עדכון..

E D G Y

New member
עדכון..

בחודש האחרון הדרדרתי במצבי הנפשי ושכבתי עם כמה גברים בניסיון להוכיח לעצמי שאני יכולה להנות מבלי לערב רגשות ו"להחיות" את עצמי דרך הסקס. זה לא עבד, כמובן. רק הרגשתי יותר מלוכלכת ומושפלת. מרגישה שאני לא יכולה לתקשר כמעט עם אף אדם ובטח שלא עם גברים וזה מאוד מעציב אותי. בקרוב אנסה להחליף תרופות ואולי זה קצת יעזור. בינתיים קשה לי לצאת מהמיטה לתפקוד יומיומי. עושה את המינימום ההכרחי. אובדת עצות...

אז אל תרביצי לעצמך עוד...

יקירתי, הניחי לליכלוך ולהשפלה ובמיוחד לתחושת האשמה והאכזבה . לא עשית שום דבר רע באמת, ניסית ללכת למקום מוכר וגילית שהוא לא מקומך. גם זה חשוב. אף אחד לא באמת יכול לחיות בלי מעט אהבה ואושר - אנחנו פשוט נוטות לחפש אותם במקומות מוזרים. אז הניחי לזה , בעיקר כי את יודעת שאין שם כרגע מקום אמיתי, וזאת הבנה חשובה מאוד. קומי, שטפי את פנייך ושובי ליומן. שובי לדיאלוג עם עצמך שובי לנסיון להכיל את עצמך ולשאת את חייך. הדבר הנהדר אצלנו הוא שאנחנו תמיד יכולות לבחור שוב בשיקום והחלמה. יש למה. זה קשה, מתיש, מתסכל אבל אין מקום אחר שתוכלי באמת לצמוח ממנו ולהתחבר אל עצמך. אני יודעת שקשה לך עכשיו מאוד. קחי חיבוק , להזיק זה לא יכול...

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

אני עם נורית- לא עשית רע ולא פשעת, ניסית וגילית שזה לא מה שעושה לך טוב. זה אפילו חיובי! לשנוא את עצמך בגלל דברים כאלו זה סוג של לולאת היזון שלילית- עשית, את מרגישה רע, את חושבת שאת רעה, את ממשיכה להיות רעה כי זה מה שאת חושבת על עצמך. די! לא עוד! תסתכלי על זה בתור חוויה לא נעימה ותשתדלי לעשות לעצמך נעים מעכשיו עד כמה שניתן. בהתחלה שום דבר לא נעים והכל נראה שחור, אבל מבטיחה- תוך שבוע שבועיים זה יחלוף אם רק תתמידי- ללכת לעבוד, לעשות דברים מהנים, לרשום ביומן. הייתי שם לא מזמן ואני יודעת, תסמכי עליי
. אני שולחת לך גם חיבוקים... תזכרי שזה טבעי וכולנו בני אדם.

spooni

New member
מה שלא יהיה,אל תשפטי את עצמך.

אישית אני מכירה את ההרגשות ומזדהה איתך. יש תקופות שיזיזות או סטוצים מספקים ויש תקופות שהם כבר לא מספקים ורק גורמים לנו להרגיש חרא. הכי חשוב שלא תשפטי את עצמך ,כי כל מעשה זה שלב שממנו את לומדת יותר על עצמך , על רצונותיך האמיתיים. המצב מייאש ואת בדכאון ושרק יעזבו אותך לנפשך ולעוף מפה ולא לראות אף אחד ולא לדבר עם אף אחד, כל ההרגשות מוכרות. תני לעצמך להיות מה שאת רוצה להיות כרגע אבל !!!!! בתנאי שאת יודעת שיש סוף למצב. עוד שבוע עוד שבועיים עוד חודש אבל לא יותר מזה תשני את המצב. ואם את מרגישה שאת לא שולטת במצב אז, יש טיפולים וזו לא בושה. אני יכולה להמליץ על סוג טיפול שאני עברתי וכרגע אני גם לומדת את התחום. אז ...תהיי חזקה , ותחשבי איך לעשות לעצמך טוב ? אפילו לבקש מהקרובים אליך שיעשו לך טוב , שיפתיעו אותך , יפנקו אותך. לא בושה להיות חלשים ולבקש עזרה.

למעלה