עדכון...

CaSsIe

New member
עדכון...

טוב אז סוף סוף התקבלה ההחלטה. אני טסה ביום שני הזה! ואז יהיו לי איזה 5-6 ימים להיות עם אבא שלי!!! בהתחלה אמא שלי רצתה יום חמישי אבל אחרי זה אבא שלי העביר לשני בצהריים וכשאמרתי לה היא אמרה מה פתאם צהריים אני רוצה שתטוסי בלילה. זה לא קטנוני?? אמרתי לה שיותר נוח לי ולאבא שלי בצהריים אבל בסוף כדי לא לריב העברנו ללילה. ותנחשו מה התברר לי? שאבא שלי יהיה שם עם החברה שלו. היא מ´זה נחמדה אני קוה שנסתדר כי אני לא כ"כ מכירה אותה טוב. אז ביי

adam65

New member
אחלה, מברוק ../images/Emo13.gif

אני שמח שבסוף העניינים הסתדרו (גם בשבילך וגם בשביל אביך). אני מקוה שלא תתאכזבי מהחברה של אביך ושהיא באמת נחמדה כמו שהיא נראית, אני מניח שהיא מאוד מאוד מאוד תשתדל להיות נחמדה ולהסתדר איתך... ככה זה בדרך כלל אצל בני/בנות זוג של ההורים (אצלי זה משני הצדדים). בהצלחה.

ש ק ד ב ת

New member
שירן../images/Emo23.gif

שירן,אני מקווה שיהיה לך את החופשה הכי מדהימה,שתדעי להפיק ממנה את המיטב,שתדעי להנות ולחיות את הרגע,וגם אם לעיתים חברה של אבא מעצבנת או אבא עצמו מעצבן,זה דברים קטנים שמתמעטים,זה דברים שלא שווים את מחיקת החיוך מפנייך. מאחלת לך חופשה נעימה,מלאה רגעים של חוויות והנאה וזכרי כי: כי כשאת נראית עצובה הדמעות עומדות בעינייך קדימה בואי אליי אל תתביישי לבכות תני לי ללוות אותך כי גם אני ראיתי את הצד החשוך כשהלילה נופל עליך ואינך יודעת מה לעשות אין דבר שתודי בו אשר יגרום לי לאהוב אותך פחות אעמוד לצידך לא אתן לאיש לפגוע בך אז אם את כועסת, תצעקי אל תשמרי הכל בפנים בואי דברי איתי עכשיו הי, אינך צריכה להסתיר גם אני כועסת לפעמים את יודעת, אנו לא שונות כ"כ אז כשאת עומדת בפרשת דרכים לא יודעת באיזו דרך ללכת קחי אותי איתך אעמוד לצידך גם אם תטעי בבחירתך אעמוד לצידך לא אתן לאיש לפגוע בך קחי אותי אל שעתך החשוכה ביותר ולעולם לא אנטוש אותך אעמוד לצידך כשהלילה נופל עלייך ואת מרגישה כל כך לבד הולכת לבדך אני אהיה שם, אעמוד לצידך ולא אתן לאיש לפגוע בך שלך,
שקד

למעלה