עדכון

מצב
הנושא נעול.
עדכון

עדכון
אז נשאבתי היום את הפעולה ביצע זיידמן נשאבו 9 בייציות עבר די חלק ללא כאבים מיוחדים הקוריוז של היום זה נתנאל שהחליט שהגיע הזמן לרדת מהמיטה שלו לבד והפתיע אותנו באמצע האקט...

איזה יופי../images/Emo9.gif

עדכון
אז נשאבתי היום את הפעולה ביצע זיידמן נשאבו 9 בייציות עבר די חלק ללא כאבים מיוחדים הקוריוז של היום זה נתנאל שהחליט שהגיע הזמן לרדת מהמיטה שלו לבד והפתיע אותנו באמצע האקט...
איזה יופי

מאחלת לך מספר מירבי של עוברים. עוברים חזקים שיידבקו ברחם ל9 חודשים פעם ראשונה שנתנאל תופס אותכם באמצע....
אולי זה סימן מלמעלה שהפעם זה יהיה הפעם הראשונה להריון ארוך,תקין,עם בטא שלא תרד
מה את אומרת? אומרים לזיידמן ידיים טובות. ממש רוצה לשמוע בעוד שבועיים בשורות טובות ממך.

ענתוש

איזה יופי

מאחלת לך מספר מירבי של עוברים. עוברים חזקים שיידבקו ברחם ל9 חודשים פעם ראשונה שנתנאל תופס אותכם באמצע....
אולי זה סימן מלמעלה שהפעם זה יהיה הפעם הראשונה להריון ארוך,תקין,עם בטא שלא תרד
מה את אומרת? אומרים לזיידמן ידיים טובות. ממש רוצה לשמוע בעוד שבועיים בשורות טובות ממך.
ענתוש
אולי הפונדקית שלך ואני נלד ביחד מה את אומרת? כל בוקר נשלח את הגדולים לגן ונלך לנו להתפננן בבית קפה שמשקיף על הים עם התינוקות שלנו... (לחלום מותר לא?)

נשמע פנטזיה הא?../images/Emo9.gif

ענתוש
אולי הפונדקית שלך ואני נלד ביחד מה את אומרת? כל בוקר נשלח את הגדולים לגן ונלך לנו להתפננן בבית קפה שמשקיף על הים עם התינוקות שלנו... (לחלום מותר לא?)
נשמע פנטזיה הא?

ברצינות,לא אכפת לי שהיא תקלט להריון יותר מאוחר. רק שתקלט
ואת? עוד 9 חודשים יהיה לנתנאל אח/ות מקסימ/ה כמוה

יש חמש הפריות נכון להבוקר

נשמע פנטזיה הא?

ברצינות,לא אכפת לי שהיא תקלט להריון יותר מאוחר. רק שתקלט
ואת? עוד 9 חודשים יהיה לנתנאל אח/ות מקסימ/ה כמוה
החזרה יום א' כל מה שצריך זה אחד ויחיד במינו שישתרש

נשבעת לך שיש בינינו טלפטיה../images/Emo9.gif

נשבעת לך שיש בינינו טלפטיה

נכנסתי עכשיו,במיוחד בכדי לדעת מה קורה עם ההפריות. טוב 5 הפריות זה בהחלט מרשים ומכובד
תגידי מחזירים לך את כל החמישה? מספיק אחד בודד,עקשן ומנצח שישתרש ברחם

המון המון בהצלחה, כלנית!!!

המון המון בהצלחה, כלנית!!!
מחזיקה אצבעות חזק חזק לעוברים מושלמים, להשתרשות מוצחת, לשבועיים שפויים ולבטא מרקיעת שחקים בסופם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה