עדכון

enwhysea

New member
עדכון

קודם כל סליחה, יש כאן אנשים שאני מאוד אוהב, ולא הייתי בקשר, לא בא לי טוב לקרוא יותר מדי על סרטנים אחרים, הייתי צריך קצת פוקוס. הקיצר, מאז שדחיתי סרבתי את הניתוח לעשות אותי נכה, קיבלתי עוד 2 קורסים של כימו "עד שנמצא פתרון..." ומתסבר ש2 הקורסים האלה היו סוג של פתרון.. ז"א אחרי בדיקה בפיבר אופטי לא נמצא הגידול הקטן שלי (והגדול נראה קטן בסי טי) זה לא אומר שאני בריא, ולא בדיוק ברור לי מה עושים עכשיו (הקרנות, כימו, וכו) אבל זה אומר שהכימו כנראה מאוד השפעה על הגידול הקטן ויכול להיות שהצלתי את יכולת הדיבור.. לעכשיו... כמובן שאני עוד קצת מבולבל מהכל ולא בדיוק מבין את ההשלכות.. אבל בנתיים, דברים נראים די טוב. נ.ב. חיבוקים יתקבלו רק ממי שמכיר אותי... השאר יכולים לתת פרחים

../images/Emo140.gifמאחלת לך בריאות

אולי קורסים נוספים יקטינו גם את הגידול הגדול? שמחה שנמצא פתרון כלשהוא עבורך , מאחלת לך שתמצא הדרך ותחלים

enwhysea

New member
אולי,..

אבל גם צריך לשמור קורסים לאחרי ניתוח/הקרנות.. וגם יש מקסימום לפני שצריך לעבור לכימיה אחרת בכל זאת, תודה...

מיליתו

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo42.gif

אני כל כך שמחה לשמוע את זה. צריך המון אומץ כדי לצאת נגד המלצות נחרצות של רופאים!!! שרק ימשיך ככה, ושיהיה טוב...

enwhysea

New member
תודה על האיחולים

הכל שאלה של איכות חיים מול שנות חיים, והידיעה שרק החולה הוא זה שצריך להחליט לקחת את הסיכון... אני בכלל לא אמיץ, פשוט האופציה של להיות נכה לכל החיים לא מתאימה לי עדיין. והסיכון היה כדאי (ועוד לא נגמר)

דגנילי

New member
אתה בסדר, אתה

לפעמים אנחנו יודעים מה טוב בשבילנו - זה הגוף שלנו סך הכל.. השתלה לא עובדת במצב שלך, אני מבינה?! אני מאוד מעריכה ומחבבת את הרוח שלך, אני לא חושבת שאנחנו " אמיצים" או "גיבורים" - אבל הרוח שאנחנו מתמודדים עם הבעיות היא טבועה באופי של כל אחד מאיתנו. אתה פשוט ענק בהתמודדות שלך. אני רק מאחלת לך שיקרה משו שיגרום לכך שתעשה סי.טי - ובפיענוח יהיה כתוב "רמיסיה מלאה - לא נמצאו ממצאים" - אני מאחלת לך את ההקלה הזאת, ממש ממש מקווה. אני לא מכירה אותך יותר מדי לעומק.. לכן לא אשלח לך
ובטח שלא
או
.. לגברים אני לא שולחת
- זה לא עושה לי את זה.. אז אני שולחת לך צחוק (
אני שולחת לך שינה טובה
אני שולחת לך ובריאות (אין אייקון) נפשית ופיזית

enwhysea

New member
וואלה תודה

לא הבנתי בדיוק על איזה השתלה מדובר.. אבל בגדול, אין השתלות למצב שלי... לא שאני יודע. תודה על הצחוק והשינה... דברים חשובים בחיים

azehu

New member
רק בריאות

נשמע מדהים. אין ספק שניתוח הוא תמיד החלטה שכדאי לנסות ולדחות. הטראומה שהגוף עובר היא עצומה. בריאות ובכמויות...

אז..

זה טוב.. לא? לי זה נשמע טוב
תמשיך ככה. וגם לעדכן אותנו. (ואני מרשה לעצמי...)

למעלה