עדכונונים

TillsWIFE

New member
עדכונונים

אני רוצה להתחיל לפתח את את ה"שאלות נפוצות" ואת "מילון המונחים" של הפורום. בשביל זה אני אצטרך את עזרתכם, ואני רוצה לעשות את זה ביחד. בשביל השאלות נפוצות אתם יכולים לכתוב בשרשור הזה את כל השאלות שהיו לכם כשרק התחלתם לאהוב את לורדי, כל השאלות שאתם חושבים שמעריצים חדשים עשויים לשאול, כל השאלות שמעניינות אתכם כיום. אח"כ נמיין את השאלות ונקח את אלו שיש לנו תשובות עליהן ונענה, ואלו שלא... בינתיים נשאיר בצד. בשביל המילון מונחים שכפי שאתם יודעים, או לא, מסודר לפי הא"ב. אני חושבת שהדרך הנוחה ביותר תהיה לפתוח שרשור כל כמה זמן ולדון על אותו מסויימת שהגענו אליה. בשרשור הזה תכתבו כל מידע, מונח או מה שעולה לכם בראש שקשור ללורדי באות א'. אמממ, הסקר הקודם נסגר עם התוצאות הבאות: Chainsaw Buffet - 3 It Snows In HEll - 5 0 - או בכלל את The Kids Who Wanna Play With The Dead אני מבינה שהשיר הזה לא מצא חן בעיניכם... כל שיר אחר מהאלבום האחרון - 1 מי שבחר באפשרות הזו: לאיזה שיר הכוונה
אני פותחת סקר חדש, מעוניינת לדעת, בלי לחץ וזה גם לא דחוף עדיין לפורומינו הקטנטן. חופשיים להגיד בלי להתבייש.

בסדר

יש מספר שאלות: מתי הוקמה הלהקה? למה הוקמה? למה לקח להם כל כך הרבה זמן להוציא אלבום? האם מר אוקס ומר קלמה הם אותו נגן בס? מדוע מיס אנרי עזבה? מדוע הם החליפו את התחפושות שלהם? (לדעתי, הקודמות היו מפחידות הרבה יותר). ולגבי האות א'- קודם כל: אוקס. וכמובן אנרי. אני חושבת שאירוויזאון יתאים גם.

MR Lordi

New member
שאלות-

למה קראו לעצמם לורדי? מה קורה איתם עכשיו? האם הם יוציאו אלבום חדש? זה בינתיים ועוד שאלה- מה יהיה הסינגל הבא שלהם ומה יהיה הקליפ הבא?

TillsWIFE

New member
נמכרו כל הכרטיסים

לאירוויזיון 2007 שהולך להיות בפינלנד, הלסינקי. אם תכננתם ללכת, או לקנות אז זמנכם אזל. אני מתארת לעצמי שאחוזי התיירות בפינלנד מרקיעים שחקים. Yay ללורדי

who am i1

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

בדיוק תכננתי לקנות כרטיס שאגב קפיצה לפינלנד יכול להיות אחלה דבר

למעלה