עדכון

עדכון../images/Emo32.gif

אז זהו :) תודה לכל מי שניסה לכוון אותי למקרפר :) הגעתי! גוייסתי! :) ינואר היר איי קאם! פטור מנעליים ו5 ימים טירונות :) אה כן, וגם ראיתי את אלכס מהיפה והחנון P: יום הולדת שמח יותר מזה לא היה לי :) :):):):):):)

אגב,

שאלו אותי מה אני רוצה לעשות, לאן אני רוצה להתגייס.. ואין לי שמץ! לא כל כך מכירה תפקידים, ובעולים על מדים אין את כללללללללללללל התפקידים שבעולם.. מישהו יודע איפה כן יש? תודה!

hillator

New member
א. מזל טוב

ב. סוף סוף יש לנו פה תשובה גיוס מתנדבים הבא אחרי נובמבר יהיה בסביבות ינואר. ג. עכשיו תפקיד יש משהו ספציפי שמעניין אותך? אם את בקטע של מחשבים פירסם פה הודעה מישהו מחיל מודיעין?

לא לא מחשבים..

וגם לא משרדי.. לא כזה שצריך לשבת כל היום אולי חיל חינוך משהו.. משקית חוויה, משקית חינוך... בעיקרון זה הדבר היחידי ששמעתי עליו התלהבתי.. אבל אולי יש עוד דברים שאני לא מכירה ואני יאהב.. וחבל לי להתקבע לפני ששמעתי הכל..

משום מה

כולם אומרים לי ללכת לחיל אויר.. גם חברה שלי.. מה מיוחד שם? ממ.. מה אתם אומרים על מאבחנת מדעי התנהגות? אני מקווה שאני מתאימה לפי הפרופיל.. מישהי שלמדה איתי זה התפקיד שלה, היא התגייסה לפני חודשיםי בערך.. ואמא שלי אמרה שככל שהקורס יותר ארוך התפקיד יותר חשוב.. (האומנם?) אבל השאלה אם התפקיד הזה הוא רק בבסיסים פתוחים.. כי לא באלי בסיס פתוח, לא מרגישים את ההווי הצה"לי

noboya

New member
מה לגבי מורה חיילת?

עבדתי עם כמה כאלה השנה, ונראה שהתפקיד מ-א-ו-ד ממצה. רוב הבסיסים שלהן הם לא פתוחים ואם כן אז אפשר פשוט ללכת לבסיס רחוק מהבית... לא עובדים כמעט מול מחשב. הרבה מאוד עבודה עם אנשים שממש צריכים אותך. מה את אומרת?

hillator

New member
למורה חיילת?

לא נראה לי זה לא איזה תפקיד קרבי ולגבי ח"א פשוט יש להם תא מתנדבים שדי מנסה למצוא תפקידים מהר.. שווה לך לנסות להתקשר אליהם המספר שלהם מופיע פה בקישורים ותראי מה הם יכולים להציע לך. הם די מזרזים שם את התהליך. בד"כ אם יש יחידה שרוצה אותך הליך המיונים יהיה יותר מהיר. לכן ההיתי ביום א מתקשרת לתא מתנדבים ח"א מבררת אילו תפקידים הם יכולים להציע לך שיענינו אותך ולראות אולי ילך לך יותר מהר שם. כי דרך תא מתנדבים הקצב לצערי איטי

hillator

New member
ככה

אני לא יודעת מה הסיבות שבגללן את מתנדבת ואני לא רופאה אבל קחי בחשבון שיש מגוון רחב של מורות חילות, מכירה מישהי ששירתה בזה בכפר הירוק, אני מניחה ששם אפשר להיות בשלל מצבים גופנים. שווה לבדוק

daniel1O

New member
איך זה שהרופא במקרפ''ר נותן לך תאריך גיוס?

זה מאוד מוזר...

daniel1O

New member
זה לא עובד ככה לצערי..

אני הגשתי בקשה בחודש ינואר 2011 והיו גיוסים קרובים אפילו 2-3 נראה לי, ולא התגייסתי בתאריכים האלה..התהליך הזה הוא ארוך עקב הפעילות האיטית של המערכת. ועד שימצאו לך שיבוץ.. חבל שזה ככה.

הוא שאל אותי..

אם אני רוצה בינואר או אחרי.. אמרתי לו שינואר זה טוב.. א הוא אמר שעד נובמבר כבר אני צריה להיות משובצת ולכן עדיך לי להגיש כבר בקרוב מאוד בקשות לתפקידים וזהו..

hillator

New member
דניאל כל מיקרה לגופו

המקרה שלה והמיקרה שלך שונים ואני לא אפרט כאן למה.

daniel1O

New member
האם זה עניין של רפואי\נפשי?

אם זה אחרת,תוכלי לפרט במסרון פרטי?

hillator

New member
ככה

לגבי הבעיה הפיזית חיפשתי על זה בגוגל רק שאני אבין במה מדובר. בגדול אני לא רוצה ואף אחד פה למיטב ידיעתי גם לא ולכן אנחנו לא עוסקים בהבחנות מה מותר ומה אסור מבחינה רפואית. בשביל זה יש את אדם בתא מתנדבים שלכן הוא מקבל משכורת בגדול ממה שראיתי כל התפקידים שציינת שייכים לחיל החינוך והנוער,הם דורשים נתונים מסוימים אז דבר ראשון צריך לראות אם את מתאימה מבחינת הנתונים(קבא דפר סימול בעברית) אני מנסה לברר לך א. מה הנתונים. ב. טלפון של מי שמתעסק שם במתנבים. ונראה לאן ההליך ממשיך לשם

למעלה