עדכון

עדכון

אהלן אהלן! אני לא יודע לכמה מכם יצא להאזין הבוקר לתוכניתו של ירון אילן "מנטה", אבל הבוקר שודר בהשמעת בכורה הדואט של יוסי עם יואב יצחק, מתוך האלבום החדש. למי שלא יצא לשמוע, אני ממליץ להאזין לתוכנית. (כל יום 10:00-12:00 ברדיו י-ם, דרום ואמצע הדרך) אני מאמין שהשיר ישודר בימים הקרובים בתדירות גבוהה מאוד. אגב, באופן אישי אני יכול לספר לכם שמדובר בשיר מדהים שלדעתי הולך לעשות הרבה מאוד רעש בתקופה הקרובה... (רעש חיובי כמובן :) ) ובכלל האלבום הולך להיות משהו מיוחד מאוד בנוף המוזיקה הישראלית, השילוב של יוסי בין מזרח למערב רק ממריא ומגיע לגבהים חדשים... עוד אני יכול לספר לכם שיוסי השתתף השבוע בצילומי "ריח מנטה", ולתשומת לבכם: יש למה לצפות... כמה הפתעות וביצועים מאוד מאוד מיוחדים!!! בשבת הקרובה תוכלו להאזין בתוכניתי לעוד משהו מאוד מיוחד שקשור ליוסי אזולאי, אז כמובן שאתם מוזמנים להצטרף. תהנו מכל רגע, ולאלה מכם שיוצאים השבוע לחופשה, תעשו חיים ושמרו על עצמכם-זה הכי חשוב. מוטי פרנסיס.

וואי תודה רבה על העידכון!

נשמע מעניין
למרות שהייתי מעדיפה עוד דואט עם (שלומי שבת) המלך

teila0

New member
למוטי....../images/Emo140.gif

מוטי למרות שאמרתי לך אני יגיד שוב אתה מקסיםםםםםםםםםם.....
על העידכון...... ואני מבטיחה שת'תוכנית שלך אני לא יפספס....... גם בגלל שיש למה לחכות וגם בגלל שכשאני שומעת תתוכנית שלך אני נהנת מאוד....... אז שוב המון המון

teila0

New member
וואי שמעתי תשיררררררררררררררררררררר

וואי שמעתי ת'שיר היום אני רוצה לדבר איתכם הכי דוגרי שאני יכולה לדעתי השיר של יוסי עם יואב יצחק פשוט פשוט מדהים......... חחחחחחחחחח ואני רצינית... שיר ממש מקסים.........

teila0

New member
לניקול כנסי....

בריח מנטה עם ירון אילן ברדיו ירושלים.....

../images/Emo9.gif תגידו

אני לא מכירה את מוטי פרנסיס, אני שמעתי עליו אבל אני לא ממש מכירה אותו, אז מי זה
מתי התוכנית
(יום,שעה) והאם אפשר לשמוע את התוכנית שלו דרך האתר של התחנה, אם כן אז
תתנו לי את הכתובת

חחח הכל בהודעה שלו

ובחתימה שלו האמת נכנסתי לאתר,והכל שם מסובך..בעמוד אחר כותבים שהוא משדר רק בשישי או שבת,בלוח שידורים לא כתוב כלום עליו,הוא עצמו אומר משו אחר.. היסתבכתי

teila0

New member
לעדי כנסי....תיקון........

מוטי פרנסיס ברגע שתשמעי אותו נורא תאהבי ת'תוכנית שלא וגם אותו אני בטוחה. התוכנית שלו ברדיו ירושלים בשבת ב-17:00-20:00 והאתר הוא:101fm.tapuz.co.il

teila0

New member
לעדי כנסי....

מוטי פרנסיס ברגע שתשמעי אותו נורא תאהבי ת'תוכנית שלא וגם אותו אני בטוחה. התוכנית שלו ברדיו ירושלים בשבת ב-17:00-20:00 והאתר הוא:http://www.tapuz.co.il/101fm/

orianush

New member
../images/Emo51.gif על העידכון..

מקווה שיצא לי לשמוע את התכנית שלך..

yo bo yo

New member
איזה יופי, חבל שפספסתי.

האם השיר עם יואב יצחק ייצא כסינגל או פשוט סתם השמיעו אותו להנאת הקהל ? בהצלחה ענקית כמובן, ויאללה מחכים לאלבום. מה עם הקליפ? אני מקווה שהוא ייצא כבר בחודש הבא. ביי בינתיים.

לשיר קוראים

"הכוח באהבתך" אם אני לא טועה....אבל שיר באמת יפה. גם אני שמעתי אותו כמה פעמים מאז שיצא והוא מושמע בנתיים רק אצל ירון אילן אז כדאי לכם להאזין לתוכנית. לא תפסידו...

תשובה

השיר בינתיים לא יצא כסינגל. מה שכן, הסינגל הבא שישוגר לתחנות הרדיו ייצא בד בבד עם יציאת האלבום ויהיה שיר הנושא של האלבום החדש "יום אחד איתך".

למעלה