עדכון

leprechaungreen

New member
עדכון

טוב, אז ככה... לפני שבועיים שלחתי לשגרירות בדואר רשום מכתב מהמעסיק עם הטקסט הידוע. היום קיבלתי אי-מייל עם הבטחה שהם ישלחו טפסים רפואיים תוך מס' ימים ושאנו צפויםי לקבלם בעוד כשבועיים עד שלושה. מה שכן, למרות היותנו בקנדה, את הטפסים המלאים עדיין צריך לשלוח לפריז, כי הגשנו בישראל. אבל זה כבר לא כ"כ חשוב. הדברים זזים וזה טוב.

joe2b

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

ושאלה - למי שיש לו ידע או אולי מצליח לפענח את השגרירות - דובר כאן על תשובה (ל-michkantor?) שכמעט נגמרו המכסות והם שומרים את המעט שנותר ל"מקרים דחופים". האם מכתב של מעסיק הוא "מקרה דחוף", או שזה מלמד על כך שהם פותחים את הברז לבדיקות רפואיות לקראת מכסות 2008 ?

shipy1234

New member
הלו"ז שלכם מעניין

חשבתי שמגישי יולי 2007 כבר קיבלו את הטפסים הרפואיים ואת ה-PR. אגב, הצלחתם לקבל עבודה מהארץ עם ראיונות טלפוניים או שהייתכם צריכים לנסוע לראיון?

leprechaungreen

New member
מצאתי עבודה דרך הפורום הזה וחתמתי בסניף בארץ

נראה לי שטעית בתאריך

shipy1234

New member
התכוונתי ליולי 2005

יש כאן כמה אנשים עם לו"ז דומה שכבר בקנדה.

נראה לי שתקבל לפני 2008

לו"ז ספקולטיבי: מכתב רשום מהקונסוליה יגיע ב 4 באוקטובר, תלך לרופא ב 6 לאוקטובר, תוצאות בדיקת הדם יחזרו ב 10 לאוקטובר, והדוח יגיע לפאריז ב 15 לאוקטובר, ב 15 לדצמבר תקבל מכתב אישור סופי ותשלח מייד את הדרכונים עם פדקס להפקדה, ב 23 לדצמבר תקבל את הדרכונים חזרה ותוכל לנסוע לכריסטמס בארה"ב ולחזור PR לפני ערב ראש השנה.

joe2b

New member
לא נמאס לך לממן ארוחות לחברי הפורום ?! ../images/Emo8.gif

נראה לי ששכחת את חופשת סוכות. עד 7/10 לא קורה כלום בישראל, ומטבע הדברים גם בשגרירות. וחוץ מזה, לו"ז של שבוע למשלוח דרכונים לישראל, החתמתם והחזרתם לקנדה, זה אוטופיה, גם לפי הלו"ז של פדקס. בטח בשבוע העמוס של ערב חופשת החורף.

dana631

New member
תודה, גו'

עשית לי את העבודה :) המושבניק ידוע באופטימיותו המופלגת.... אבל תמיד אני אומרת, יהיה נחמד אם הבלתי צפוי יקרה, ונגלה, לשם שינוי, שהוא צודק

shipy1234

New member
אני מקווה שכך...

ינואר-פברואר 08 - קבלת טפסים לבדיקות רפואיות אפריל - בקשה להפקדת דרכונים מאי - דרכונים חתומים ביד אם השגרירות הייתה נחמדה היא הייתה יכולה לשלוח לנו טפסים כבר בסוף השנה, אבל אני כבר לא אופטימי.

למעלה