עדכון

עדכון

עומר עומר עומר זה מה שיש לי בראש ולא- זה לא ההוא מאתמול- שהוא חמוד אבל יש לו רק מוזיקה בראש ואני שונאת את זה, אני רוצה מישהו שיכניס לי עניין חדש לחיים שיהייה שונה ולא ידבר איתי על הדבר הזה שגם ככה אני עושה והחיים שלי בנויים ממנו, שונאת שיחות מוזיקאים. לא רוצה שוב לחכות למישהו

נועם m

New member
איבדתי אותך

ההוא שיש לו רק מוסיקה בראש זה מי שהכרת ופגשת שוב במסיבה? עומר זה ההוא שהכרתם בנט?

חחח באמת איבדת אותי

זה מאתמול זה ההוא שפגשתי שוב במסיבה. עמר זה לא ההוא מנהט- ההוא מהנט מחק אותי אז מחקתי אותו בחזרה... עומר זה מישהו חדש /:

נועם m

New member
רגע, אז מה הבעיה?

אם יש מישהו חדש שלא יוצא לך מהראש זה טוב, לא? או שהוא עוד לא מודע לכך שהוא בראש שלך? ובקשר למוסיקאי- לא נורא. אם הוא לא מסוגל למצוא נושאי שיחה אחרים זו בעיה שלו. קורה.

הבעייה היא...

שהוא תפוס בנתיים
כן כן אני יודעת לא צריך לומר לי....
אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש לנו חיבור מדהים

מיטללל

New member
מה אני אגיד לך ?

אני מקווה שבסוף לא תמצאי את עצמך עם לב שבור... בהצלחה.

נועם m

New member
אי אפשר להתעלם מהחיבור אבל...

אי אפשר להתעלם גם מהחברה...
חבל שתסבכי את עצמך בזה. סתם תרגישי רע עם עצמך. אם באמת יש חיבור גם הוא יבין את זה ויעשה עם זה משהו (למשל, להפוך את עצמו לפנוי שוב...). ואם יש חיבור והוא לא עושה עם זה כלום אז הוא אדיוט, ותוכלי למצוא מישהו אחר. הוא מתכוון לעשות עם זה משהו?

כתבת את הדבר הכי נכון

וזה בעצם שמה שצריך לקרות ייקרה. אני משתדלת להזכיר לעצמי את זה, הרי לא יכול להיות שהאחד שלי, או איך שלא תקראי לזה פשוט יתפספס לי, נהייה חייבים להפגש. אז אם הוא כן, הוא יעשה משהו, ואם הוא לא, כנראה ש/לא הפסדתי כלום.

למעלה