עדכון...

TatyBar

New member
עדכון...

זהו. אתמול נגמר המשפט שלי. וחתמנו על הסכם הגירה. אני לא מעכלת בכלל. אם נקבל את הויזה מהולנד לפני פסח - אז תהיה לי יציאת ישראל בפסח. ואם לא, אז כנראה בחופש הגדול. לא מעכלת בכלל... השנה וחצי האחרונות היו סיוט. משפט שהיה לי קשה מאוד, עם תביעות הדדיות, עם בקשות למבחני מסוגלות הורית מצידו, עם תסקיר ועם חוות דעת של פסיכולוגית על טובת הילדה (שיצאה כל כך חד משמעית שלא יכול להיות יותר מזה)... זה היה סיוט. ואני לבד פה, עם שתי הבנות. וההולנדי שלי שם, מבקר מדי פעם. (שלא לדבר על תביעת אבהות של הקטנה שלקחה שנתיים וחצי עד שנגמרה.....) אבל זה נגמר. וכולם הבינו מהי טובת הילדה באמת. גם השופט שהיה חד משמעי לגמרי. וגם האקס שהבין בסופו של דבר, ולא משך את כל המשפט, אלא הסכים לישיבה לא פורמלית עם השופט כדי להגיע לפשרה. והגענו. לא מעכלת בכלל.

HilahSL

New member
מזל טוב

עברתם דרך ארוכה, מגיעה לכם רגיעה ומנוחה ואני מקווה שתמצאו אותה שם. כל הכבוד לגרוש שהצליח לראות בסופו של דבר את טובת הילדה וכל הכבוד גם לכם שלא וויתרתם על טובה לאורך זמן גם כשהיה קשה. טיסה נעימה

אדמiנית

New member
בשעה טובה

שמחה לשמוע שהמשפט מאחוריכם. שמחה שהגעתם לפשרה. מאחלת לכם, לך, לבנות, להולנדי וגם לגרוש שלך חיים טובים ומלאי נחת

azaria

New member
ברכות! טוב שזה נסגר.

התהליך בטח היה קשה גם לך וגם לגרוש שלך. עד כמה הצלחתם לשמור את הילדים מחוץ לסיכסוך? ומחוץ לפרטים המלוכלכים? (אמא ורצה לקחת אותך רחוק ממני, אבא מונע מאיתנו לגור עם ההולנדי ובגלל זה אמא כל כך עצובה לחוצה ועסוקה, וכו וכו) ולא כל כך הבנתי על מה בדיוק התפשרתם. את רצית לנסוע והוא רצה שלא. "התפשרתם" שכן תסעי?

TatyBar

New member
הי..

הפשרה מעולם לא היתה על לנסוע או לא. זה היה ברור שניסע. הפשרה היתה על הסדרי ביקור מאוד נרחבים שהסכמתי להם. לו הוא היה ממשיך וגורר את המשפט, הוא היה מקבל הרבה הרבה פחות מזה. והשופט אמר את זה בעצמו. אז אחרי מבחנים פסיכולוגיים ואבחונים עמוקים - התשובה היתה כל כך חד משמעית שבאמת אי אפשר יותר להמשיך ולטעון שטובת הילדה היא לא לנסוע איתי. זה היה כל כך ברור וכל כך חד משמעי (על ידי פסיכולוגית קלינית שמונתה על ידי בית משפט, כך שהיא נייטרלית ולטובת הילדה בלבד). אז אחרי כל זה, הוא גם הבין שזה באמת לטובתה, והסכים לא לגרור משפט ארוך ומיותר. ואני הסכמתי להסדרי ביקור מאוד נרחבים, על חשבוני.

azaria

New member
נשמע פתרון טוב בשביל כולם.

הילדה במקום שהכי טוב לה, עם אנשים שטוב לה איתם. היא עדיין תזכה לראות ולהיות בקשר טוב עם אביה, אני מניח שגם להיות איתו בסביבתו שלו ועם משפחתו שלו. אם אני זוכר נכון סיפרת בזמנו שהאב לא ממש מקפיד בשמירה על קשר רציף עם הילדים, נכון? אז האם ההסכם הנוכחי דורש ממנו לקיים את הסדרי הראיה, או שהם עדיין רק "זכות" שלו, שהוא לא ממש מחוייב לממש? למשל, אם התחייבת לשלוח את הילדה אליו, האם זה מחייב שהוא יהיה עם הילדה בתקופה הזו? או שאפשר שהילדה תהיה עם סבתא ואילו הוא יבלה שבוע באילת? או אם נקצין את הדוגמא עוד יותר - אני מניח שהתחייבת לממן לו טיסה לשופ"ש אליכם להולנד מדי פעם. אז האם הוא מחוייב להיות עם הילדה X זמן או שהוא יכול לנצל את הכרטיס שלך לסופ"ש באמסטרדם ואולי לעשות טובה ולראות את הילדה לחצי שעה, אם יתחשק לו? או גרוע מכך, שיחליט לפעמים ברגע האחרון שלא מתאים לו לטוס הפעם, ופשוט לא יגיע לטיסה. (בכוונה מוקצן, אבל בכל זאת אפשרי תיאורטית.)

TatyBar

New member
זה לא ככה.

הוא לא ראה אותה באמצע שבוע. נכון. היה רואה אותה פעם בשבועיים לשישי שבת. אבל הוא לא כזה שיסע ולא יגיע אליה. אין לו עניין להיות באמסטרדם סתם. הוא כן ייסע אליה. ולפחות בהתחלה, לא חושבת שיפספס טיסות...
הכוונה שלו היא לנסוע ולהיות איתה. אפילו את החברה שלו הוא לא רוצה להביא כי אז הוא לא יוכל להיות נטו עם הבת שלו... והיא לא תגיע הרבה לפה. יותר הוא יבוא אליה. אבל גם כשהיא תהיה פה, הוא בטח ךא כזה שייסע לטיולים על חשבון הזמן איתה... כלומר, הוא לא היה רואה אותה יותר מפעם בשבועיים, אבל הזמן שלו איתה היה נטו איתה (ועם סבא סבתא וכאלה).

iridium77

New member
מזל טוב

אני בטוחה שהוודאות והסיום של המאבק הם הקלה אדירה. בהצלחה בהמשך דרכך!

חמדת35

New member
ב ק ש ה

קודם כל מזל טוב ובהצלחה. והבקשה: פעם קישרת משהו על נשמות תאומות או משהו דומה. את יכולה לקשר שנית?

TatyBar

New member
המון תודה לכולם על האיחולים...

ולעניין הבקשה שלך, בוודאי. יש המון אתרים. זה נקרא twin flame הנה דוגמא לעוצמה של זה. זה ציטוט של אפלטון. לקוח מהאתר הזה : http://www.fromthestars.com/page123.html "and when one of them meets the other half, the actual half of himself, the pair are lost in an amazement of love and friendship and intimacy and one will not be out of the other's sight even for a moment... If Hephaestus, son of Zeus, were to ask the pair; 'do you desire to be wholly one, always day and night to be in one another's company? For if this is what you desire, I am ready to melt you into one and let you grow together, so that being two you shall become one, and after your death in the world beyond you will still be one departed soul instead of two - I ask whether this is what you lovingly desire?' - and there is not a man or woman of them who, when they heard the proposal, would not acknowledge that this melting into one another, this becoming one instead of two, was the very expression of their ancient need. And the reason is that human nature was originally one and we were a whole, and the desire and pursuit of the whole is called love."

למעלה