עדכון!

סימסית

New member
עדכון!

הפעם הוא קטן כי אין חדש.... אז ככה,אייל גולן היה אמור להופיע בפריז,אך איבד את הקול שלו ולא יכל להופיע כנראה...מסכן... הדיסק החדש של אייל גולן יצא כבר בכל הארץ כנראה... ובקשה מאיתי-שישים לנו את הצד האחורי של הדיסק(הסורק שלי לא עובד)...לשרשור הזה... אח של שירלי-קרה לו משהו והוא הרגיש יותר טוב-תודה לאל... ו....זהו,יום שישי לא יכולתי לעדכן כי היתה פה קרובת משפחה שלי... עכשיו יש לי משהו חדש!
משחק! כל שבוע 5 שאלות שונות שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול על חברי הפורום!ולענות בכנות!!!! חלק מהשאלות הן באדיבות החטא ועונשו...חחח... 1.האם איי פעם אכלתם חזיר? 2.האם שחיתם בערום? 3.האם בגדתם בבן/בת הזוג שלכם? 4.האם אי פעם הצעתם חברות למישהו/מישהי? 5.האם היו לכם פעם יחסים(היה לכם חבר או חברה)וההורים לא ידעו על כך? מאחר ואני שאלתי אני "יאלץ" לענות...חחח... 1.לא 2.לא 3.לא 4.לא 5.כן אז קדימה!לענות!בשבוע הבא השאלות ישתנו! מהרו וענו...אלה שאלות ציניות אם לא שמתם לב!אל תתיחסו אל זה כ"אוי ואבוי"...איתי שירלי יוני עידן-חייבים לענות!!!ואם יש מישהו שגם רוצה אנחנו נשמח מאוד! פשוט-על עידן שירלי יוני ואיתי יש לי בקרה...חחחח.....אני יודעת שאתם קבועים בפורום...חחחח....

Prince Yoni

New member
ראשית...../images/Emo122.gif

אחלה עדכון!
1. חזיר? לא זכור לי מקרה כזה. 2. עירום, אני חושב פעם אחת אבל לא זכור לי כל כך... 3. בגידה - בחיים לא!!! 4. 5. כן שאלות טובות
תענו אנשים!

prince edan

New member
תשובות../images/Emo66.gif

1.מה פתאום no way
2.כן, וזה כיף לא נורמלי, חחח......... 3.לא וגם זה בחיים לא יקרה
4.ברור
להרבה
5.כן,הרבה יחסים ולא על כולם הורי ידעו
חברים תענו על השאלון שסימסית החמודה שלנו הכינה כי הוא מאוד משעשע

סימסית

New member
עידן...

סתם סקרנות....כמה הסכימו וכמה שאלתה(חברות)??? חחחח...סתם!אתה לא חייב לענות...

איתי 16

New member
עניתי תשובות!

1. לא אכלתי ולא אוכל חזיר! 2שחיתי בעירום? כן בטח אני וסימסית יחד!!! [מה סימסית שכחת?] חחחח סתם מה פתאום חחח לא זכור לי... 3 לא אבגוד ואפילו כשאני מאוהב במישהי והיא אינה שלי אני שומר לה אימונים! 4חברות??? עוד לא היה לי משהו רצינ י אלא אם כן את רוצה שאני יפרט מה הלך בכיתות הנמוכות חחח ויחסים? עוד לא.... סימסית מה איתך את לא ענית על כלום חחח

הופה....

טוב אז ככה: 1. ממש לא
2.כן פעמיים היה פאן
3.ממש ממש לא
זה דבר מגעיל לעשות
4.אמ..אולי בכיתה..ד' נלא זוכרת
5.כן

סימסית

New member
אז לכי לישון!!!

נחשי מי אצלי עכשיו....פנינה!!!היא ישנה אצלי!אבל זה לא הנושא!יאללה לענות על השאלות!!!אני אענה בגירסה אחרת עוד מעט....טחחח!

סימסית

New member
אני אענה מחדש:::

1.ממש ממש לאאאאאאאאאאאאא!!!!איך אפשר להסתכל על הדבר הנוחר הזה ולכניס אותו לפה!!!???! 2.ממש משש לא ואני גם לא יעשה את זה!!!אני עד היום(ותאמינו לי אני כבר זקנה...טחחחחח....)לא עשיתי את זה! 3.לא,למה לא היה טעם....היה לי קשר הכי ארוך 3 שנים רצוף בלי פרידה של שניה אפילו... 4.לא,מה לעשות,הבנים אצלנו מכוערים רצח,נראים כמו המבוקשים של החמס... 5.כן,ואף אחד לא ידע חוץ מקטיפונת...שירלי מיי בסט פרנד...טחחח.... וזה היה מזמן.....חחחחחח..... ביי לכם ולילה טוב!וד"א תענו כל שתוכלו...טחחח....

היר אי אם מותק אני נוסעת לאילת!

ואיזה קשר היה לך של 3 שנים עם י' או א'??? ותגידי לפנינה שאני כועסת עליה! שהיא עוזבת! פויה לה! אני עוד צריכה לבקר אותה כי לא ראיתי אותה איזה שבוע מלפני החופש יו נו איזה לישון אני לפני 2 לא רואה את המיטה בכלל! וני נוסעת לאילת! יפייייייי בטח אני יחזור שחורה

סימסית

New member
שירלי...

לשאלתך,עם א'... ד"א אני לא ישנה בלילה!!!אתמול היו לי 2 ג'וקים בבית ושלשום 2 ג'וקים בבית!!מעניין מה היום!!!!?!אני ישנה בחצר באוהל...לא יודעת איפה,אבל אני פוחדת ללכת למרפסת לשירותים ולאמבטיה מסכנה שיש שם ג'וקים...(או יותר נכון חברי החמאס...טחחחח...)

סימסית

New member
שירלי...תפסתי אותך על חם!!!

רק בכיתה ד' הצעת חברות?! מה עם....ריממבר?

למעלה