עדכון

snoopy girl

New member
עדכון

כתבתי כאן בתחילת חופשת הפסח..והתעניינתי באימוץ כלב נזקק מאחת האגודות....נורית, מנהלת הפורום עזרה לי בהפנייה למספר אגודות... הלכתי ל"צער בעלי חיים", לאחר שקראתי באתר שלהם על 4 גורים שננטשו ליד פח זבל. רציתי לאמץ גור... כשהגענו שאלתי על הגורים העזובים...נתנו לי אחד להחזיק..הוא התבונן לי בעיניים במבט עצוב כזה...אחרי דקה אבא שלי הרים את אחיו, ששונה ממנו..הם נראו כל כך מסכנים והמחשבה על לבחור באחד מהם, כשהשני יישאר לבדו לא עזבבה אותי..לא יכולתי לשאת את המחשבה שאני אפריד בין האחים..ולאחר שההורים הסכימו (שזה הישג בפני עצמו) לקחנו את שניהם!! חזרתי הביתה עם שני אחים
פשוט אי אפשר להשאר אדיש למראה העיניים העצובות האלה, שמחפשות את אימא...מי כל כך רשע וחסר לב להשאיר אותם ככה בחוץ בתוך ארגז ליד הזבל?? בכל מקרה..הם אצלנו חודש בערך..שמחים ומלאי חיים..וכל כך עושה לי טוב בלב לראות שהעיניים שהיו נורא עצובות בהתחלה הפכו למאירות ושמחות.. תודה לנורית ולכל מי שהגיב סנופי צרפתי תמונה שלהם שצולמה ביום הראשון שלהם בביתי..ראו את המבט ..

Coma White1

New member
תבורכי...

טוב לשמוע שהם מרגישים יותר טוב. בהצלחה עם המתוקים האלה.

shanty.G

New member
סנופי- כל הכבוד!../images/Emo45.gif

חדשות טובות כאלו מחממות לי את הלב
משפחתך העניקה לשני כלבים מקסימים (תפתחו לחוד את הקובץ- הם מטריפים!) ושהסיכוי שלהם לשרוד היה קטן... עשיתם מעשה נפלא אני בטוחה שהשניים יעניקו לכם אהבה אינסופית והרבה אושר בבית
כמו שאמרת, צריך רק להסתכל על המבט...

סנופי מקסימה שכמוך !!!

אין לך מושג כמה התרגשתי לקרוא את הודעתך, וכמה קינאתי בך על המתוקים שבביתך... ´בונבונים´ אמיתיים, שממש בא לחבק !!! כל הכבוד על המעשה הנפלא, והאוהב - מגיע גם לך וגם, כמובן להורייך, שגילו פתיחות, ואהבה ליצורים מתוקים שכאלה. הלוואי שירבו הרבה כמוכם. אני בטוחה שתהנו מכל רגע בחברתם, והם בודאי לא ישכחו לכם לעולם מעשה נפלא שכזה, ויוקירו לכם נאמנות ותודה, כמו שרק כלב יודע להוקיר.... זה כיף עוד יותר לגדל יותר מכלב אחד... (מניסיון...) כל הכבוד לך ולמשפחתך !!!
ואלפי

K A R I N

New member
מקסימים, טוב שיש אנשים שאיכפת להם

אני בטוחה שתקבלי מהם הרבה חום ואהבה, גם אם יהיה קצת קשה איתם בהתחלה (אחרי הכל הם גורים) אל תישברי, אני מצטערת עד היום שמסרתי את הכלב שלי. כן ירבו אנשים כמוך וכמו הוריך

לילךLilach

New member
סנופי , יש לך משפחה מקסימה ../images/Emo140.gif

בגלל הודעות כמו שלך ומעשים כאלה ,שווה להמשיך להפנות את כולם שוב ושוב לעמותות והאגודות !!!! מחמם את הלב לראות אנשים טובים כמותכם !!! כל הכבוד על האימוץ הנפלא , אני יודעת שצפויות לכם שנים רבות ונפלאות של גידול המתוקים האלה. והתמונה - הם כל כך חמודים ,אני מבינה מה עבר עליכם ,כשניסיתם לבחור ,פשוט אי אפשר ,עם הפרצופים האלה ,טוב עשיתם שאימצתם את שניהם !!

למעלה