עדכון

עדכון

שמנו ביום ראשון את הגבס האחרון ליותם (ל-3 שבועות). ד"ר בור אמר שאין צורך בניתוח, הרגל נראית טוב. מכינים לנו נעליים עם סוליה ישרה/רגילה (לא לרגל הפונה החוצה). אני עובדת כמו מטורפת בעבודה ולכן לא מספיקה להכנס ולהתעדכן. בנוסף הייתי בדרום איטליה 5 ימים עם החברה - היה זוועה!!! בקיצור עסוקים מתמיד... עידית, את לא מציקה, פשוט לא היינו בבית, נסענו לחפש לבנים/אבנים לחיפוי קיר פנימי בפינת האוכל בביתנו העתידי. אם מישהו מכיר מקום כזה עם מחירים סבירים, אני אשמח לשמוע. רציתי גם להפנות את הערכתי הגדולה לילדים שלנו ולגוון, שהם הגיבורים האמיתיים אשר עוברים את כל התהליך הלא נעים הזה בסבלנות יתרה, הרי אנחנו בסך הכל רק המסיעים ממקום למקום ומחבקים כשצריך... אז רק רציתי לומר שאני גאה מאוד בילד האמיץ שלנו. יום טוב לכולם, חופית

Adoushi

New member
גם אנחנו גאים ביותם

ומחזיקים אצבעות..שיעברו מהר ה- 3 שבועות הבאים. לדעתי אתם גם גיבורים ועשיתם החלטות אמיצות. איהאב

הסבר לזוועה

אחרי מעט מאוד שעות שינה בגלל הטיסה, נסענו יום שלם בלי לראות כלום עד למלון בדרום איטליה, הגענו הרוגים ואז יש ארוחת ערב ושטויות כשמתים לישון. הנסיעות בדרום איטליה פשוט זוועה, הכבישים מפותלים באופן לא רגיל (הכביש לים המלח סרגל לעומתם) והנהגים נוסעים עם הברקס כל הזמן, כך שרב הטיול היו לי בחילות, ביום שישי הפלגנו לאי קפרי, הים סער וכולם הקיאו את נישמתם. ביו ראשון ראינו 3 עיירות בדיוק אותו הדבר עם הנסיעות הזוועתיות בניהם. וביום האחרון (שני) ראינו את העיר פומפי שנחרבה תחת האפר הוולקאני, היה נחמד, עד שהוגיעו שהטיסה נדחית בשעתיים ונסענו לראות עוד עיירה משעממת עם בחילות בדרך. לא ראינו עיר אחת לרפואה כדי לעשות בה שופינג... ובנוסף ל-ה-כ-ל הגעגועים היו קשים. תסלחו לי על הקיטור...

רגע, נסעתם בלי יותם?

אני מתה מפחד מכבישים מפותלים, במיוחד ליד תהומות כמובן. בחיי אני מעדיפה לרדת ולצעוד. מן פוביה כזו. תמיד קשה לי להאמין שאני יוצאת מיזה בחיים. עוד לא הייתי באיטליה. אבל החוויה שלך מזכירה לי את הנסיעה לטיול מאורגן עם אחי וחבריו (לפני 5 שנים), היה מה זה כיף .

נסעתי לבד

היתה נסיעה מטעם העבודה ללא בני זוג. בעבודתי הקודמת נסענו עם בני זוג לפאריז והארכנו את הטיול בעוד יומיים לבדנו והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם. אך הפעם היה פשוט מיותר לצערי, הטיול לא היה מתוכנן טוב, וגם נפלנו על מזג אויר לא מוצלח. אני מאחלת לך שהטיולים שלך יהיו מוצלחים ונפלאים.

למעלה