עדכון

yair hazout

New member
עדכון../images/Emo18.gif

סידרתי לכם את הפורום כמה שיכלתי. בבקשה תשמרו על הסדר, ותנסו לשרשר כמה שאפשר. כל הילדים אשר טועים בשרשורים וכאלה,אין צורך להעיר להם,אני אשרשר ויש גם את אביחי.
עודכן הסקר של הפורום. אתם מוזמנים להצביע בסקר החדש, וכמו כן לדון עליו בשרשור הזה.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: אהבה מעבר לפינה רוני גיים בויז נינט טייב השיר שלנו
דברים שלא קשורים לפורום, השתדלו בשרשור
הזה למשך רוב ימי השבוע: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1419&msgid=82468061 אני מצרף למטה שרשורים שכדאי שתעיינו בהם ובהמשך השבוע. שיהיה לכם שבוע מדהים ושקט. אני כאן לשאלות ובקשות. יאיר.

תודה!../images/Emo204.gif

מי הצביע בסקר שהוא היה בהקרנת בכורה
דיברתי עם חברות שלי שנלך לכיפה אדוממהה ואז הם אמרו כןן זה נשמע יפפהה והן רוצות ללכת רק לאנגלליתת:p אין לי כוח לשכנע אותם הן מכירות את הטירוף שלי:p בסוף אני אלך לדיבוב אנגלליתת אני כבר מרגישה את זה
*אולי נאי אקח את בת דודה שלי בתור סיבההה:p*

יקיר15

New member
אני כבר הייתי ../images/Emo3.gif

סרט ממש יפה - האמת שלא ממש התעמקתי בסרט יותר התעמקתי בדיבוב של אגם והאיע שתה את זה פשוט מדהים

אביחי 33

New member
עדכון לחברי הפורום הרשמי.

שלום לכולם! ההודעה הבאה היא נכתבת בשמי ובשם יאיר במיוחד לכל הפורום. לפני מספר ימים, יידעה אותי חברת פורום בשם מאשה,על טעות שחלה ביומנה החדש של אגם. בשל זכויות יוצרים,אני לא אעלה את הסריקה של מאשה מאותו דף, רק ארחיב ואומר שהיה כתוב כך: "אם אתם רוצים לקבל עדכונים ולשמור איתי על קשר,כנסו לאתר המעריצים הרשמי שלי:" ומתחת לזה מופיעה כתובת האתר של אגם הישן שהיה בעבר רשמי.[Xo2] בכל מקרה, מיד יידעתי את יאיר בנושא על-מנת שיעשה הכל לבירור הטעות הזו. ידיעות אחרונות היא החברה אשר הוציאה את היומן הזה, וכנראה בגלל טעות מפגרת של הצוות שמה, יצא היומן לאור,אפילו שעדיין עותק של היומן לא הגיע לסוכנות,ולא הספיקו לעבור עליו. אי אפשר להחזיר את הגלגל. בחנויות, היומנים כבר במחסנים, ואוטוטו משווקים אותם לשנת הלימודים הבעל"ט. בכל מקרה, מטרתה של הודעה זו להראות ולסבר את האוזן של כולכם, ולסבר את האוזן בכל מי שרק ינסה להפעיל יד נגד זה: הפורום אשר אנו נמצאים,כלומר,הפורום בתפוז, הינו הפורום הרשמי ב=ל=ב=ד, ולא שום פורום אחר. זה שנכתב ביומן אחרת, זו טעות אשר תשולם בהמשך. אני איידע בנוסף לכך את אגם בנושא הזה, שכאשר וייצא לה לחתום על יומנים[ואני מאמין שייצא בהמשך החופש] והיא תישאל על האתר, היא מיד תדע איך להגיב נוכח אותה טעות,ולא תטעה סתם מעריצים. היה חשוב לי וליאיר לידע בראש ובראשונה אתכם,את הפורום הרשמי, לפני שבכלל תכנסו לפאנקיות וייפתחו סתם הודעות בהמשך. הרשמיות שלנו,אל דאגה
[אם בא לכם תתקנו בטיפקס
] עד אז.. תהנו מהיומן,מהתמונות ומן הטיפים של אגם
יאיר,נעיצה ב'קשה. יום טוב!

TOUSH

New member
הדסי מכירה את זה מקרוב../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

למעלה