיות למכשירים שמשווקים בארץ וכאלו שלא. שנית, עליי להדגיש - ברגע שתבצעי את הפעולה, האחריות תוסר ע"י כל גורם שאני מכיר(חנות פרטית\מפעילת סלולר). שנית, כמובן שלא אמנע ממך מידע, לבקשתך מדריך: רוט - פעולה זו תאפשר לך להתקין רום\מע' הפעלה חדשה. התקנת רום - הפעולה מעט שונה בין רום אחד למשנהו, אך כעיקרון, עלייך לגשת לריקוברי שצרבת על המכשיר ולבצע דרכו את ההתקנה. זהו מדריך עם רום לדוגמא בשם סיינוג'ןמוד 7, זהו רום מאוד פופולרי אשר מתאים למגוון רחב מאוד של מכשירים ומתעדכן יחסית תכופות. הרום הנ"ל תומך בעברית מלאה לחלוטין ומזכיר מאוד את גירסת האנדרואיד הנקייה, כך שהביצועים לרוב יעלו. בהצלחה.

Eytan Ivri

New member
היי איתי

בדוק בתפריט, הגדרות, אודות המכשיר מהי גירסת המכשיר - האם 2.3.5 ?

Eytan Ivri

New member
היי איתי

אין סיבה שלא תצליח, קודם כל אני מציע שנמתין עד יום ראשון לראות אם עדיין אין עדכונים, מכיוון שלעיתים שרתי סמסונג, עליהם יושבת הגירסא - נופלים. במידה ועד יום ראשון לא קיבלת עדכון - הייתי ממליץ לגשת איתו לאחת מנק' שירות ומכירה הגדולות לטובת ביצוע עדכון הגירסא שם כדי שיוכלו לראות מהי בדיוק התקלה שגורמת לכך.

Eytan Ivri

New member
אמת

זה בהחלט מבטל את האחריות, אך לרוב אין מניעה בעדכון גירסא עם ROOT. עדכוני הגירסא הרשמיים יופסקו ברגע שיותקן ריקוברי מקוסטם(מהמילה costum)

Eytan Ivri

New member
היי משה,

האחריות מתבטלת עם ביצוע הרוט למכשיר. ברגע שיש לך רוט, יש לך גישה לתיקיית הרוט(משם השם) ובה הסיסטם וממנה אתה יכול למחוק אפליקציות מובנות. לאגפיקס הוא אינו כלי בעבור רוט, אלא כלי שאתה יכול להשתמש בו לאחר ביצוע הרוט. *הכלי אמור להאיץ פעולות במכשירי סמסונג שלא עובדים עם מע' קבצים מסוג NTFS.

Eytan Ivri

New member
תיקון קליל

היי משה, דובי, עכשיו הבנתי למה התכוונתם בבוט. הפעולה שהאפליקציה עושה היא ניסיון לבטל פרסומות בהרבה אפליקציות חינמיות, מה שהadfree אומרת - הוא שעל מנת שכל השינויים יכנסו לתוקף, יש לבצע אתחול(BOOT).

למעלה