עדכון

oritgz

New member
עדכון ../images/Emo7.gif

אז כחה, בעלי ואני החלטנו להימלט לנו לאילת לסוף שבוע, בידיעה גמורה שביון ראשון אני הולכת לעשות בדיקת דם בגלל שאני מפספסת את יום שישי שהוא כאמור היה היום ה-12. היתה חופשה מטריפה עם סיומת חזקה מאוד - מחזור. ובכן גם IVF שני לא ניקלט! החלטתי לקחת קצת פסק זמן אחרת אני אשתגע. הכל כל כך בסדר. רירית נהדרת עוברים של 8 תאים ואני לא מבינה למה אני לא ניקלטת. (הרי אצלי זו בעייה של חסימה בחצוצרות ולא יותר מזה)... לכו תבינו למה?! בכל מיקרה אני נפרדת מכם לזמן בלתי מוגבל ואני רוצה לאחל לכולכן ללא יוצא מן הכלל המון הצלחה! להתראות

עמית@

New member
../images/Emo10.gif צר לי אורית.

למען האמת פשוט אי אפשר לדעת למה. וזה שורש התסכול. מאחלת לך בכל זאת זמנים טובים. להתראות עמית

אורית, בחיים לא נבין למה, אבל

נמשיך לנסות. וגם את תמשיכי-אחרי הפסקה. תחזיקי מעמד, אנחנו נחכה לך כאן (לפחות אני, כמו שזה נראה).

מירה@

New member
אורית,

הלוואי והיו לנו תשובות לשאלת ה"למה?" מקווה בשבילך שלא תצטרכי לשאול יותר כי תהיינה רק הצלחות. מקווה איתך רק לטוב
מירה

שחר חדש

New member
אויש אורית.

אני כל כך מצטערת לשמוע. הלוואי שהיה הסבר לכשלונות האלה. בכל מקרה, פסק זמן יכול להועיל קצת לנשמה. תחזרי עם כוחות מחודשים, ותעשי את זה! שיהיה רק טוב בנתיים

TWEETY =^.^= 6

New member
אופפפפ ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

ואולי החופשונית היא זו שתפתח לך את הדלת אל ההורות,,,לפעמים פסק זמן מועיל ועוזר עוד יותר ממה שאנחנו חושבים הלוואייייי הלוואייייי צאו תהנו תהרו ושיהיה לכם המון המון אושר ונחת

מיכל ק-ש

New member
אורית,

מקווה שתאגרי כוחות בפסק הזמן ותחזרי לטיפול אחרון ומוצלח במהרה!!! מיכל.

אורית,

כנראה שהפסקה זו באמת התשובה בשבילך כרגע, אז... שיהיה בהצלחה, ושתשובי אלינו במהרה לבשר לנו בשורות טובות!

yaelhul

New member
אורית, ליבי איתך ../images/Emo14.gif

כמה קשה לקבל את המכה הזאת, ובמיוחד בסוף חופשה של אושר ואופטימיות... אני מצטערת חמודה, על הכאב שלך, על הדמעות, על התסכול, על חוסר האונים וחוסר הידיעה מתי יגיע האושר אלייך. הלוואי ויכולתי לתת לך תאריך יעד לשאוף אליו, אבל אין לי, לא בשבילך ולא בשבילי
. אני יכולה רק לחזק אותך בהחלטתך לרדת לירכתי הסירה שלנו לתקופת מנוחה. הניחי למשוטים. אנחנו נחתור קצת גם בשבילך, עד שתאגרי כוחות ותוכלי להמשיך איתנו במסע המפרך הזה אל האושר. קחי את הזמן הזה ליזוק הקשר עם האיש שלך, לעוד חופשת התאוששות, לכל דבר שיעשה לך טוב ויזכיר לך שיש עוד דברים בחייך פרט לכמיהה להריון. שולחת לך חיבוקים עוטפים ומזכירה שמחר תזרח השמש בין העננים. יעל

פנינה ו

New member
אוי אורית ../images/Emo10.gif

מצטערת מאוד לשמוע. מקווה שפסק הזמן יעזור לך (לי עזר מאוד) חיבוקים חמים פנינה

אוראושר

New member
פסק זמן - התרופה הכמעט מושלמת

הצטערתי לשמוע את העדכון האחרון שלך. מקווה שתאזרי כוחות מחודשים תוך זמן קצר. ובכלל שתחזרי אלינו עם בשורות משמחות - לפעמים ההפסקה עושה את שלה לבד. אולי...???!!!

עידית ד

New member
ביי ביי ../images/Emo7.gif

אם היו לנו תשובות ל"למה?" נראה לי שכולנו לא היינו נמצאות פה בכלל הלוואי והיו לנו תשובות.... טוב שאת לוקחת חופשה זה מחזק שיהיה לך בהצלחה עידית

שרילי

New member
אורית, מצטערת שלא הצליח

הפסקה זה באמת רעיון טוב. אני מקווה שתחזרי אלינו בקרוב להודיע על בשורות משמחות. שירלי

רוני@30

New member
אורית -

אני מצטערת איתך ובשבילך ומקווה שתאגרו כוחות נפש וגוף למען הפעם הבאה -שהלוואי שתהיה האחרונה רוני

מרב.

New member
אורית יקרה

רציתי לנחם ולומר ש"לפחות" המחזור הגיע בסוף החופשה ולא בתחילתה, אבל זו נחמה לעניים. זה עצוב, מתסכל ומייאש, ואני מבינה ומחזקת את הצורך בהפסקה והתנתקות מוחלטת מהנושא המתיש הזה. הלוואי ולמישהו היתה תשובה למה הם לא רוצים להישאר שם ברירית המדושנת והנוחה שריפדנו להם שם בפנים... והכי הלוואי זה שתחזרי רק כדי לבשר לנו על הריון (טבעי או IVF), ושזה יהיה בקרוב מאוד (ואז אפשר יהיה לראות את הפורום נסגר ממיעוט משתתפות
)
מרב

אפרת**

New member
אורית

את נשמעת כל כך מתוסכלת, וזה כל כך מובן. יש בייציות , יש זרע יש עוברים יים ואין הריון. אורית קחי זמן, רק תזכרי שיש את אלמנט הסטטיסטיקה. ובמקרה שלך הוא פועל לטובתך. כי העוברים יפים. אפרת

אוריתי

הלוואי והיתה לי תשובה להסביר למה לא מצליח הפסקה היא דבר מבורך לגוף ולנפש. למרות שהנפש עלולה "למרוד" כי איך זה שאנחנו נוטשות את המערכה, אבל זה נחוץ. אי אפשר למשוך ללא הרף, ואולי, מי יודע, תודיעי לנו שההפסקה עשתה את שלה (הלוואי).
מרב

salpter

New member
הזמן יעשה את שלו

אם החלטת, זה יהיה רק לטובה, תנוחי, תתני לגוף ולנפש לחזור לעצמם ואולי גם הזמן יעשה את שלו ותכנסי להודעה אחת ויחידה שלום אני בהריון. חופש נעים דפנה.

נועם@בת

New member
אכן עצוב אוריתי ../images/Emo7.gif

לפחות נהניתם בחופשה, זה גם משהו. מי יכול להבין למה? אפח´ד לא מבין. חופשה נעימה לך אוריתי, אל תחשבי על ביציות וזקיקים, על חצוצרות ועוברים. פשוט תחיי את החיים כאילו החצוצרות שלך מעולם לא הבריזו
ואולי תמצא הביצית שתצליח לחמוק דרך ההסגר של החצוצרות. מי יודע? ניסים תמיד קורים. תשמרי על עצמך
נועם

למעלה