עדכון!
הפעם הוא קטן כי אין חדש.... אז ככה,אייל גולן היה אמור להופיע בפריז,אך איבד את הקול שלו ולא יכל להופיע כנראה...מסכן... הדיסק החדש של אייל גולן יצא כבר בכל הארץ כנראה... ובקשה מאיתי-שישים לנו את הצד האחורי של הדיסק(הסורק שלי לא עובד)...לשרשור הזה... אח של שירלי-קרה לו משהו והוא הרגיש יותר טוב-תודה לאל... ו....זהו,יום שישי לא יכולתי לעדכן כי היתה פה קרובת משפחה שלי... עכשיו יש לי משהו חדש!
משחק! כל שבוע 5 שאלות שונות שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול על חברי הפורום!ולענות בכנות!!!! חלק מהשאלות הן באדיבות החטא ועונשו...חחח... 1.האם איי פעם אכלתם חזיר? 2.האם שחיתם בערום? 3.האם בגדתם בבן/בת הזוג שלכם? 4.האם אי פעם הצעתם חברות למישהו/מישהי? 5.האם היו לכם פעם יחסים(היה לכם חבר או חברה)וההורים לא ידעו על כך? מאחר ואני שאלתי אני "יאלץ" לענות...חחח... 1.לא 2.לא 3.לא 4.לא 5.כן אז קדימה!לענות!בשבוע הבא השאלות ישתנו! מהרו וענו...אלה שאלות ציניות אם לא שמתם לב!אל תתיחסו אל זה כ"אוי ואבוי"...איתי שירלי יוני עידן-חייבים לענות!!!ואם יש מישהו שגם רוצה אנחנו נשמח מאוד! פשוט-על עידן שירלי יוני ואיתי יש לי בקרה...חחחח.....אני יודעת שאתם קבועים בפורום...חחחח....
הפעם הוא קטן כי אין חדש.... אז ככה,אייל גולן היה אמור להופיע בפריז,אך איבד את הקול שלו ולא יכל להופיע כנראה...מסכן... הדיסק החדש של אייל גולן יצא כבר בכל הארץ כנראה... ובקשה מאיתי-שישים לנו את הצד האחורי של הדיסק(הסורק שלי לא עובד)...לשרשור הזה... אח של שירלי-קרה לו משהו והוא הרגיש יותר טוב-תודה לאל... ו....זהו,יום שישי לא יכולתי לעדכן כי היתה פה קרובת משפחה שלי... עכשיו יש לי משהו חדש!