עדכוניישןןןן
A acab123 New member 21/11/07 #2 משו חדש שאני מנסה... ולגבי הקודם.. חוץ מזה שהאס נופלת.. מ'תם אומרים? אני חושב מה לעשות כדי לייצב אותה... \:
משו חדש שאני מנסה... ולגבי הקודם.. חוץ מזה שהאס נופלת.. מ'תם אומרים? אני חושב מה לעשות כדי לייצב אותה... \:
Y YudaLeboy New member 21/11/07 #6 הרבה יותר טוב.. דווקה אני לא כזה נג דה-N.. מסכיר לי דברים ישנים שלי.. הבאר התחתון העגול.. זה מגוון והוא לא נראה רע.. מה שכן החיבור של הבאר הימני לבאר האמצעי לא משהו..
הרבה יותר טוב.. דווקה אני לא כזה נג דה-N.. מסכיר לי דברים ישנים שלי.. הבאר התחתון העגול.. זה מגוון והוא לא נראה רע.. מה שכן החיבור של הבאר הימני לבאר האמצעי לא משהו..
ד דרוש אישפוז New member 23/11/07 #12 הראשון מהמם השני לא אהבתי לא יודע למה זה ניראה לי מוזר מידי וסימפל ממש יפה והצביע לך מדהימה אבל ממש
B Basic3 New member 25/11/07 #16 אחייייי מה קרה לN בימין למעלה?! והP קצת נעלמת כזה לא יודע והספירלות ממש לא משהו אחי מעבר לזה, תמשיך לעבוד
אחייייי מה קרה לN בימין למעלה?! והP קצת נעלמת כזה לא יודע והספירלות ממש לא משהו אחי מעבר לזה, תמשיך לעבוד
A acab123 New member 26/11/07 #18 לא סיימתי.. ונשלחח סעמק~! אממ ... תודה בכל זאת אחי על התגובה... אני עובד על הדברים האלה עכשיו מחוץ לסקיצה ועוד מעט אכניס אותםפ לסקיצות.. שאאדע לעשות אותם יותר טוב ((הספירלות לדוג').... עוד אולי דברים שלא שמתי לב?
לא סיימתי.. ונשלחח סעמק~! אממ ... תודה בכל זאת אחי על התגובה... אני עובד על הדברים האלה עכשיו מחוץ לסקיצה ועוד מעט אכניס אותםפ לסקיצות.. שאאדע לעשות אותם יותר טוב ((הספירלות לדוג').... עוד אולי דברים שלא שמתי לב?
K KoLoNkA New member 21/11/07 #8 אני נורא אוהב את הדברים שך אחי אבל למה אתה עושה כמעט כל פעם סגנון זה? (אני מדבר על הראשון)
E esari New member 23/11/07 #14 במשהו החדש שאתה עושה שלפי דעתי נראה בן זונה, אבל באמת לפי דעתי ה-A חוצה את הפיס לשני חלקים ועוצר את הזרימה. הסימפל חבל על הזמן, צביעה מעולה. כבוד אחי
במשהו החדש שאתה עושה שלפי דעתי נראה בן זונה, אבל באמת לפי דעתי ה-A חוצה את הפיס לשני חלקים ועוצר את הזרימה. הסימפל חבל על הזמן, צביעה מעולה. כבוד אחי
Y yona9 New member 21/11/07 #10 אחי.. בסמפליקו עם איזה טוש (\עט\עיפרון\מרקר)השתשמת בשביל לעשות את הלבן? {הנוצץ הזה...)