עדכון

תמי ס

New member
עדכון

אז סוף סוף קיבלתי היום את התשובה המיוחלת, התוצאה של בדיקת מי השפיר שמשום מה כל כך הלחיצה והדאיגה אותי הפעם, והכל בסדר, העוברית שלי בריאה מבחינה כרומוזומאלית. בינתיים הספקתי לבצע גם בדיקת אקו-לב-עובר, עוד בדיקה מלחיצה ביותר (להזכירכם, הפסקת ההריון בוצעה בגלל מום לב) וגם בדיקה זו הייתה לשמחתי תקינה. אז רוב הסיכויים שאנו בדרך הנכונה, אני שמחה, אבל עדיין לא לגמרי רגועה, כנראה כשעוברים מה שכולנו כאן עברנו, לא נרגעים עד שלא מחזיקים תינוק בריא ושלם בידיים.... אמשיך לעדכן, אני עדיין כאן!

תמי ס

New member
תודה יעל, אני גם חושבת עלייך

ומקווה מאד שאת בדרך הנכונה!!! אוהבת תמי

e k

New member
תמי

אני ממש שמחה בשבילך שהבדיקות תקינות שרק ימשיך ככה בהצלחה

כל הכבוד לעוברית ולאמא

הי תמוש אני ממש גאה בך ובעוברית. אין לך מושג כמה אופטימיות (מהולה בחרדה קלה, כמובן) את נוסכת בחיינו. טוב לראות חלום מתגשם לנגד עיננו. המשיכו כך שתיכן, עד לסוף הטוב, שיהיה רק תחילתו של מסע טוב עוד יותר. חיבוקים גדולים פילה סגולה

sael

New member
שמחה לשמוע

אני מאחלת לך שהכול ימשיך בדרך תקינה זו עם מינימום לחץ.

לתמי...../images/Emo42.gif

תמי היקרה! מאד מעריך את העובדה שאת עדיין איתנו, ורוצה לומר לך כי הכינוי שבחרתי לעצמי "תמיד איתנו" הינו ממשי ומוחשי. הנה, גם בהריון המתקדם אנו ממשיכים לחיות את ההריון שאבד לנו, וזה כואב אז כמו עכשיו. שמח מאד לשמוע כי את בנתיב לו כולנו מייחלים. שיהיו רק בשורות טובות בהמשך ההריון ובכלל... מקווה שאת מרשה לעצמך לשמוח, להנות ולהתפנק בהריון, כי זה מגיע לך ! האבדן העצום שחווית, לבטח גורם לחששות ופחדים, אבל כעת בבטנך עוברית בריאה שמייחלת לקבל ממך את תשומת הלב המקסימלית...כן, זה קשה אבל ניתן. אז רק דברים טובים
תמיד שלך, תמיד איתנו

תמי ס

New member
בוודאי שאני עדיין כאן אתכם

ואיך אפשר אחרת? כבר כתבתי לפני זמן מה בפורום הזה הודעה שבה סיפרתי כי איני מצליחה להינתק מכאן, ובעצם, אני לא חושבת שאני רוצה... נפשי כאן, עם האנשים שמבינים אותי יותר מכל חבריי הקרובים ביותר, כאן אף אחד לא יגיד לי "עזבי, תשכחי מה שהיה, יש לך עובר חדש ובריא" כל מי שכאן מבין שמה שהיה הוא חלק ממני לעד. ורק כאן אני יודעת שכששמחים איתי על עוד בדיקה שעברה בהצלחה, זה אמיתי, כי רק כאן כולם מבינים מה משמעותן של הבדיקות ועד כמה כל הריון הוא שביר ונזיל... ואף אחד לא יגיד לי כאן "את סתם היסטרית ולחוצה". ורק כאן אני מייחלת מכל ליבי, לכולכם, חברי נפשי הוירטואליים, שתצליחו, תצליחו, תצליחו, ותזכו לקבל את מה שכולנו כל כך רוצים! תודה

איזה יופי

איזה יופי לקרוא הודעה כל כך שמחה על הבוקר. אני מאחלת לכם המון הצלחה, אושר ובריאות. מחזיקה לכם אצבעות להמשך. יעל

למעלה