עדכון....

BEIGEL

New member
עדכון....

היי לכולם כבר הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום (אפילו שכחתי את שם המשתמש והסיסמה...) אני כבר 4.5 חודשים אחרי ניתוח הטבעת... וזה לא פיקניק.... כבר היו לי בערך 10 "סטימות" שמלוות בכאבי טופת ואורכות בין חצי שעה ללילה של זוועות...(למישהו קרה כזאת "סטימה"?) ואין מה לעשות... צריך לסבול בשקט...(צריך לשתות תה חם - אבל זה לא ממש עוזר) לי ניראה שזה בעצם קורה מאכילת יתר.. או שאני שותה שלא בזמן... אני מקווה שזה לא יקרה לי שוב...אז אני מקפידה עכשיו לאללה.. הקיצר, ירדתי בס"הכ עד עכשיו 25 ק"ג(אני שוקלת כרגע 89)...ואני מה זה מאוכזבת כי אני לא רואה את זה כל כך .. אני מרגישה מה זה מגעילה.. אני לא מסוגלת להסתכל במראה... זה ניראה לכם הגיוני שירדתי 25 ק"ג? כי שמעתי אנשים שהם כבר הורידו 30 קילו אחרי כל הזמן הזה.. טוב.. תודה על ההקשבה.. ביי מאיה.

שרה16

New member
הי מאיה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום. יופי של ירידה!!! כל הכבוד! 25 קילו זה המוןןןןןןןןן !!!!!!!זה 25 חבילות שלמות של סוכר,זה 125 חבילות מרגרינה... אף אחד לא אמור לרדת יותר בפרק זמן כל כך קצר!!!זה לא בריא ויש סיכוי שהכל יעלה בחזרה יותר מהר.הדרך האיטית היא הבטוחה ביותר. המשקל העכשווי שלך נפלא!הלוואי עלי.... ספרי קצת על עצמך:גיל,מי ניתח ואיפה.....פרטים כאלו אם בא לך.. האם היית אצל רופא או דיאטנית בעקבות ה"סתימות" שאת סובלת מהן?כי אסור להזניח בעיות רפואיות ,זה יכול להוביל לסיבוכים! תשארי איתנו ותקבלי יותר אינפורמציה בנושא. שרה

BEIGEL

New member
היי שרה!

קודם כל תודה רבה על התמיכה... אני בת 19 , נותחתי ע"י ד"ר סובחי בבית החולים אסותא- ליפני 4 חודשים וקצת... בעיקבות ה"סתימות" הייתי אצל ד"ר סובחי והוא פתח לי את הטבעת עד הסוף... וזה לא מנע ל"סטימה" חדשה לבוא.... דיברתי על זה עם הדיאטיקנית שלי אבל לא ניראה לי שהיא מבינה כל כך בזה , למרות שהיא אמורה להיות מומחית בנושא. אשמח אם תספרי לי גם את על עצמך...הכל.. תודה. מאיה.

BEIGEL

New member
עוד משהו..

בנוסף, ד"ר סובחי שלח אותי לצילום וושט ותרסריון... רנטגן איך שלא קוראים לזה... ולא מצאו בעיה מיוחדת - כלומר שהכל תקין....

שרה16

New member
נותחנו בערך באותו זמן..

אני באסותא אצל סובחי ב-18.11 ,עוד מעט 5 חודשים! ואני במעקב אצל סובחי ובמחלקה שלו באיכילוב כולל דיאטנית. מומלץ מאד להגיע לשם לקבל הדרכה מלאה מה בדיוק לאכול. ירדתי עד עכשיו 22 קילו ,וביחס אליך זה כלום.... אני בערך בגיל שלך
(הייתי מתה!) בת 47 (בשבת!)נאבקת לרדת ל-2 ספרות...הפסח קילקל לי במשימה,אבל לא עליתי גרם אחד ,כך שאני מרוצה! תיקראי את ה"מאמרים" המופיעים בראש הפורום ותקבלי אנפורמציה בשפע בנושא. שרה

BEIGEL

New member
מזל טוב!../images/Emo151.gif

תודה ובהצלחה בהמשך דרכך...

250 חפיסות שוקלד ו50 כוסות../images/Emo72.gif

25 קילו זה הרבה !!!!!!!!!!!!! לא קמים יום אחד ומגלים שכל עודף המשקל נעלם. תמשיכי תשמרי ואז תרדי גם את ייתר עודף המשקל. את צריכה להרגיש היום הרבה יותר טוב וקלילה מקודם. ענקון

zoei1

New member
על מה את מדברת? אני חודשיים וחצי וה

ורדתי רק 12 ק"ג הלוואי עלי 25 ק"ג זה נהדר!!!!!! תצליחי בהמשך

ronnymp

New member
מה קרה לך ../images/Emo35.gif - זה נפלא ../images/Emo39.gif

אחלה ירידה ולפי החשבון הזה :
תוך חצי שנה - 50 ק"ג
תוך שנה - 100
ואח"כ צריך לחפש אותך עם מיקרוסקופ .... רוני

למעלה