עדכון

amitceder

New member
עדכון

ובכן - אני כותב בעברית מהנייד שלי סוף סוף - אחרי שמצאתי דרך לחבר אותו לרשת החשמל האוסטרלית. כפי שכבר עדכנו כאן - אין גלשנים. הם הלכו לאיבוד בין ציריך לסינגפור. חברת התעופה לא יודעת איפה הם כרגע. זה המצב ב24 שעות האחרונות. די מתסכל כי אין לנו אפילו צפי למתי הגלשנים יגיעו - אם בכלל. לאור הנ"ל - הוחלט על גישת ההשכרה מMOYES. החברה שם די שיתפו פעולה לגבי העניין ולאחר הפקדת פקדון עצום באשראי - נקבל את הגלשנים ב50 דולר ליום. זה לא זול - ואנחנו ננסה לתבוע את הכסף הזה מאוחר יותר מחברת התעופה ומהביטוח. שיהיה לנו בהצלחה. המחשבה היא שבאנו לכאן לטוס - ולא נהרוס את כל המטרה של הטיסה לכאן בשביל להתבאס מזה שאין לנו גלשנים. אז מחר נלך לנסות את הגלשנים המושכרים שלנו - בSTENWELL PARK. אם הכל ילך טוב ביומיים הקרובים בצורה כזו - נמשיך לטוס איתם אח"כ גם בFORBES. יש כאן כבר גולשים מוכרים שפגשנו גם בהונגריה, ועוד גולשים (עשירים) מיפן. אנחנו מסתובבים עם גגון מצ'וקמק ורכב שעומד להתפרק ב2000 דולר, והיפנים האלה מסתובבים עם רכב מסחרי מדוגם, גלשנים חדשים שהם קנו בחברה (זה גם ההונגרים עשו) ובקיצר - אנחנו יוצאים מסכנים והם יוצאים גדולים. נקווה רק שנוכל לנקנק אותם באוויר, כי זה באמת מה שחשוב, ולא עם איזה אוטו באת.... נעדכן בהמשך, והלוואי שימצאו לנו את הגלשנים, כי בתכל'ס אנחנו די מיואשים מכל העסק הזה - שלושה ימים אנחנו כאן מתעסקים רק בזבל הזה - מבקרים כל יום את שדה התעופה במחלקת האבדות של הסינגפורים וזה די מביא את הנחס. לפחות יש שמש. תהנו מהגשם צדר ואילן

אכלתם אותה!!!- אל תצפה לגלשנים

הם לא יחזרו בקרוב. קרא לי דבר דומה ולקח חודש לתאם את העברת הציוד מחסן אל-על לסינגפור איירליינס. ההסבר הוא פשוט, מחסן אל-על המאובטח מאוד סגור כמעט כל היום. הוא נפתח בדיוק ששאר החברות בהפסקת צהריים ולכן הם לא נפגשים להעביר ציוד ממחסן למחסן. תחזיק אצבעות והלוואי שאני טועה. איתי

amitceder

New member
תודה על העידוד אבל

אל על כבר מזמן לא קשורים לזה. התפקיד שלהם הסתיים בציריך. מציריך,לסינגפור ולסידני - האחריות היתה של סינגפור בלבד.

shaison

New member
בהצלחה בתחרות

מתי היא מתחילה? סיידר אתה קופץ לביקור בדרך חזרה? שי לנואל

amitceder

New member
הייתי מת, אבל אין ניו זילנד בתכנון.

מצטער. הלוואי ויכולתי. החשבון בנק מתרוקן במהירות עצומה

natyh

New member
מתכון להצלחה

זה בדיוק מה שיביא לאילן את הריכוז . אם אילן רוצה הוא יכול להצליח בכל תנאי גם עם גלשן שכור . אילן וצדר שיהיה בהצלחה .

למעלה