crater lake
New member
עדכון:
ההתקף עבר ומיום ראשון לא היו לי כאבים והרגשתי השתפרה.
ב 02/01/12 עברתי ניתוח להוצאת הכליה הימנית.
לשמחתי למרות שב ct רשום שהגודל 8 ס"מ ,כשהוציאו נמצא כי הגודל הוא רק 4.5 ס"מ.
ההבדל משמעותי לטובה וכן נמצא שהגידול לא יצא מחוץ לכליה. 3 נקישות בעץ...בדיקות נוספות העלו בהתחלה חשד למשהו לא טוב בבסיס הראות.
בדיקות נוספות העלו כי בהסתברות גבוהה הממצא בבסיס הראיות אינו קשור ואינו מסוכן.
עשו סקירה של כל האיברים. פרט לכך לא נמצא דבר.
3 נקישות בעץ....
היום 06/01/13 שוחררתי הביתה.
אני בריא אבל עדיין חלש קצת.
מטבע הדברים אני נתון לטאומה נפשית.
זה מכה בי ? אני ? חולה סרטן? לי? לי יש רק כליה אחת ? רק לפני 11 יום התרוצצתי ללא כל חשד.
שיחה עם הרופא: הרופא: כן, באולטרסאונד כבר לפני שנה היו רואים את זה. בבדיקת דם בשתן ב 50% היו רואים את זה לפני חצי שנה. אני :אז למה לא עושים
את זה לכל האוכלוסיה ? הרופא: בקב' הגיל שלך ההסתברות לסרטן היא 1 ל 2,500 בשנה והרבה פחות לסוג הספיציפי שלך. יש עוד הרבהמחלות מסוכנות
בהסתברות יותר גבוה. אי אפשר לטרטר את כל האוכלוסיה ללא הרף לבדיקות בכמויות אדירות.
ההתקף עבר ומיום ראשון לא היו לי כאבים והרגשתי השתפרה.
ב 02/01/12 עברתי ניתוח להוצאת הכליה הימנית.
לשמחתי למרות שב ct רשום שהגודל 8 ס"מ ,כשהוציאו נמצא כי הגודל הוא רק 4.5 ס"מ.
ההבדל משמעותי לטובה וכן נמצא שהגידול לא יצא מחוץ לכליה. 3 נקישות בעץ...בדיקות נוספות העלו בהתחלה חשד למשהו לא טוב בבסיס הראות.
בדיקות נוספות העלו כי בהסתברות גבוהה הממצא בבסיס הראיות אינו קשור ואינו מסוכן.
עשו סקירה של כל האיברים. פרט לכך לא נמצא דבר.
3 נקישות בעץ....
היום 06/01/13 שוחררתי הביתה.
אני בריא אבל עדיין חלש קצת.
מטבע הדברים אני נתון לטאומה נפשית.
זה מכה בי ? אני ? חולה סרטן? לי? לי יש רק כליה אחת ? רק לפני 11 יום התרוצצתי ללא כל חשד.
שיחה עם הרופא: הרופא: כן, באולטרסאונד כבר לפני שנה היו רואים את זה. בבדיקת דם בשתן ב 50% היו רואים את זה לפני חצי שנה. אני :אז למה לא עושים
את זה לכל האוכלוסיה ? הרופא: בקב' הגיל שלך ההסתברות לסרטן היא 1 ל 2,500 בשנה והרבה פחות לסוג הספיציפי שלך. יש עוד הרבהמחלות מסוכנות
בהסתברות יותר גבוה. אי אפשר לטרטר את כל האוכלוסיה ללא הרף לבדיקות בכמויות אדירות.