עדכון

עדכון

מצאתי לילד קבוצת מיומנויות, מטעם מתי'א, לכל השנה, יחסית קרוב לבית. הבעיה היא שבשביל זה צריך להזיז שחיה, וזה קשה כי גם האח שלו שוחה. ויש לי שני קטנים, ואין איפה להיות איתם בזמן החוג. ופעמיים בשבוע יש לי פתרון וזהו. אז התאמצתי למצוא קבוצה להחליף ואין כלום, וממש התעקשתי מול מנהל בית הספר לשחיה. ואז בעלי שאותו שלחתי לדבר כי הוא אסף היום את הבנים מהחוג, כדי להסביר, אמר לו שאני בלחץ למצוא פתרון כי הילד צריך לעבור טיפולים. הוא אמר שההוא מייד שינה את הנימה, אמר להתקשר מחר, שהוא ישתדל למצוא פתרון. בקיצור, אני בטוחה שהוא חושב שהטיפולים הם אונקולוגיים. מחר אצטרך " לאכזב" אותו. ואני בכלל לא תכננתי לגלות. אז בעלי הציע לומר שמדובר בטיפולים לילד עם צרכים מיוחדים. לדעתו זה יותר מעורפל מאוטיסט. ולדעתי זה טיפשי. מצד שני, אני לא רוצה שכולם יידעו. מצד שלישי, אני חייבת למצוא לו קבוצה ולא הצלחתי בנתיים.

TikvaBonneh

New member
את לא חייבת לשתף איזה טיפולים ולמה

תספרי למי שאת רוצה מתי שמתאים לך. זה מזכיר לי שהייתי לוקחת את יותם לפסיכולוגית בבית חולים מאיר, ויש שם מרכז קניות עם חנות נעליים. הייתי באה כל פעם מודדת לה את כל הנעליים, אמרתי לה שאני באה אליה בינתיים כי הילד שלי פה בטיפולים, המוכרת נבהלה.
אז אנחנו צריכות לשמוח שברוך השם הילדים שלנו בריאים, יש לא עלינו באמת ילדים שחולים וגם מתים מסרטן.
אני חושבת שאת צריכה לחפש יותר עזרה, אפילו בהסעות. אתם מקבלים עכשיו קיצבה מביטוח לאומי, זה לדעתי שימוש לגיטימי.

grayart

New member
לא צריך להגיד כלום.

הוא ידמיין לעצמו מה שהוא רוצה והסיכוי שישאל (אם הוא מנומס) קלוש.
אם בכל זאת שואל, אז במקום להגיד "זה לא עניינך", אומרים, "זה לא משנה?".
אם הוא בכל זאת שואל שוב, אז אומרים שוב "לא משנה, לא משנה".
למה לתת דין וחשבון?
אמרת מה שצריך בשביל לרכך אותו, שיש לילד טיפולים, בשביל מה לתת פירוט?
ואין סיבה להתנצל או לתרץ או להסביר או להרחיב, זה באמת לא עניינו !

TikvaBonneh

New member
להגיד בדיוק את מה שאת מרגישה

אני הייתי אומרת: תודה על הדאגה והאיכפתיות, בשלב הזה ממש קשה לי לשתף. כשארגיש אחרת, אספר לך פרטים נוספים.

למעלה