עדכון

עדכון

לכל מי שקרא את ההודעה הראשונה שלי מלפני יומיים קודם כל תודה על העזרה והנה העדכון החלטתי שאין לי מה להפסיד אבל מצד שני לא רציתי לצאת סמרטוט אז החלטתי לשלוח לה הודעה שכתוב בה "היי מה המצב? בא לך להיפגש מחר בערב?" ההודעה נשלחה בצהריים ועד עכשיו לא קיבלתי תשובה, עכשיו אני פונה אליכם ושואל האם זה באמת אומר שהיא לא שמה עליי? האם לפנות אליה שוב מחר או להמתין שהיא מעכשיו תחפש אותי? בקיצור תעזרו לי כי אני אובד עצות

מצטערת, לא זכורה לי ההודעה.

על מה כל המהומה? למה שלוח הודעה? כי זה פחות מחייב מבחינתך? חשבת על זה שזה גם פחות מחייב מבחינתה? חוץ מזה, הפלאפון שלי מסנן המון הודעות. חוץ מזה, המון איזורים אצלי הם בלי קליטה. חוץ מזה, אולי היא ישנה. חוץ מזה, לא יעזור לך שאני אמשיך להמציא תירוצים, תתקשר אליה ותציע כמו גבר ארוחת ערב.

הסיבה היא

שככה אני לא יוצא נלהב מדיי, בזמנו הבטחתי להתקשר אלייה בסוף ההפסקה, ואם אני מתקשר בדיוק בסוף יוצאת תמונה של בחור נואש שספר את הימים... ההודעה הראשונה שלי מופיע איפהשהוא, אולי בעמודים הקודמים בכל מקרה תודה

הבטחת שתתקשר, תתקשר.

אומנם אל על מאית השנייה שבה מתחילה ההפסקה. אפשר כמה שעות אחרי או אפילו בערב, אבל תתקשר ואל תשלח הודעה. זה כן מעיד על נואשות...

odeliaremos

New member
תתקשר אליה ../images/Emo91.gif

אל תתחבא מאחורי הודעות כתובות ממש לא כדאי תהיה מי שאתה אם אתה אוהב אותה וחושש אל תפחד להביע הרגשות ככה לפחות תדע אם היא מעוניינת מסכימה עם מי שכתבה לך למעלה שאולי אין קליטה או אולי אלף ואחד סיבות תתקשר תגיד לה את של ע לליבך ותן לה להחליט אם זה מתאים לה או לא. תקשיב לי תפעל לפי ליבך ותהיה מאושר שאתה יודע לאהוב ורוצה לאהוב כי זו תכונה מבורכת ואם היאלא רוצה תמשיך הלאה אל תיתקע יש עוד אנשים בעולם.שיהיה בהצלחה מכל הלב
תעדכן אותנו בהתפתחות

בהחלט תתקשר../images/Emo20.gif

אל תחשוב יותר מדי ,ואל תנתח יותר מדי את הסיטואצייה,פשוט לך לפי הלב..... ומי יודע,אולי זה בסוף ישתלם לך....קח סיכון בשביל האהבה
I've seen the face of my affliction of my reality I'm being tortured by the future of things that are yet to be I'm being haunted by a vision it's like the morning never comes I feel the burden of confusion always searching... on the run

בזוז

New member
גם אני אומרת תתקשר

אם עדיין לא התקשרת... אני חושבת שאחרי הפסקה לקבל מסר של "היי מה קורה? בא לך..." עלוב למדי, כאילו אם זה היה קורה לי הייתי מתעצבנת עליך כאילו מה אתה לא יכול לדבר איתי כמו בנאדם?? שולח מסר לא מחייב, משהו שבין זילזול בי לבין הפגנה של אדישות/חוסר איכפתיות אמיתית בקיצר - תקשורת טובה היא ה-א' ב' של יחסים טובים, ותקשורת טובה לא יכולה להתבסס על מסרים בנייד ועל משחקי אגו מטופשים. סליחה אם פגעתי... כוונתי טובה

למעלה